- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.161
Yok be canım kasıntı bir ders bu kadar salmışken toparlanmaz yani boşa uğraşmamak lazım o sebeple
Ya bide bazı dersler 2.sınıfa yada 3. sınıfa gecince ordaki dersleri fln alınca aaa cok basitmş bu ders ya fln diyebiliyosun ondan seneye alman daha mantıklıda olabilr
Aynen ya zaten şimdi gözümde büyüdü bir kere ya bu ders böyle, bu sene mümkün değil
Nese ozamn diğerlerine bak sen başka fire verme
ayy sıkıldım ya şu iş bitse de gitsem eve.
kızlar sizede öyle oluyormu ben gün gectikce
dahada sıkılıyorum hani acemiye ilk gittikleri
zamandaki gibi zaman gecmiyor bende
bilmiyorum cagla yaaDönemsel bunalımdır tatlım o yaa
Ama iyi tarafından bak, ayın sonunu hatta yılın sonunu getirdik. Ağustos derken Aralıktayız şimdi hepimiz
bilmiyorum cagla yaaöyle yıl sonunu getirdik bide kısı atlatsak biraz daha rahatlarız
bendeki buhranlar hic gecmeyecek gibi duruyor bu gidişte
baktım netten canım zaten sıkıntıdan kurtulacagın rahata ererek varsa hastalık agrıyan acıyan yeriniz yani dertlerden cok zamandır kafaya taktıgınız olumsuzluklardan kurtulacaksınız iyiye yorun diyo.tamda benim suan en cok ihtiyacım olan seyleri okudum nettede insallah dedigi gibi esim benim sıkıntıda oldugumu biliyor haliyle kafayada takıyor bu güzel anlamı olan ruyaylada gecip gitsin tum kotu seyler basımdan su bel agrısındanda kurtulayım artık allahım hayırlara yazsın insallah
bilmiyorum cagla yaaöyle yıl sonunu getirdik bide kısı atlatsak biraz daha rahatlarız
bendeki buhranlar hic gecmeyecek gibi duruyor bu gidişte
kübiiii darısı başınıza
amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn
burda sisten göz gözü görmüyor, işe gelene kadar yüzüm dondu yaa
3 aylara düşmüşsün yaaa süper
az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa
insallah tatlımGeçer tatlım geçer
ins canım hayırlısı yarında hastaneye yollarındayım bakalım ne diyecek bu seferAnlami guzelmis ruyanin.insallah cnm siz iyiye yorun.insallah zamanla gecer sagligina kavusursun
aynen ecem ya kendimiz yaratıyoruz işte herseyiYa sen böyle umutsuzluga kapıldıkca gececegi varsada gecmez gülicim ya :26:
İyi yanından bak bnce.4 ayı devirdik daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?