- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.201
Hepsi bir değil tabi canım kardeşim, yenge diye konuşan da var saçmalayan da
Bence hiç kurabiye işine girme..
Bak iskambil kağıtları al.
Onu sevdiğini anlatan 52 neden bul..
Şekilli ve renkli iskambil kağıtlarının dış kısmına , birer birer o nedenleri yaz..
Sonra o kartları üst üste koy ve bir delgeçle del..
Sonra halka sade siyah renkte küperi , o deldiğin deliklerden geçir..
Hani iskambil kağıtlarının arka kısmı şekilli ve süslü olur ya, o kısımları üstte kalacak şekilde yerleştir halkalara..
Hepsi bir değil tabi canım kardeşim, yenge diye konuşan da var saçmalayan da
Benimkinin benimle yaşıt olan erkek kuzenleri var. Ban yenge diyorlar.
Kendimi çok yaşlı hissediyorum.Adımla hitap etmek varken , saygıdan dolayı yenge demeleri bi tuhafıma gidiyor yahu !
Baktim linke.cok tsk ederimm gercekten aklima gelmeZdi bu.nedenler olarak duZgun orda utanmycagi seyler yazabilirm:)fikir icin cok ama cokkk tsk ederm edacımm.
Aynen öyle canımben aramiyimda o kardeşim desede o kimkiii kardeşim diyo deerr biliyorum malımı
Tatlım burada bahsettiğimiz askeriyeyi arayınca biz telefonu açan herhangi bir askerin hitap şekli, dediğin gibi öyle kuzenler falan için yenge biraz ağır kaçmış
Bir şey daha söyleyeceğim..
Mesela bu tarz şeylere fazla klasik nedenler yazma..
Hani onu güldürecek şeyler yaz.
Mesela bunu bana bi arkadaşım göstermişti.
Bende kendime 52 tane neden çıkarmıştım..
Onu sevmemim nedenlerinden biri şuydu mesela..
Benim fazla fazla lahmacun yememe laf etmediğin için seni çok seviyorum yazmıştımmm
Yani bunlar komik ve tatlı duruyor..
Hemde daha farklı..
Yahu biliyorum bana da bekle yenge çağırıyoruz yenge gibi söylemlerde bulunuyorlar..
Mesela kim aradı diyelim dediklerin de hayatta adımı vermem..
Nişanlısı aradı diyin derim kapatırım..
Bi kere şiveli bir çocuk çıkmıştı.Benim dediğimi o anlıyordu ama ben onun dediğini anlamakta çok zorluk çekiyordum.
Çocuğun yanında bir tane daha çocuk vardı,çocuğun elinden kaptı telefonu buyur yenge sen kimi aramıştın bana söyle dedi sağolsun..
Bazen çok kısık sesle konuşuyorlar.Ne dediklerini anlamıyorum.Bi yerde görevde olduğunu söylüyor ama ben anlayamıyorum.Size de oluyor mu
Ben şuana kadar kendi askerimden başka askerle konuşmadım canım daha, bir şey diyemeyeceğim o sebeple
:))Simdi dusunuyorm
Nasil ndnler yaZabilirm diye.orda utancagi seyler yazamam da cnku.evet esprili seyler yazabilirm.tsk ederim gercekten.degisik hayatta aklina gelmiycek birsey emrenin:)bayag sasirir
Acemilikte hiç mi aramadın direk mi telefon soktunuz len , bi biz mi geç kalmışız..
Ahh canıııım ne telefonu ankesörlüden zor konuşuyoruz biz hala dahaa
İnatla bekledim kendi arasın diye, sanki kapı kapatıyormuşum gibi iyi kapat telefonu diyen bir sevgilim vardı benim acemilikte
Bence bunu bi düşün. Bir deste kağıt al. 20 tl falandır herhalde..
Kurabiye işlerine hiç girmeyin bence hani artık çok sıradanlaştı bunlar..,
Çikolatalar,kurabiyeler falan.. farklılık her zaman için iyidir =)
Kurabiye daha once yapmistm.Sevdim fikrini gercekten akla gelebilcek herkesin yapcagi birseyde degil bu.bu arada nerde oturuyosun kac yasindasin:)?
Amin amin cümlemizee
Kartalımla bana kahve yapıp geldim, buyurun sizde gelinnnnn bizim ki oyundayken iki lafın belini kıralım kahve içerken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?