- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.241
Bakalım bizim ne zaman gelceeekkMesaj derkn siz tlefon kullanmaya mı başladınız cınııııım
Evet tatlım kullanmaya başladık gibi bir şey
Gerçi şu sıra denetim sebebiyle pek konuşamıyoruz ama olsun
Ohh ne güzeeeelllO denettim nefret sebebi nefreett bzizim başımızda kaç aydır var bide erteleyip duruyolar heralde gelene kadar çekiceek
Eveet handecim sonunda burdayıım artık :)sonunda yazdın hazal ya
Ya bu hafta cıkmasın kimsede sorun cidden en son isyan edicez çarşı olmasın diye
Hazal seni buralarda görmek ne güzelÖzlettin valla topicte kendini şafagın bile unuttu seni :18:
Ne ki bu denetim ya ben hiç bilmiyorum
Bizim başımıza ilk defa geliyor daha
Spor atış falan eğitim faaliyetlerini kontrol edecek Ankaradan bir grup aslında 15 Aralıktaydı şimdi ocak sonuna ertelendi bakalım sonra ne olacak deli gibi koşturuyolar bu yüzdeeen 3,5 km 13 dakika mesela
Önceki hafta koşmadı diye çarşıya çıkamamıştı işte
Bizimki ertelenmez sanıyorum, kendimiz Ankara'dayız sonuçta
Ankara ile bi ilgisi yok ertelenmesinin kuzum eğitim seviyeleri yeterli duruma gelmediği için erteliyolar sanırım
Hıııı anladım. Benimkinin eğitime falan katıldığı yok yalnız nasıl olacaksa artık bu mesele
Hııı bilemedim ki denetime 2 hafta kala deli giibi koşturursalar yandı
Kız pazartesi günü denetim ne haftası
Aaa ne güzel işmiş o öyleebizimkileri aylar öncesinden bunalıma soktular bee
Haftasonu sabah akşam spor bazen hafta içi de bazen gece yarısı komutanın canı ne zaman isterse yani
Şu denetim geçse herkes rahat bi nefes alacaakk
Aaa ne güzel işmiş o öyleebizimkileri aylar öncesinden bunalıma soktular bee
Haftasonu sabah akşam spor bazen hafta içi de bazen gece yarısı komutanın canı ne zaman isterse yani
Şu denetim geçse herkes rahat bi nefes alacaakk
Sizin işte bir terslik var yaa niye bu kadar uzatırlar ki :26:
Seroş sizin bu denetim neymş böyle yahu
Bizimkide 2 hafta önce oldu 2 gün sıkı tuttular sadce
Sizinki bildigin dünya olimpiyatlarına hazırlanır mod
İşte sinir olma sebebi de bu zaten cınııımm bakalım sonları ne olceeeekk
of sorma tatlım yaaa bende öle diyooom olimpiyata mı katılcaksınız diym ama komutan laf dinlemiyo diyo
Egosunu böyle tatmn ediyomuş
Çok ilginç yaaa
Selam kizlarr.eve geldim sevgilimde uyudu bende mtfaga girdimm portakal ustunde kek yapiym deniym bakalim tarifi dedm:)
Hemde ne ilginç zaten sigara içiyo zor koşuyo yavaş yavaş koşuyomuş haydi kaplumbağa falan diyomuş
Acemide de başımız beladaydı bizim kız çekiyo benimki böyle şeyleri kendine bandocu benm sevgilim o düdük gibi olan alet varya onu açlıyodu orda da nefesi yetmiydu komutan gülüyodu hep bunlara 200 kişiden 5 kişi öğrenmişti doğru düzgün çalmayı
Olaylar olaylar diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?