93/3 asker yolu bekleyenler

İnşallah canım ya ama bana hiç öyle gelmiyor yani görevi gereği

Alt devre gelince görev değişiyo kuzuum bizde bu duruma yatarak gelmediiikk bulaşık yıkıyodu en başta bütüün gün temizlik yapıyoduu vee 6 saat kadar nöbet tutuyodu son 1 aydır böyle rahat olduu inşAllah biteene kadar böyle kalr

Haftaiçi çarşıyıda sende duydum ya çok ilginc

Ben de hic duymamistim ikinci olacak hafta ici cikisi bu. Alt devreleri daha gelmemis santralde ya asker kalmiyor hafta sonu dedi benim askerim duruyormus ona da hafta ici yazmışlar:44: yine asacam okulu bi gun anlasilan, olsun askerime feda olsun dersler napiyim

İnsallah alt devler gelince 12saat nobette btr bizm.biraz fazla nobet yani

sağol hilal sen nasılsın? nöbette telde oluyosunuz galiba?

İyiyim Handecim evet her dakika teldeyiz biz maşallah gunduz fazla konuşamıyoruz doğal olarak ama aksam aaat 7den 10.30a kadar konuşuyoruz sonra uyuyup kaliyo mesajlasirken :)
Nöbette de telefonla konuşuyoruz :)

Haha bende 5 ay önce bizim topiğe aynı bu cümleyi yazardım 5-6 daat telfe konuşurduk kule nöbetlerinde haha özellikle gece 3-6 12-3 nöbetleri artvin dağları sevgilim ve ben hehe

Eveett kule nöbeti bizimkide 9-11 gecen 3-5 vardı bide şok tim nöbeti 8 saat tuttu 7-9 11-1 3-5 7-9 sizin neden 3 saat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…