93/3 asker yolu bekleyenler

hayır olsun inşallah gülizarcım..
eşin senin üzülmene üzülmüş bence, içten içe onu düşünmüş ki rüyasında da acı çekerken görmüş.
ama bebek herhalde iyi bir şeydir rüyada
eşin bi gelsin de, bebeciğiniz olur inşallah hayatınız düzene girince

bak boşuna üzdün kendini.
yengemde de vardı aynı sıkıntı, ilaç kullandı düzeldi 1-2 ayda

Anlamina baksaydin cnm netten.hayirlara gtsinn.

baktım netten canım zaten sıkıntıdan kurtulacagın rahata ererek varsa hastalık agrıyan acıyan yeriniz yani dertlerden cok zamandır kafaya taktıgınız olumsuzluklardan kurtulacaksınız iyiye yorun diyo.tamda benim suan en cok ihtiyacım olan seyleri okudum nettede insallah dedigi gibi esim benim sıkıntıda oldugumu biliyor haliyle kafayada takıyor bu güzel anlamı olan ruyaylada gecip gitsin tum kotu seyler basımdan su bel agrısındanda kurtulayım artık allahım hayırlara yazsın insallah

Günaydın sevgili baaayaaanlar mutlu huzurlu bir gün olsun herkessee

Handecaan daha nice aylarınız yıllarınız olsun Aşk ile Allah mutluluğunuzu daim etsiiin canıııım

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
Bugün hava güneşli süper gürünüyo umarım günümüzde öyle gecer

Masallahhh Allah uzun omurler versin birlikte siZeee:)

kübiiii darısı başınıza

Günaydın sevgili baaayaaanlar mutlu huzurlu bir gün olsun herkessee

Handecaan daha nice aylarınız yıllarınız olsun Aşk ile Allah mutluluğunuzu daim etsiiin canıııım

amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
Bugün hava güneşli süper gürünüyo umarım günümüzde öyle gecer

burda sisten göz gözü görmüyor, işe gelene kadar yüzüm dondu yaa

Ayyyy arabayla gidiyosun dimi sen bide dikkat et ya sis tehlikeli çarpma bi yere
Buarada 26.ayınız kutlu olsun Handecim allah nice 26 ayları nasip etsin Cocugunuzunda 26.yaşını görrsünz birlikte inş diyerek bi noktaya parmak basıyorum hafiften

kübiiii darısı başınıza
amin amin sizi de tez zamanda ayrılmamak üzere kavuştursunnnnn

Aman dikkat Handeciiiimm bizde de güneş var ama eşek donduranından bende sabah gittim okula bi derse girip kaçtım sıkıldımSon 3 hafta neyse kiii

Handeciimm güzel dileklerin için teşekküelrimi sunuyorum hepimiz kavuşalım bir an önce inşAllah

3 aylara düşmüşsün yaaa süper

az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa

3 aylara düşmüşsün yaaa süper

az önce bi yayınevi 2014 takvimi hediye etti, inceledim. OCAK, ŞUBAT, MART, NİSAN, MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ diye sayınca çok geldi yaaaa

Ah ah zamanı ite kaka geldik şükür buralara geçiyo gidiyo bir şekilde
460 yazdğı gün de daha dün gibi gözümün önündee

Önce biz sonra siiiz
Kızıııım TEmmuz dediğin nedir ki şu kışı bi geçirseeek gersi gelecek ama 2013 bi bitmedi gitti ya hem kısalmasaydı benm kavuşma Ağustostaydı yaaa ne kadar vahimmiş şükür şükür diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…