93/3 asker yolu bekleyenler

Benim annemde aynı canım ya hepsi böyle ama ne anlarlar ki Ne gün sayıyosun azaldıgında saymaya başlarsın diyen biri annem yani Benm için önemini daha kavrayamadı

yaa bu anneler hep mi aynı yaa bnmkide öyle . yandm bn hep byle gün mü sycan sennki mi gitti bi tek işi vardr araymyodur daha neler neler

Sevgilim aralığın 7sinde burda ya şimdi ben bişeyler düşünüyorum hani seviceği mutlu olacağıı biseyler..
Özel butik kurabiyelerden yaptırayım dedim sunlardan tabi bazılarının üzerinde daha değişik şeyler yazdırıcam nasıl sizce?:18:

ay yok ya, düşünsene Rahşaaaaan gel kızım falan hiç olmuyor

off off biz ne zaman mehtap yapacağız....
daha 1 ay olmadı ustaya gideli..

Aaa niye öyle diyorsun çok güzel bence Rahşaaaaan ismii

Vallahi hiç bilmiyorum Hande, yapacaksa da ben mayısta istiyorum valla esra cadısının lafına gelip de nisanda yaparsa döverim aytaçı buraya da yazıyorum
Kızzz sen hani izin kullandırtmayacaktın Raşit Enişte'ye, izinleri bile düşmüştün şafaktan

Mantıklı olan odur bence zaten tam yarıda gelmek yani, niye o kadar inat etti ki ben onu anlamadım, dağıtım iznini de kullandı yanlış bilmiyorsam yani topu topu erken geleceği gün sayısı 15 falan yani , hadi 2 ayınız falan kalsa 15 çok büyük bir rakam da daha 7 ay var be canım
Aynen aynen sen çok umutlanma ne olur ne olmaz

hepsnden yaptrcn mı güzl ttlm ya degişk bsey hoşna gttyse yaptr bnce sonçta onu düşünerek bsey yapysun begenr tabi

biz yolda yürürken bulmuştuk böyle bitane biyerde satılıyordu uzerinde bitanem yazıodu almıstı askımm banaa ama bayattı sevmedık..
şimdi bunlar özel olucak herşeyi benim isteğim üzerine yapıcak saolsun çookk sevdim yapan kişiyide :) hepsinden yaptırıcam bakalımm :)

yaptr ttlm bncede otrup yersnz snra :)

Şimdi bu yazı beraber geçiremedik ya eğer kullanmazsa mayıs ta gelicek kullanırsa haziranda ona takılıyo bide ayrılması zor oluyo aslında dönüşlerde o acıyı bidaha yaşamak bende istemiyorum ama öyle de böylede kötü amann ne bileyim artık o karar versin karısmıyorum ben sen bilirsin diyorum

canıımm usta birliğiniz kaç gün belli oldumu ?

Usta birligimiz kac gün bilmiyorm işte gecen gün olarak bugün 94. gün kalan 271 gün izinleri kullanırsa tabi

aynn cnm bnde ilk devreleri görcem inş onlar gelnce

İnş inş torunlar hastorunlar derken biticek inş hatta 94/1 topigini gördm hemen damladm oraya cok sevindm diye

Cok hoş olur canım cok güzel düşünmşsn acayipte begenir bence yemeyede kıyamaz

oh be içim rahatladı vallaa

acemi birliğiniz kac gun dedm ama görmedin herhalde canımm :) öğrenebildin mi kac gunmuş

ben mi valla blmymki ttlm ya bzm dha acemi ble belli dglki bi 75 dedi snra askerlk 12 aya düştü ya askerlgn içndeki o 75 günnde düşmesi mi ne varmş belki yemn törennden 2 hfta snrda geleblrm dedi 2 gndrde konşmyoz zatn yarn ararsa paşam sorcam inş ttlm sen öğrenebldin mii??

Benim annemde aynı canım ya hepsi böyle ama ne anlarlar ki Ne gün sayıyosun azaldıgında saymaya başlarsın diyen biri annem yani Benm için önemini daha kavrayamadı

Aynen ya hiç anlayamıyorlar, abim kısa dönem yaptı benim poşetti yani 11 günlük askerdi gittik yemin törenine de ahh ne özlemişim diye dövünüyordu. Sonra yemin töreninin hemen ardından telefon aldı yanına , geri kalan 4,5 ay da 1 kere mi 2 kere mi ne arayamadığı oldu türlü senaryolar üretti kafasında. Ama Aytaç şimdi damat statüsünde ya aman canım ne olacak diyor, sinir ediyor beni

yemin töreninin ertesi günü yanımda olucak inşallah hayatıım :) Aralık 6 yemın töreni 7 İstanbuuullll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…