93/3 asker yolu bekleyenler

Allahım bu kadar güzel anlatılabilirdi hislerimiz ne düşündüğümüz ne kadar güzel yazıya dökmüşsün işyerindeyim ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Allah hepimize sabır versin...

Günaydın kızlar
Mümkünse sorunsuz bi haftasonu ve sorunsuz çarşı izini diliyorum

konu çarşı olunca illaki bir pürüz çıkıyor yaaaa

Ya bu hafta cıkmasın kimsede sorun cidden en son isyan edicez çarşı olmasın diye

Günaydınnnn herkeseee
Ne zmaandır yazmıyordum bi şafağımı filan göreyim dedim özlemisiimmm

Hazal seni buralarda görmek ne güzel Özlettin valla topicte kendini şafagın bile unuttu seni :18:

kızlar iyi günler
doktora gittim geldim yeni geldim eve
belimde orta derecede fıtık varmıs ama korkutacak kadar
kotu degilmiş hem ameliyat felan kesinlikle gerekmiyor dedi
onerende olursa sakın kabul etme dedi doktor
sukurler olsun ben cok kotu seyler dusunmustum ama
iyi cıktı yinede sonuclar illaki zorlayacakmıs
bununla ysamayı ögrenmesin dedi
esimin rüyasımı cıktı ne işler yoluna giriyorr

Haydi bakalım güli gözün aydın çok sevindim

Okumanin basinda gozlerim dolduu yarisina gelmeden Aglamaya basladim bile(
bende okurken cok hosuma gitti tam duygularımızı anlatmıs icindeki ruh halimizi sizlerede paylasmak istedim iştee
Allahım bu kadar güzel anlatılabilirdi hislerimiz ne düşündüğümüz ne kadar güzel yazıya dökmüşsün işyerindeyim ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Allah hepimize sabır versin...

amin canım cumlemize sabır versin
kavusalım hayırlısıyla
gercekten cok icten bi yazı bende baska yerden
öyle takılırken buldum cok hosuma gitti sizinlede paylasmak istedim.
bu arada seni burada hic gormedim sanırım hosgeldin:18:

tesekkurler caglacım işte biraz olsun icime su serpildi
ameliyat diye cok korkutmuslardı allahtan sakın yaptırma dedi
fizik tedavi felan oyle bi ömür kalıcıymış ama bende

Bel fıtığı kronik zaten tatlım, bir kere ameliyatını yaptırsan bile tekrarlama ihtimali var o sebepten ameliyat mantıksız oluyor yani. Onun yerine fizik tedavinin ön gördüğü hareketleri yapıp biraz da kendini koruyup kollamak en mantıklısı

aynen tatlım zaten doktor kesinlikle seninki ilerlemiş dahi olsa ameliyat felan dusunme senin yasında sakıncalı ilerdede yine agrıdan duramaz sıkıntıya girersen fizik tedaviden baska hicbirsey dusunme dedi.egzersizler verdi belimi guclendirip bununla hayatıma alısmaya calısmaktan baska yapacak biseyim yok .hayırlsı allahım baska dertler vermesin bunada alısacaz bi sekilde

Aynen canım duruma ayak uydurmak gerek

hoşbulduk canım ben aslında kk delisi gibi birşey oldum. benimde sevgilim asker 355. kısa dönem (dönem numarası yanlış olmuş 353 aslında) topiğindeyim sürekli 1 hafta oldu gideli ama çok özledim

özellikle sen onu kesinlikle bırakırsın diyorlar ya kısmına bayıldım banada şakayla karışık diyenler oldu. aa askerdemii diye sorup saçma sapan bakışlara maruz kalıyorum bazen ne varsa bunda bekleyecek olan benim kime ne? hem ben gurur duyuyorum bu kdr duygu içinde birde özlem duygusuda yaşıyorum bunu beklemeyen yaşayamayacak.

Herkese selaam kızlaar bir haftayı daha bitirdik şüküüürr

Bugün bir sınıf arkdaşımın sevdiği geldi askerden 92/4 ocak grubuydu izin kullanmamış erkenden gelmiş daha göremedi tabiki evine gittiği için ama gelmesi bile büyük bi mutluluk bencee

Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşAllah kendim yaşamış gibi mutlu oldum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…