- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.641
Yemek yemiyoki abur cubur hep oyüzden yemek yapıp yapmamam onu pek alakadar etmiyo yırttım yani
Yarın Saygın asker geliyor, Ezgi'yi kaybettik sen de kaybolma
iyi akşmlar kzlar napynuz bklmm çok üzgünm yaa dünde bgnde aramdı benii
Yok ben umudumu kestim artık sizinkiler izne gelir gider ben hala selman izin kullancak diye beklerim
ayy ne güzl bttimi ezginin kii
Aaaaa dimi ya yarın geliyo ezgininkiYa ne var sanki son teknoloji cıksada şu ışınlanmayı icat etseler Şimdi zınk diye ışınlansam hepsem geri gelsem sevgilimi Hayal gücüm üst noktadaaaa
:
Yok be canım, izne geliyor. 93/2 Ezgimiz
Özledim falan diye tepiniyorum da izne de geldi mi o da dert be canım, her gece olmasa da hala daha ustaya uğurlayışımızı görüyorum ben rüyamda
O nirvana seviyesine ulaşmadım da ben daha, şöyle Manisa'daki gibi 15 güne bir bari görseydim hatta görseydik be, Ankara bu aslında olmayacak iş değil, 2 haftada bir o yolu çekmeye de razıyım ben ama İso'nun koyduğu ambargo beni mahvetti
Ozaman rahatsın ztn seni görse akşam eve gelince yeter sevgiline
Aaaaa dimi ya yarın geliyo ezgininkiYa ne var sanki son teknoloji cıksada şu ışınlanmayı icat etseler Şimdi zınk diye ışınlansam hepsem geri gelsem sevgilimi Hayal gücüm üst noktadaaaa
İyi akşamlar canımAcemilikte daha içtimalar cok olur ve bi ton kişi sayıldıgı için işkence gibi bitmek bilmez Cok yogun oluyolar ztn şimdi yemin töreni hazırlıkları fln filan derken boş vakitleri olmuyodur
İyi akşamlar canımAcemilikte daha içtimalar cok olur ve bi ton kişi sayıldıgı için işkence gibi bitmek bilmez Cok yogun oluyolar ztn şimdi yemin töreni hazırlıkları fln filan derken boş vakitleri olmuyodur
Ayy Hande çok güldüm yaa, Rahşan haa, ciddi ciddi bu ismi verecek misiniz peki çocuğunuza
yemn töreni btince rahtlcaz mı cnm yaa yksa hep böylemi gtcek bu acemilk bzm uzun ya ondn soruyom
Kizlar ben size bisey soracaktım:18:
Bide bana sorrr 5ay olduu görmedim halada direniyo gelmicem diye ama 2 ay kala derse ben gelcem diye ozaman da ben gelme dicm
Ahhh İso ahhh yaktın Çağlayı
Özlem nedir bilmiyo bunlar canım ya kimse anlamıyo halimizden
Wallahi biz acemilikte hiç rahat degldik 3 günde bir konusuyoduk cok nadir 2 günde bir aradıgı oluyoduhey gidi günler ya neler gecirdim ama dedigin gibi sizin 75 gün sanırım umarım bizim gibi olmazsnz ama acemilikte cogu zaman haberleşme böyle oluyo ya her gün arar kısa kısa konusur yada 2 3 güne bir ararlar yani :26:
:
Aralık- ocak gibi sizin iznin tam zamanı bence ama Selman asker ikna olamadı desene bir türlü :26:
Ben olsam ben de öyle derim tabi yavrum, 2 ay kalmış gelme de bari 10-15 gün erken gelirsin derim
yemn töreni btince rahtlcaz mı cnm yaa yksa hep böylemi gtcek bu acemilk bzm uzun ya ondn soruyom
Hem de ne yaktı yani,
Kafa atasım geliyor bazen babama, hele ki annem falan böyle aman sanki bir tek seninki yapıyor falan dedi mi özellikle.
Hastalanıp yataklara düşücem o olucak sonunda
hmm aynn cnm ya her gün aradgnda cok kısa konsmtk desene boşuna üzülmym ozmn kıyamam oda üzülydur atltrz bzde inş yaa yemn töreni bi olsada ustsı derkn biraz ilerlesk bari
Söz konusu Ankara'ysa bence hiç belli olmaz, ne çektiğimi biliyorsunuz benim oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?