- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.661
Benim annemde aynı canım ya hepsi böyle ama ne anlarlar kiNe gün sayıyosun azaldıgında saymaya başlarsın diyen biri annem yani Benm için önemini daha kavrayamadı
Wallahi biz acemilikte hiç rahat degldik 3 günde bir konusuyoduk cok nadir 2 günde bir aradıgı oluyoduhey gidi günler ya neler gecirdim ama dedigin gibi sizin 75 gün sanırım umarım bizim gibi olmazsnz ama acemilikte cogu zaman haberleşme böyle oluyo ya her gün arar kısa kısa konusur yada 2 3 güne bir ararlar yani :26:
Sor canım noldu :26:
Walla ilerlesin ya 94/1 ler gelsin artıkzamanın gectigini bn öyle anlıyorm yeni devreler geldikce
Sevgilim aralığın 7sinde burda ya şimdi ben bişeyler düşünüyorum hani seviceği mutlu olacağıı biseyler..
Özel butik kurabiyelerden yaptırayım dedim sunlardan tabi bazılarının üzerinde daha değişik şeyler yazdırıcam nasıl sizce?:18:
Eki Görüntüle 863159 Eki Görüntüle 863160 Eki Görüntüle 863161 Eki Görüntüle 863162 Eki Görüntüle 863163
Walla ilerlesin ya 94/1 ler gelsin artıkzamanın gectigini bn öyle anlıyorm yeni devreler geldikce
1 9 13 güzlmş ttlm :)
ay yok ya, düşünsene Rahşaaaaan gel kızım falan hiç olmuyor
off off biz ne zaman mehtap yapacağız....
daha 1 ay olmadı ustaya gideli..
çoğunun üzerindekileri değiştiricem 20 tane falan yaptırıyorum beğenir mi ki
İşte yani ebn diyorum ki 5 ay böyle ayrı geçirdik aralıkta gelse 6 ay geçirmiş olcak 10 gn yanımda kalsa bi 5 ay da dyaanma gücü olur en azından öyle değil mi 5 ayda bir görüşmüş olucaz. İşte bakalım belki süpriz yapar çıkar gelir yinede umutlanmak istemiyorum sonradan daha çok üzülürüm şuan gelmicek gözüyle bakıyorum yani
hepsnden yaptrcn mı güzl ttlm ya degişk bsey hoşna gttyse yaptr bnce sonçta onu düşünerek bsey yapysun begenr tabi
biz yolda yürürken bulmuştuk böyle bitane biyerde satılıyordu uzerinde bitanem yazıodu almıstı askımm banaa ama bayattı sevmedık..
şimdi bunlar özel olucak herşeyi benim isteğim üzerine yapıcak saolsun çookk sevdim yapan kişiyide :) hepsinden yaptırıcam bakalımm :)
Mantıklı olan odur bence zaten tam yarıda gelmek yani, niye o kadar inat etti ki ben onu anlamadım, dağıtım iznini de kullandı yanlış bilmiyorsam yani topu topu erken geleceği gün sayısı 15 falan yani , hadi 2 ayınız falan kalsa 15 çok büyük bir rakam da daha 7 ay var be canım
Aynen aynen sen çok umutlanma ne olur ne olmaz
canıımm usta birliğiniz kaç gün belli oldumu ?
aynn cnm bnde ilk devreleri görcem inş onlar gelnce
Sevgilim aralığın 7sinde burda ya şimdi ben bişeyler düşünüyorum hani seviceği mutlu olacağıı biseyler..
Özel butik kurabiyelerden yaptırayım dedim sunlardan tabi bazılarının üzerinde daha değişik şeyler yazdırıcam nasıl sizce?:18:
Eki Görüntüle 863159 Eki Görüntüle 863160 Eki Görüntüle 863161 Eki Görüntüle 863162 Eki Görüntüle 863163
acemi birliğiniz kac gun dedm ama görmedin herhalde canımm :) öğrenebildin mi kac gunmuşyaptr ttlm bncede otrup yersnz snra :)
aynn cnm ya ne ankryms bu bee bide nasl sevnmstk bzde raht olcak dye
Usta birligimiz kac gün bilmiyorm işte gecen gün olarak bugün 94. gün kalan 271 gün izinleri kullanırsa tabi
İnş inş torunlar hastorunlar derken biticek inş hatta 94/1 topigini gördm hemen damladm oraya cok sevindm diye
Cok hoş olur canım cok güzel düşünmşsn acayipte begenir bence yemeyede kıyamaz
Ahh yavrum sen de sevindin demi Ankara ismini duyunca ohh iyi yer diye, gel sarılıp ağlaşalım dostum seninle kurban falan kesecektim ben burada neredeyse Ankara ismini duyunca
acemi birliğiniz kac gun dedm ama görmedin herhalde canımm :) öğrenebildin mi kac gunmuş
Benim annemde aynı canım ya hepsi böyle ama ne anlarlar kiNe gün sayıyosun azaldıgında saymaya başlarsın diyen biri annem yani Benm için önemini daha kavrayamadı
ben mi valla blmymki ttlm ya bzm dha acemi ble belli dglki bi 75 dedi snra askerlk 12 aya düştü ya askerlgn içndeki o 75 günnde düşmesi mi ne varmş belki yemn törennden 2 hfta snrda geleblrm dedi 2 gndrde konşmyoz zatn yarn ararsa paşam sorcam inş ttlm sen öğrenebldin mii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?