93/3 asker yolu bekleyenler

Ayy ne güzel ins bi aksilik çıkmaz:)))

Malesef ki ikisindede çok dikkatsizim. Sanırım ben hepten dikkatsizim sonradan dank ediyo yaptığım hatalar Amaan bizde insanız napalım değil mi ? Çekiversinler azcık

Böyle kabul etsinler dimi Neyseki bnmkide anlayışlı bşy demiyo yada içine atıyodur bilmiyorm ama bni tanıyo ondan sanırm

Böyle kabul etsinler dimi Neyseki bnmkide anlayışlı bşy demiyo yada içine atıyodur bilmiyorm ama bni tanıyo ondan sanırm

Öyle anlayşlı diye düsünme bende öyle diyodum insan öyle olduğunu bilince dahada abartıyo bazen nasılsa bişi demiyo diye bak benimki 4 yıldır çekiyo beni bazen bi patlıyoo nefes bile alamıyorum valla susup kalıyorum bişi denmiyo desem sanki kafama sıkcak o derece bi patlama

Birlik ayarlıyomş sanırm kendisi gidip almicak yani askerler için özel otobüs bileti fln ayarlanıyomş
Bnmkinin öyle yani sen almştın sanırm

evet biz aldık
peki oradan nasıl ayarlayacaklar ki, herkes farklı şehirlere gidiyordur.
gerçi düşünmüşlerdir herhalde.
eşimin olduğu yerde böyle bir şey yokmuş.
herkes çarşıya çıkınca kendi alıyormuş..

Doğru haklısın aslında Ama bazen elimde olmadan cıkıyo agzımdan işte patlarsada haklısın derim sesimi cıkarmam napiyim

Ben gecen gün senn aldm dedigini duyunca otobüs biletlerine bakmştm hiç yer yoktu.Telaşlandım.Snra sordum aradıgında nasıl olck diye,oda bilet satıcıları birlige geliyo öyle ayarlıyolarmş dedi içim rahatladı.Yani tamda bayram öncesi ya yer bulmak imkansız olurdu kendileri alıcak olsa.Böyle olması mantıklı olmş

tesekkurler hande aynen dedigin gibi oldu
fırsat bulup arayamamıs merak etme diyor arayamadıgım zaman
sesini duydumya cok sukur
evet okulda oldu gibi bi gunde 2 iyi haber iyi geldi bana ıkıntıdan sonra

Kızlar selamlarrr..
Bugün konustunuz mu askerlerinizle? Nasılsınız :)

Konuşmanın değerini onlar askerdeyken daha da iyi anlıyoruz bence yaa. Sabah 06.50 de aradı ilk. Eğitimden önce sesimi duymak istemiş canını yediğim, 50 saniye de olsa konuştuk. Sonra akşam aradı, 20 dakika konuşarak uzun konuşma rekorumuzu kırdık bu akşam Gerçekten onunla muhabbet etmeyi çok özlemişim ben yaa, sadece sorulardan ibaret olmuyor ya böyle konuşmamız nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
Ben çok iyiyim yani canım, sen nasılsın

Yanlış görmediysem ARAZIM adlı arkadaşın nişanlısı Giresun'a gidiyormuş. Bir daha sordum bugün erkek arkadaşıma yine belli değil hala. :18:

Dur ozamn bnde sna totem yapiyim cıkar inş seninkide yarın aricak güzel güzel konuscaksınız için brz daha rahatlicak

İnş olurda sende şöyle bi koşar sıkıntını atarsın

Dünkü bu iyi dileklere, çok çok çok teşekkür ediyorum. 45 dk yı bulamadık belki ama olsun güle ede bir 20 dk konuştuk o da fazlasıyla yettiiiiiiiii

Dünkü bu iyi dileklere, çok çok çok teşekkür ediyorum. 45 dk yı bulamadık belki ama olsun güle ede bir 20 dk konuştuk o da fazlasıyla yettiiiiiiiii

Rica ederm canım ne demek Sende aynısını bna yapmştn Bak totem yaptım tuttu Daha uzunlarıda olsun inş

Pek iyi sayılmam tatlım. Ama sizin bu rekoru kırmanıza sevindimmm şöyle 2 3 saatide görün inş evet kesnlikle onlar da bizde konusmanın değerinide birbirimizin değerinide daha iyi anlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…