- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.261
Hoşbulduk. Bayburtta asker :) senin ki nerde ?
Evet :) sen kaç yaşındasıın ? :)
Kızlaar ben çıkıyoruum herkes Allah'a emanet olsun :) sizleri çok sevdiim zaman da sizinle çok çabuk geçiyor bakın 272 gün kaldı bileee :) Haftasonu girebilirim artık sanırım. Hafasonuna kadar beni unutmayın.. Hayırlı geceleeer :)
Anladım izin vermez mi diosun canım.. bende yemin törenine gidemiyorum
Tsk ederim:)degisik tabirleri var yainstagramda gördüm çok tatlı
hahaha bunlar aynı kafadan çizmeye saça başa bile karışıyolar
Vay be kardesimle yasitsin:)3gun sonra 26yasina grcem:)
Ağlıcam ya 4 kerede ancak düzelttim panoyu
Kiyamet koptu bile hic izin vercek gbi gozukmuyo.tunceli burasi diyo.niye gidemiyosun?
aa sen o kadar büyük göstermiyosun ya nasıl şaşırdımmm
hergün en güzel şekilde yapıyosun zaten hayatımm bugunku nazar boncugu olsun
sende gitme ya aranız bozulmasın da sabredin ne yapacaksın.. Benim ailem izin vermez sıkıdır. Tabi gitmek istesem giderim ama onların rızası olmadanda gidemem ki annemi üzmeye kıyamam ben
Ayy ck tskk ederim:)genelde kucuk gosterdigimi cok duyarim.okul bitti ddigmde lisemi bittimi diye sorarlar.uni.bitti diyince nasil fln diye sasiriyo insanlar:)30yasindan snra bu kucuk
Gosterme isi oldukca isime yariycak diye dusunuyorum:)
Gidemycem ztn izin vrrmesine imkan yok tatil koyumu burasi fln ddi.ailem
Emreyi fln taniyo ailelerimizde tanisip gorusuyolar izn alma
Knusunda evden sknti yasamamda emreden yasiyorum iste:))
Canim şoförlukten hic korkma benim nisanlimda sofor arada yogun oluor ama hic zorlugu yok ya o adam sacmalamis hic üzme kendini sadece araba yikicak bol bol ona ait oldugu icin okdrKöstek olan insan elini nereye atsan var be canım, mal gibi konuşan çok
Ehliyetini söylemek askeriyede iyi olmaz ama şu açıdan hani kullandığın aracın sorumluluğu sendedir, kalkıp başına bir iş gelse aracın, çizilme, camı kırılma vs gibi onarım için gereken meblağ şoföre ait diye duymuştum, devlet malına zarardan kaldı ki bir de hata şofördeyse hapse girsin daha iyi yani öyle bir fatura çıkarıyor devletimiz sağ olsun (!)
Olacak olan her yerde olur hayatım, ağzı olan da konuşur takma sen onları kafana
valla cok sasırdım 26 deyince.. :) 24 bile göstermiyosun sennn :))
Bi yandan dogru söylüyo aslında sende takılma fazla özledin o da özledi ama beklemekten baska care kalmadı :)
Cokk tsk ederimmm cnmm saol:)kske 18-19yasinda olsam ck isterdm valla.18olmak icn nasl
Can atmistm.ya sorma valla askere gttignden beri ilk tartismamizi yasadik.msjlasiyo olmak pekte iyi deil.
Benimkide öyle kiskanc cok sukur benn mutlu oluyom; ) zaten bence kiskanmalari cok güzelMakyajda yaptırmıyobide aniden çıkıp gelcem süpriz yapcam dedi ya hicccc gözümü krartıp bi kalem süremiyorum gözüme
o konu yüzündemi tartısıyosunuz canım
Ay evet ya off yani:)ben saydim saydim uyudum kapadi knuyu.ama huyumu biliyo ddklerini smdi doner dolasir sokarim laflari trip atarim fln:)
Bosver üzülmeyin ya
Kizlar bisey sorucam sevgilim bana soylemiyodu ne zaman acemiden geleceğinii ama kutahyada meslekcilerin 35 gunmus.. simdi onun yemin töreni ayın 6sı 35.günde 7sine geliyo sanırım. Yemin töreninin ertesi günü çıkabiliyo mu
yemin töreni cuma günü olur büyük ihtmalle.
sonra aileler falan askerleri 2 gün yani pazar akşamına kadar evci çıkarabiliyorlar.
Bosver üzülmeyin ya
Kizlar bisey sorucam sevgilim bana soylemiyodu ne zaman acemiden geleceğinii ama kutahyada meslekcilerin 35 gunmus.. simdi onun yemin töreni ayın 6sı 35.günde 7sine geliyo sanırım. Yemin töreninin ertesi günü çıkabiliyo mu
6sı cuma 7.si cmt gnü oluyor. cuma olabilir bzmki cuma olmuştu.annesi yada babasın giderse eğer yemin törenine çıkarabilirler. pazar akşamı 5e kadar teslm olması gerekir.bz emreyi bilecikte evci göstermiştik eve götürmüştük.ama normalde şehrin dışına çıkması yasak o ayrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?