- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.161
Tatlım bizim için iğrenc ama erkekler bayılıyo öyle şeylere sanırım kadınsızlıktan filmlere sarıyolar sanırımda bnm sevgilimi niye alet ediyosnz böyle şeylere töbeeee
İzliyolarmş walla canım bide bi ton varmş pc nin içinde silme diyolarmş bide
Aynen ya dertsiz başına dert aldı bide diyo okdr ugraştm yazıcı fln olmk için bnden önceki cok rahattı konustugumda fln ama bnm durumumu bak diyo kıyamam ya bnde brz rahatlattım artk elimden geldigince
Bana özellikle cümbür cemaat izleme düşünceleri çok iğrenç geliyor yaa
Hakikaten yaa olan Koraya oluyor orada
Tatlım bizim için iğrenc ama erkekler bayılıyo öyle şeylere sanırım kadınsızlıktan filmlere sarıyolar sanırımda bnm sevgilimi niye alet ediyosnz böyle şeylere töbeeee
Sapık olunca insan işte bide kola fln cips yiyomş adamMideye bak yani
Bu duruma şu şekilde çözüm bulabilirler.Oturuma şifre konut;
Bilgisayarla ilgili olan askerler bu şifreyi bilir..
Komutanlarda bilir
Ve böylelikle pc kirlenmemiş olur..Format atmaktanda kurtulu.Bu durumdan şikayetçiyse bu durumu komutanına bildirsin.Oturuma şifre koysun gerekirse..
Ay ama cidden ıyy öğğ yani herkes ne halt yiyosa yesinde dediğin gibi korayı niye zor durumda bırakıyolar bide gel sende izle diyolarmıs sçmalığa bak kendiniz yapıyosunuz ne diye onuda çağırıyosunuz. Ne yani böyle mi özlem çekiyolar bunlar simdi ?
Koray ne yapmayı düşünüyo peki ?
Emir aldıgı komutanına demş ztn oda demş askerleri oturtma digerlerine bşy deme demş pc kirlenme işide usb takıyolarmş virüslü filmi kimisi oraya atıp baska yerde izliyomş bunu yapanda komutanlar olunca bizimkide sesini cıkaramıyomş
Benim askerim de askere gittiğinde çok kilo verdi.Zaten seçerek yemek yer.
Yemek konusunda hemen hemen tüm askerler aynı sıkıntıyı çekiyo..
Geçmiş olsun hilal..
kızım sen deli misin , sert konuşucam da aklın başına gelsin azıcık
iyi aferin hasta ol da gelince seni ne halde bulsun!
senin böyle olmanın ne faydası var sevgiline?
ben de ilk günler yiyemiyordum ama bu kadar da yapmıyordum yani.
sonra besin takviyesi almaya başladım.
multivitamin kullanıyordum.
şimdi balık yağı hapı içiyorum, çarşamba da diyetisyene gidicem kilo almak için.
hilal lütfen kendine dikkat et ya, gerçekten çok üzüldüm.
halsizliği de geçmiş seninki, hastanelik olmuşsun
kızım askeriye orası :)
1000 tane adam, testosteron patlaması vardır orada
Sapık olunca insan işte bide kola fln cips yiyomş adamMideye bak yani
Özel mesaj kutuna bir bakıver Hande'cim, çok alakalı oldu biliyorum ama
İzliyolarmş walla canım bide bi ton varmş pc nin içinde silme diyolarmş bide
Aynen ya dertsiz başına dert aldı bide diyo okdr ugraştm yazıcı fln olmk için bnden önceki cok rahattı konustugumda fln ama bnm durumumu bak diyo kıyamam ya bnde brz rahatlattım artk elimden geldigince
Dedim ki sen her gün pc den 2 3 filmi sil zamanla azalır noldu bu filmlere derlersede haberim yok bn filmlere bakmıyorm dersin bidahada film için gelmezler dedim evet bnde onun gibi bşy düşündm ztn dediBnde az deglm ama napiyim sapıklarla muhattap olmamş olur korayda
Aynen iyi çözümm yapcak baska bisey yok zaten ne diyebilirsinki komutana
Korayım ya külkedisi gibi gitti şimdi takım odası temizliyo çay sigara dosyaları topluyo
Korayım ya külkedisi gibi gitti şimdi takım odası temizliyo çay sigara dosyaları topluyo
Ay ecee allah iyiliğinii verisn külkedisi dedi yaaa
Ağzımdaki suyu ekrana püskürttüm Ece ne yaptın sen yaaaa
Napiyim öyle amaNese eli alışsın evlenincede bna yardım eder
Cocukla dalga geciyorm resmen ama sinirim bozuk yani ondan böyleyim sanırım
okan orada yemek yiyemiyo diye bende yemiyodum canım sınunda bünyem dayanmamış bayılmışımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?