- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.181
Nice dakikalar rahat konuşursunuz inşallah ..
Kizlarrr birsey diycem size.ocak ayinda emreyle 5.senemiz oluyor.emreye kargo yaklasik 7gunde ulastigindan dolayi gonderebilcegim seyler biraz kisitli oluyor ve sag salim gidebilcek syler olmali.mendil fikrini cok sevdim ben.uzerine bas harfimizk ve tarihimizi islemeyi dusundm.sevip okuyabilecegi tarz bir kitap alabilirm diye dusundm.ama az geldi bnlar:)eger akliniza fikir gelir soylerseniz cok sevinirm:)
Canlaaarrr ben ne öğrendimmm53:
Okanla konuşurken sakın beni arama askeriyeden dedi onceden önemli bisey olursa ara diyordu..
Neden ki dedimm.. gecenlerde bi arkadaşın karısı bide digerinin nişanlısı aradı telefonun başında cavuş yoktu p.çler kıza efendim bebeğim tamam çiçeğim diyorlar adam öldürüyordu burda onları dedii.. hiihhh bana ole bisi deseler düşünemiyorum kii felaket şeyler olur
Tobeeee aramammmm
Okanla konuşurken sakın beni arama askeriyeden dedi onceden önemli bisey olursa ara diyordu..
Neden ki dedimm.. gecenlerde bi arkadaşın karısı bide digerinin nişanlısı aradı telefonun başında cavuş yoktu p.çler kıza efendim bebeğim tamam çiçeğim diyorlar adam öldürüyordu burda onları dedii.. hiihhh bana ole bisi deseler düşünemiyorum kii felaket şeyler olur
Tobeeee aramammmm
Tobeeee aramammmm
Tobeeee aramammmm
Canimmm butik kurabiye yaptirsanaaa ben yaptırıyorm hemde cok uyguna yapiyor ve cook gec bayatliyor 3 4 ay falan :) istersen bana faceden yaz detayli anlatym biliosun ben yaptryrm :)
Canimmm butik kurabiye yaptirsanaaa ben yaptırıyorm hemde cok uyguna yapiyor ve cook gec bayatliyor 3 4 ay falan :) istersen bana faceden yaz detayli anlatym biliosun ben yaptryrm :)
Valla biz telefondan da konuşuyorduk. Bazen telefonun şarjzı bitiyordu.Her akşam arardım.Başıma böyle bi olay gelmedi..
Ama çok büyük terbiyesizlik etmişler.Yani can sıkıntısından ne yapacaklarını sapıtmışlar..
Onlarında anası , eşi , sevgilisi var.Onlara böyle yapılmasını istemezler.Ama başkasının karısına eşine severek bunları yaparlar.Ne denir ki !
Ohaaa harbi yuhhh yani
Nasıl sapık düşünceli insanlar var yaAynen arama cocuk katil olmasın orda Töbe yarabbim ya nasıl bi anlayış insalardaki kendisinin eşi sevgilisi olsa kıyameti koparr ama baskasına yaparken sorun yok oluyo
İşte sizlere bahsettiğim olay tam da böyle cinsten bir şeydi, ben bu yüzden inatla Aytaçım arasın diye bekliyorum , yeri geliyor 3 gün habersizce
fiyatı nasıl ya bu kurabiyelerin?
Valla sok oldum kizlar yaa.. yuhh dedim. O da böyle burasi işte diyor.. aamann Çağlacımm en güzelini yapiyosun bende aramam artık
Canim en uygununu buldum tanesi 2 lira :) her istediginide yapiyor
Kafama soktun kurabiye isini:)giricem kurabiye isine:)hehe cok saol kuzum
O konuda uyarmadı beni henüz, hatta sen arayamayınca benim sana ulaşabileceğim bir numara yok mu falan deyince işte burası batarya burası kantin diye not aldırmaya başladı , ama henüz aramadım ben, çünkü bu konuşma geçtikten sonra aramızda arayamadığı bir gün olmadı çok şükür 2 dk da olsa sesini duydum
Belki yerle alakalı bir şeydir tatlım, ben de başkasından duymuştum böyle bir meseleyi
Yerler değilde bitanem karakterle ilgili bence.. Böyle bişeyi hangi zihniyetle yapabilirler anlamış degilim..
Yer derken işte o yerdeki kişilerle alakalı demek istiyorum tatlım hani her yerde yok, duyan bazı yarenler şaşırıyor hatta duruma bizim hiç başımıza gelmedi diye :26:
iyi geceler kızlar yarın görüşürüzzzzzzz
Ben ilk gunun ertesi günü aradimm.. benim hatta sorun vardi beni aradığında sinyal veriyodu annemi aramis iste merak etmesin iyim diye.. ama icim rahat etmedi ben o ertesi gun butun bolukleri teker teker aradimm hepside cook iyi konustu yenge suan burasi cok kalabalik kaydini yaptrmams olabilir ama adini duyunca arattircam hemen diyen bile oldubunu söyledimde ona kişiden kişiye degisiyo diyippp diğerlerine saydirmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?