93/3 asker yolu bekleyenler

Show'daki dizide bu şarkı çıktı ve bitirdi beni :2: [video=youtube;YhAMI-0FB3A]http://www.youtube.com/watch?v=YhAMI-0FB3A[/video]

Güzelmş şarkı Bende o ses türkiyedeki kadına agladım ya.Yazık 1 sene hastanede kalmş hep nişanlısı bakmş başında durmş kadın ayagını kaybetmş ona ragmen adam evlenmş kadınla cocukları fln var ne güzel ne temiz bi sevgidir bu diye agladm yani

Bugün tartıştık benmkiyle kapattım telefnu suratına kapatır gibi sonra aramadı bidaha bende aramadım aramaz da bu saatten sonra

Ahh canım yaa üzüldüm. Ama kızgınlığı geçince arar dayanamaz merak etme. Sen de biraz alttan almaya çalış bence biraz düşüncesiz oluyorlar oradayken. Hani sorun yapmak isteyince her lafları sorun olabilir yani yorgunluktan uykusuzluktan saçmalayabiliyorlar yani. Mesela bugün ben erkek arkadaşıma geleyim mi hafta sonu yanına dedim. Ağzından çıkan ilk laf fark etmez oldu Sonra fark etti dediğini geeel tabi hayatım dedi yani tabi ama ben kısa süreli şok yaşadım. Beynim duruyo sersem gibiyim alınma sakın dedi sonra. Biraz şaşkınlar yani hala daha

Ya tabi ki öyle de bu sefer ben biraz düşüncesizlik ettim ailesi orda şu anda aksama doğru beni aradı açtım gayet düzgün konustu annemler geldi filan bende ki tepki tmm peki iyi bakalım anlam veremedim kendime kızdım kıskandım tuhaf şekillere girdim o da sinir oldu bana ve kapatıyorm ben dedi bende ki cevap bb üzüldüm tabi çok fazla ama geri aramadım da bilmiyorum ya ooof zaten çok özledim bide onların gittiğini duyunca sinir oldum gerildim sanki bana ihtiyacı yokmus gibi hissettim ki bunu her seferinde söylüyo nasıl ihtiyacım olmaz sen olmadıktan sonra hiç bişeyin anlamı yok filan of

Kendin göremeyip de yanında başkaları olunca ki bu ailesi bile olsa insan kıskanıyor haklısın. Yemin törenine gidememiştim ben okuldaki bazı prosedür meseleleri yüzünden, ailesi gitti ki onu da aldılar geldiler ama bütün gün beni bir gör dumur vaziyette dolaştım. Seni anlayabiliyorum yani. Nasıl ihtiyacı olmasın canım olur mu öyle şey. Telefon fırsatları olur olmaz ilk bizleri arıyorlar ve vakitleri olduğunca konuşuyorlar. Aileleri ikinci aranan kimseler oluyor ve onlarla hani konuştukları 2-3 dakika iyiyim rahatım siz nasılsınız muhabbetidir. Evet aile de çok önemli fakat insan sevdiğiyle paylaştığı şeyleri onlarla paylaşamaz bu bir gerçek ve herkesin yeri de ayrıdır

Oooo fena bir hikayeymiş

Kesinlikle katılıyorum ama gerçekten o kadar tuhaf bişey ki bianda ne duygu karmaşası yaşadım bb dedim kapattım 5 dakika durdum. Kendi kendime napmaya çalışıyosun hazal? Kendindemisin falan söyleniyorum. Of ya aramasını beklmekten baska çarem yok sanırım ve durumu nasıl toparlıcam hiç bi fikrim yok:18:

Bence haksızsın yani acık söyliyim ara cocugu boşuna onuda üzme kendinide

Çok haklısın canım onu sık sık ben de yaşarım. Bazen düşünmeden ve sonradan pişman olacağım tepkiler verebiliyorum bende. Aradığında da güzel güzel anlat durumu. İşte seni çok özlediğimden ailen yanında da ben değilim diye üzüldüm, işte onların yerinde olmayı ya da onlarla olmayı çok isterdim. Her şey seni özlediğimden oluyor gibilerinden bir şeyler söyle bence. Kıskandım dememelisin bence hani yanlış anlaşılmaya sebep olabilir belki hiç gerek yok. Huyuna git, hoşuna gidecek şeylerle süsle biraz cümlelerini sonuçta onu en iyi sen tanırsın

Bence haksızsın yani acık söyliyim ara cocugu boşuna onuda üzme kendinide

İşte malesef ki arama gibi bi şansım yok :18: Ve telefonda konusurken hele bide dün aksamdan beri konuşmamışken napıyosun diye açınca insan ne diceğini şaşırıyo. Askerrrlikkkkkkkk! nefret ediyorum şu kelimeden artık

Evet haklısın canım zaten hiç bişey yokmus gibi devam edersem pskoljimin bozuk olduğunu filan düşüncek yani sen konusmadan çocuğun suratına kapa ertesi gün askım diye aç telefonu ve norml hayata devam et :18: Yanlız bişey fark ettim seninle biz çok benziyoruz

Üzülme ya dayanamaz arar ozamnda sen gereken acıklamayı yaparsın.Ben telefonu var sandm bi an niyeyse askerligi unuttum Aile konusuna pek girme bnce aileleri konusunda hassas olabiliyorlar ama özledim ondan böyle bi garip konustum fln dersin bi şekilde acıklarsın yani merak etme düzelir illaki sonucta sen kötü niyetten bşy yapmamşsın ama tepki yersiz olmş oda onu anlar ztn

Öyle yapıcam artık.. İlla ki anlar ki anlamıştır da zaten ama böyle onu üzdükçe ne biliyim aman... Yarını beklicem artık

Yani bir açıklama gerekir kesinlikle. Aynen hisler falan fazlasıyla ortak çoğu konuda, ben de farkediyorum onu

Öyle yapıcam artık.. İlla ki anlar ki anlamıştır da zaten ama böyle onu üzdükçe ne biliyim aman... Yarını beklicem artık

Çaresizce beklemek cok kötü bşy ya amaaaaaaaaaannn nedir bu askerlikten cektigimiz efkarlandım yine Yarın bi olsun halledersiniz bnde bazen giriyorum öyle triplere kendi kendime

Çaresizce beklemek cok kötü bşy ya amaaaaaaaaaannn nedir bu askerlikten cektigimiz efkarlandım yine Yarın bi olsun halledersiniz bnde bazen giriyorum öyle triplere kendi kendime

Ya konusamamak var ya asıl insanı mahveden o zaten aklına bisi takılıyo a bak ariyim bi diyosun sonra dank ediyo tabi o askerde yani nereye arıyosun. Ay iyice bunlatmaya basladı şu kışı bitirsek bi iyi olcaktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…