- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.281
İyiyim Handecim evet her dakika teldeyiz biz maşallahgunduz fazla konuşamıyoruz doğal olarak ama aksam aaat 7den 10.30a kadar konuşuyoruz sonra uyuyup kaliyo mesajlasirken :)
Nöbette de telefonla konuşuyoruz :)
Eveett kule nöbeti bizimkide 9-11gecen 3-5 vardı bide şok tim nöbeti 8 saat tuttu 7-9 11-1 3-5 7-9 sizin neden 3 saat :)
İyi geceler canım nasılsın
Yılbaşına hazırlık yapıyorz seroş
Napıyosun nasılsın
Maşallah hilal ya, sizinki gerçekten nasıl bir şans, senin askerin daha ustaya geçmeden usta askerlerden bile rahat olmuştu. Ustalıkta da aynen devam ediyor.
o kadar konuşmadan sonra da mesajlaşırken uyuyakalmasını artık hoş karşılarsın herhalde.
Maşallah hilal ya, sizinki gerçekten nasıl bir şans, senin askerin daha ustaya geçmeden usta askerlerden bile rahat olmuştu. Ustalıkta da aynen devam ediyor.
o kadar konuşmadan sonra da mesajlaşırken uyuyakalmasını artık hoş karşılarsın herhalde.
İyiyim Handecim evet her dakika teldeyiz biz maşallahgunduz fazla konuşamıyoruz doğal olarak ama aksam aaat 7den 10.30a kadar konuşuyoruz sonra uyuyup kaliyo mesajlasirken :)
Eveett kule nöbeti bizimkide 9-11gecen 3-5 vardı bide şok tim nöbeti 8 saat tuttu 7-9 11-1 3-5 7-9 sizin neden 3 saat :)
Vallahi bnde dua ederken bnada hilal şansından ver dicemUsta asker rahatlıgı var sizde masallah
En kısa zamanda keşke bizimde öyle konusma msjlaşmalarımız olsada uyuyakalsa yani hiç problem degl
Waaay ne hazırlığıymış o bakalıııııımmi[/B]iyiyim canıım tw keyfi sen napıyosuun
Oo masallah canım ya :) Siz üst devrelerden bile rahat olmuşsunuz da dikkat edin ceza yemesi kötü oluyor. Ulu orta böyle fazla konusmada nazar değmesin canım. Daha sizden ustalar rahatlamadı
İyiyim şükür canıııım beyaz show izliyoruuumm sen nasılsınn
Waaay ne hazırlığıymış o bakalıııııımmiiyiyim canıım tw keyfi sen napıyosuun
Yok ya bi hazırlık yapmadıkda böyle birden kalabalık görünce kutlama fln havası gbi hissettim
Bende öyle beyaza bakıyorum hayatım :)
Yaparız onu da yaparız kuzum
kız sizin ne tatlı komutanlarınız varmış öyleee az bzimkilere yolla onlarıı
Elimde olsa 1 dk beklemem valla
Bizimkiler de aksine seçmece heralde ilk gittiği gün telefonu aklınızdan silin demiş
Size bahsetmişmiydim bilmiyorum ama x-ray le falan arama yapıyolarmış güvenlk görevlilerinin elinde taşıdkları var ya onlarla da yatarken falan aklı esince gelip arıyomuş amacı ne acaba
Hadi yaaa... Allah sizede nasip eder inşallah canm öyle takıntılı komutanı yok benimkinin çok şükür :)
Cezaevi jandarma bnm askerim cnm kulede 3 er saatten 6 saat tutuyordu günde ama 5 ay önce tutuyordu çavuş olunca bıraktı :)
benimki de çavuş olunca nöbet tutmayı bıraktı, mutfağa da geçti, aşçı çavuş şu andaelveda nöbetler dedi 2 haftadır.
çağlaa nerdesin kızım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?