- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.281
gittim doktora
film çektiler
çürük değilmiş ama yanlış yerden çıkıp diğer dişlerimi sıkıştırmış.
çekecekler dişimiiiii
2 kere konuştuk
bayramda nereye gideceğimize karar verdik.
inşallah ayvalıkta akrabamızın yazlığında 2-3 gün baş başa olacağız bir aksilik olmazsa
çok geçmiş olsun, Pharmaton vitamin desteği kullanıyorum ben. tavsiye ederim.
yaşasınnn
demiştim ama ben sana :)
okul işine de çok sevindim....
offf yok ya. merak içindeyim.
eşim haftaya belli olur diyor.
bizden kimin belli olmuş?
nereye gidiyormuş?
Malesef ki ikisindede çok dikkatsizim. Sanırım ben hepten dikkatsizim sonradan dank ediyo yaptığım hatalarAmaan bizde insanız napalım değil mi ? Çekiversinler azcık
sizinkiler geliş biletlerini aldılar mı?
Böyle kabul etsinler dimiNeyseki bnmkide anlayışlı bşy demiyo yada içine atıyodur bilmiyorm ama bni tanıyo ondan sanırm
Birlik ayarlıyomş sanırm kendisi gidip almicak yani askerler için özel otobüs bileti fln ayarlanıyomş
Bnmkinin öyle yani sen almştın sanırm
Öyle anlayşlı diye düsünme bende öyle diyodum insan öyle olduğunu bilince dahada abartıyo bazen nasılsa bişi demiyo diye bak benimki 4 yıldır çekiyo beni bazen bi patlıyoo nefes bile alamıyorum valla susup kalıyorum bişi denmiyo desem sanki kafama sıkcak o derece bi patlama
evet biz aldık
peki oradan nasıl ayarlayacaklar ki, herkes farklı şehirlere gidiyordur.
gerçi düşünmüşlerdir herhalde.
eşimin olduğu yerde böyle bir şey yokmuş.
herkes çarşıya çıkınca kendi alıyormuş..
tesekkurler hande aynen dedigin gibi oldugittim doktora
film çektiler
çekecekler dişimiiiii
2 kere konuştuk
inşallah ayvalıkta akrabamızın yazlığında 2-3 gün baş başa olacağız bir aksilik olmazsa
yaşasınnn
nereye gidiyormuş?
Kızlar selamlarrr..
Bugün konustunuz mu askerlerinizle? Nasılsınız :)
gittim doktora
film çektiler
çekecekler dişimiiiii
2 kere konuştuk
yaşasınnn
nereye gidiyormuş?
Dur ozamn bnde sna totem yapiyim cıkar inşseninkide yarın aricak güzel güzel konuscaksınız için brz daha rahatlicak
Biz bi kere 45dk konusmştuk arkadaşının aile kartı varmş herkese veriyomş konussunlar diye öyle olnca cok iyi gelmşti 2 gün sevindirik gibi gezdim evin içindeİnş öyle bşy olur boş zamanı olurda uzun konusursunz yarında
İnş olurda sende şöyle bi koşar sıkıntını atarsın
Dünkü bu iyi dileklere, çok çok çok teşekkür ediyorum. 45 dk yı bulamadık belki ama olsun güle ede bir 20 dk konuştuk o da fazlasıyla yettiiiiiiiii
Rica ederm canım ne demekSende aynısını bna yapmştn Bak totem yaptım tuttu Daha uzunlarıda olsun inş
Konuşmanın değerini onlar askerdeyken daha da iyi anlıyoruz bence yaa. Sabah 06.50 de aradı ilk. Eğitimden önce sesimi duymak istemiş canını yediğim, 50 saniye de olsa konuştuk. Sonra akşam aradı, 20 dakika konuşarak uzun konuşma rekorumuzu kırdık bu akşamGerçekten onunla muhabbet etmeyi çok özlemişim ben yaa, sadece sorulardan ibaret olmuyor ya böyle konuşmamız nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
Ben çok iyiyim yani canım, sen nasılsın
Doğru haklısın aslındaAma bazen elimde olmadan cıkıyo agzımdan işte patlarsada haklısın derim sesimi cıkarmam napiyim
Pek iyi sayılmam tatlım. Ama sizin bu rekoru kırmanıza sevindimmm şöyle 2 3 saatide görün inşevet kesnlikle onlar da bizde konusmanın değerinide birbirimizin değerinide daha iyi anlıyoruz.
Amin canım inşallah
Hayırdır senin neyin var ?
bugün de bitti çok şükür..
gidiyorum ben uyumayaaa
hepiniz askerinizi görün rüyanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?