93/3 asker yolu bekleyenler

Tatlım bizim için iğrenc ama erkekler bayılıyo öyle şeylere sanırım kadınsızlıktan filmlere sarıyolar sanırımda bnm sevgilimi niye alet ediyosnz böyle şeylere töbeeee

Bana özellikle cümbür cemaat izleme düşünceleri çok iğrenç geliyor yaa
Hakikaten yaa olan Koraya oluyor orada

Bu duruma şu şekilde çözüm bulabilirler.Oturuma şifre konut;
Bilgisayarla ilgili olan askerler bu şifreyi bilir..
Komutanlarda bilir

Ve böylelikle pc kirlenmemiş olur..Format atmaktanda kurtulu.Bu durumdan şikayetçiyse bu durumu komutanına bildirsin.Oturuma şifre koysun gerekirse..

Tatlım bizim için iğrenc ama erkekler bayılıyo öyle şeylere sanırım kadınsızlıktan filmlere sarıyolar sanırımda bnm sevgilimi niye alet ediyosnz böyle şeylere töbeeee

Ay ama cidden ıyy öğğ yani herkes ne halt yiyosa yesinde dediğin gibi korayı niye zor durumda bırakıyolar bide gel sende izle diyolarmıs sçmalığa bak kendiniz yapıyosunuz ne diye onuda çağırıyosunuz. Ne yani böyle mi özlem çekiyolar bunlar simdi ?
Koray ne yapmayı düşünüyo peki ?

Emir aldıgı komutanına demş ztn oda demş askerleri oturtma digerlerine bşy deme demş pc kirlenme işide usb takıyolarmş virüslü filmi kimisi oraya atıp baska yerde izliyomş bunu yapanda komutanlar olunca bizimkide sesini cıkaramıyomş

Dedim ki sen her gün pc den 2 3 filmi sil zamanla azalır noldu bu filmlere derlersede haberim yok bn filmlere bakmıyorm dersin bidahada film için gelmezler dedim evet bnde onun gibi bşy düşündm ztn dedi Bnde az deglm ama napiyim sapıklarla muhattap olmamş olur korayda

Valla diyecek bir şey bulamıyorum Ece =)

Benim askerim de askere gittiğinde çok kilo verdi.Zaten seçerek yemek yer.
Yemek konusunda hemen hemen tüm askerler aynı sıkıntıyı çekiyo..
Geçmiş olsun hilal..

Teşekkür ederim Eda'cımm..

Sağol canım valla ne deseniz haklısınız.. Şimdi az önce Okan aradı nasılsn iisin dimi bak aklım sende içtimada başladı yetişmem lazım çabul söyle diyo iyiym iyiym tıka basa yedim 15 günün acısını çıkardım dedim Kapattı hemen..

kızım askeriye orası :)
1000 tane adam, testosteron patlaması vardır orada

Ayyy ne güldüüümmm
Sapık olunca insan işte bide kola fln cips yiyomş adam Mideye bak yani

ıyyyy şu bazı erkekler ne kadar pislik yaaa

Son düzenleme:
Özel mesaj kutuna bir bakıver Hande'cim, çok alakalı oldu biliyorum ama

mesaj alındı kuşummmmm

öğğğğ toplu izlenir mi bee yalnızken bile yeterince iğrençtir heralde :26:

Aynen iyi çözümm yapcak baska bisey yok zaten ne diyebilirsinki komutana

Vee 6k 49 saniyeeeeee
Kızlaar aşkımm beni her dk arıyoo yaa Yine kaçmış koğuşun ışıkları söndü ama kaçtımmm dedi rekor kırdık bu sefer 6 dk 49 saniye.. Beni merak etme ben yemediğim zaman kantinden tost alıp yiyorumm diyoo... Bide bana 2 tane hediye almış yanındada defter yazıyomuş benim gibiiii ayy gelsin biran önceeee çookkkk özlediiimmm

okan orada yemek yiyemiyo diye bende yemiyodum canım sınunda bünyem dayanmamış bayılmışımm..

Hiii scmalama.hic dusundunmu okan neyin var noldu diye sordugunda ne diyceksin ona.orda ztn sni dusunuyo smdi birse telaslanip panik olcak.ne diyceksin cocuga orda kafayi yerse meraktan.kendine gel cnm toparlan.askerlik bu yapck hcbisi yok.acemilik bu bitecek az kaldi.snra daha rahat edecek emin ol bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…