93/3 asker yolu bekleyenler

ya bu bölük komutanı kafayı yemiş sırf egosunu tatmin etmek için çarşıları 12 ye almış saygın 2 gün çıkıcaktı ben bu hafta gidiyorum diye 2'side 12 de çıkıcak 5 e kadar ne anladık yani ondan saçmalık gerçektende ...

oh be salak komutan kendine gelmiş ve çift çarşı 2 gün ve 8 de yarın yola çıkıyorum çok mutluymmmmm

oh be salak komutan kendine gelmiş ve çift çarşı 2 gün ve 8 de yarın yola çıkıyorum çok mutluymmmmm

Ay bu komutanların saçını başını yolasım vaar tabi saçları varsa yahu ne geçiyo acaba ellerine gıcıklık yaparaaaak
ohh neyse ki hallolmuş canım şimdiden hayırlı yolculuklar

Ay bu komutanların saçını başını yolasım vaar tabi saçları varsa yahu ne geçiyo acaba ellerine gıcıklık yaparaaaak
ohh neyse ki hallolmuş canım şimdiden hayırlı yolculuklar

çok teşekkür ederim bebeğimmm olsun az kaldı dayanalımda sonra hepsinin numarası var arayıp küfür edip kapatasım var komutanlarına
ee napıyorsun gene bomboş olmuş burası yaa kış diyemi oldu böyle anlamadımmmm herkes erken mi yatıyo gerçe saat daha çok erken ama :26::26:

Haha haklısın bitirelim ondan sonra görüşürüz

Napiiim tatlım bi yandan ödev yazıyorum bi yandan buraları okuyoruum
sen nasılsıın misafirn gitti mi
Hee ya bu aralar kimsecikler takılmıyo peek

Haha haklısın bitirelim ondan sonra görüşürüz

Napiiim tatlım bi yandan ödev yazıyorum bi yandan buraları okuyoruum
sen nasılsıın misafirn gitti mi
Hee ya bu aralar kimsecikler takılmıyo peek

evet valla ya kolay gelsin bebeğimm evet gitti ama 25nde gene gelicek uzun zamandır arkadasım zaten aynı sınıfayız bı de sadece sınavlara gıdıyoruz antalyaya yenı tasındılar sınav zamanı dıye gelıcek yılbasıda geldı tabı yılbası sonrasıda sınavlar var beraber olalım dedık oyle beraber gecırıcez bende evde tek bunalıyordum ıyı gelıyor

Ay ne güzl cnm yaa::) bnmde sevgilm yarn geliyo inşallah hafta sonu birlkteyiz Allahımm çook heycanlyım yaa ÇOOOOK özledim . haftaya gitçek ama bi kaç günü dolu dolu geçrmek lazm daha şafak karanlık

sağol ececikim
çocuk mevzularına girmeyelim

Okumanin basinda gozlerim dolduu yarisina gelmeden Aglamaya basladim bile(

Ay ne güzl cnm yaa::) bnmde sevgilm yarn geliyo inşallah hafta sonu birlkteyiz Allahımm çook heycanlyım yaa ÇOOOOK özledim . haftaya gitçek ama bi kaç günü dolu dolu geçrmek lazm daha şafak karanlık

teşekür ederim hayatım oh ne güzel hafta sonu kavuşuyoruz desene valla yapış sevgiline evet gidene kadar zaman geçirirsiniz ne güzel :) hayırlı teskereler şimdiden nereye gidiyordu senin daha yeni mi ustaya gidiyo çoğunun gitti sanki karıştı benim kafa iyice artık

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 19 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 119

... ezgisaygin ... 128

... yuppisi ... 137

... Snt55 ... 157

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 217

... KUBB88 ... 217

... zeytinagaci ... 220

... Kanaryam35 ... 236

... KorEc ... 237

... blss ... 237

... mystery123 ... 238

... yunay ... 238

... ARAZIM ... 240

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 318

... tuqbaCadi ... 318

... dilanumut ... 322

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Bugünlük ben devraliyim şafak panosunu Çağla uyuyakaldı sanırım KorEc herkese hayrlı teskereler dilerrrr

Gunaydinlarr herkese yine bi haftanin sonunu getirdik hepinizee guzel gecireceginiz carsili haftasonlari dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…