- Konu Sahibi mutluluk_06
- #1.261
Kızlar selamlarrr..
Bugün konustunuz mu askerlerinizle? Nasılsınız :)
Merhabalar

İyi olmaya çalışıyoruz

En son dün konustm azcıkta olsa.İyiydi Allaha şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selamlarrr..
Merhabalar
İyi olmaya çalışıyoruzSen nasılsınz?
En son dün konustm azcıkta olsa.İyiydi Allaha şükür.
İyiym canım bende henüz konusamadım birazda hastayım öksürmekten ciğerlerim çıkıcak resmen :105:
kızlar sukurler olsun esim 2 gundur aramıyordu konustuk allahım o kadar iyi geldiki
sesini duymak aramaya firsat bulamıyormus cok intikale cıkıyorlarmıs
sakın aramazsam uzulme firsatım olmadıgındandır dedi
o aradıktan sonra sansım döndü sanki okulada kabul edildim cok mutluyum allahım
sukurler olsun sana beni bu kasvetten kurtardın sonunda![]()
Gözün aydın canım.Sevindim senin adına :) Buarada özelden cvp atamıyorum sna cünkü msjların doluymş![]()
Geçmiş olsun tatlım.Buaralar havalar değişik dikkat et.Bende gece üşütmşm sanırım hapşurup duruyorum![]()
Sağol canım ya aynen kaptım soğuğuSende nane limon filan içte tam ilerlemeden geçsin valla bu stresin üzerine hiç çekilmiyo hastalık
gecmiş olsun canımmm![]()
Sağol canım benm seninde gözünn aydınn :)
Sağol canım ya aynen kaptım soğuğuSende nane limon filan içte tam ilerlemeden geçsin valla bu stresin üzerine hiç çekilmiyo hastalık
Haklısın ya bn kendime bi ıhlamur fln yapiyim en iyisiCidden cekilmiyo ztn stresliyim dokunsalar aglicam bide haslık cıkarsa tam sulugöz olurum hrhlde
![]()
aynenn öyle oluyo iki gündür dediğin gibi dokunsalar ağlıcak moddayım. Sevdiceeğim le de konusrken istem dısı ağlamaya basladım onunda morelni bozdum bide oturdum onu üzdüm diye ağladımNasıl bi duygusallıksa artık
![]()
iyi bari hayır olmuş hem :)
zevkli bi kızsın, beğenerek giyerler eminim.
kız ezgi nereden geliyo bu değirmenin suyu
bu kadar kıyafet alıcak paranın kaynağını bize de söyle, öğrendiğim gün işe gidip istifayı basıcam vallahi.![]()
![]()
Ayyyy kıyamam ya üzülmştür tabiki sennkidebn kendimi tutuyorum telde aglamadım hiç ama gözüm doldugunda hep yukarı bakıyorm geciyo
Ben ztn normaldede cok duygusalımdır ama askerlik olunca dahada bi fazla oldu
![]()
Benmki ne yaparsam yapiyim geçmiyo malsef hiç te çaktırmamazlık yapmam evet derim düşüncesizim sanırım biraz![]()
Diş agrısını şuan kardeşimde cekiyo kesinlikle ihmal etmeden doktora git.Kardeşim ihmal etti ateşlendi yanagı fln şişti baya ugraştırdı bizi.
Kızlar selamlarrr..
2 kere konuştukİyiym canım bende henüz konusamadım birazda hastayım öksürmekten ciğerlerim çıkıcak resmen :105:
kızlar sukurler olsun esim 2 gundur aramıyordu konustuk allahım o kadar iyi geldiki
sesini duymak aramaya firsat bulamıyormus cok intikale cıkıyorlarmıs
sakın aramazsam uzulme firsatım olmadıgındandır dedi
o aradıktan sonra sansım döndü sanki okulada kabul edildim cok mutluyum allahım
sukurler olsun sana beni bu kasvetten kurtardın sonunda![]()
Kızlaaar, var mı usta birliği meselesinden ses seda. Bizim tertiplerden birinin daha belli olmuş yeri, diğer topikte gördüm![]()
gittim doktora
film çektiler
çürük değilmiş ama yanlış yerden çıkıp diğer dişlerimi sıkıştırmış.
çekecekler dişimiiiii![]()
Aglama konusunda bn dikkatliyim ama bide çenemi tutabilsem cok patavatsız oluyorum bazen![]()