- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.621
Olsun hepsini yediyse sıkıntı yok afiyett olsuun
Valla bazı günler balık filan çıkıyomuş benimki onlarıda yemiyo ama iyi böyle yemek seçmemeyi öğrensin illa ki aç kalınca yicek eninde sonunda
Sende zayıfcık bişisin zaten hiçte öyle olmaz
Balık flnda belli olmaz zehirlenir ya yemesin bncede :26: Ama diger yemekler konusundada kötü yemek görmeye alışık olcakları için iyiler onlara nur nimet gelir herşeyi yerler
Ayrıca nerem zayıf yaaKocaman bir .... var bnde
Valla benim elim lezzetlidir üşenmesem yaparım da günüme denk getirmek lazım yoksa aç kalırız ben ona bastan diyorum
Yok bee fiziğin gayet iyi takıntı yapmışsın sen neleri var biliyomusun sen iyisin yani
İyiiiim çağlacım ablam geldii giremedim bugün hiiç bi giriyimde selam vereyim dedim
Gününe denk gelirse selman yaşadı diyosun ohAc kalmk istemiyosa seni hiç üzmicek ozamn
Ya canımcım neleri var tabikide ama kendime göre düşünüyorm bnde
daha güzelleri sizin olsun
yaa bizim sembolümüz
hani böyle iki kişi isimlerini karıştırıp çocuklarına isim koyuyolar ya,
biz oturduk düşündük.
eşimle benim adımdan çıkan tek isim
RAHŞAN
aifyet olsun sevdiceğine.
Yok yook iyiyizz valla bizzz
Aynen öyle ona kalmıs bisi kendimi iyi hissetmediğim zamanlar yemek yapamıyorum malesef
Midesine düşkün birisyse seni üzmemeye gayret eder ztnAman hep biz mi yemek yapcaz ztn bazı zamanlarda onlar yapsın hayat müşterek
Ahaha burdayııım bebeğim
Yarın Saygın asker geliyor, Ezgi'yi kaybettik sen de kaybolma
iyi akşmlar kzlar napynuz bklmm çok üzgünm yaa dünde bgnde aramdı benii
İyi akşamlar canım, eğitimleri falan sıklaşmıştır bir de çok içtima alınıyor gün içinde ondandır, çok sıkma yani canını iyidir, sadece yoğunluk vardır
Aaaa dimi ezgi hazırlık yapıyodur şimdii
Ayyy alahımmm bizede göster o hazırlık yapcağımız günleriii
inş cnm banada söylmyo kartnn bittigni bgn dyanmdm yne aradm annesini gecn aradgnda arkdsndan almş kzm merk etme dyo yazk kadnda. oda banada söylsn ozmn üzlmym dye yapyo byle dha cok üzülym
İzin mevzusuna karar verseniz sizin olur aslında üst devremizsiniz sonuçta da biz ( Hande, Ece ve ben ) anca çarşı hazırlığı yaparız dahaa, bizim mehtaplara çok bee :2:
Aaaa dimi ezgi hazırlık yapıyodur şimdii
Ayyy alahımmm bizede göster o hazırlık yapcağımız günleriii
ayy ne güzl bttimi ezginin kii
O telefon kartları çok illet zaten hayatım, sabitten mobile diye deli gibi gidiyor yani bir de saniye hesabı değil çabuk bitmesi çok doğal. Hattın ya da tarifen falan nasıldır bilmiyorum ama biz çoğumuz her yöne dk yapmış vaziyetteyiz yani, askerlerimiz geri dönüşümlü telefonlardan çaldırıyor, biz geri arıyoruz, bence siz de öyle yapın , kartı bitti arayamadı derdi olmaz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?