93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese iyi akşamlaar

Bir çarşı daha geldiiiii geçtiiii bugün 45 dakika da olsa kamerada konuştuk şükür tabi ben kızdırdım kapattı sonra trip attı bana poff

İyi akşamlar seroş, sonunda kavuşmuşsunuz ya sevindim şükür

Ahh kavuştuk kavuşmasına da ben biraz gıcıklık yaptım kapadı kamerayı
Bana dedi kiii 'Benimle düzgün konuşmayı öğren o zaman seninle konuşucam'' Tripcana baakNeyse sonra aradım konuştuk kızdığını söyledi konuşma tarzıma bende hemen trip atmak zorunda değildin dedim falan filan büyütmeden kapadık olayı bu sefer

Gelişme var desene o zaman

Aynen ya ona katılıyorum konuşmadan önce lazım ben de boş bulunup yapıyorum arada öyle

Aynen ya ona katılıyorum konuşmadan önce lazım ben de boş bulunup yapıyorum arada öyle

Benim kadar yapmıyosundur heralde

Bende kızıyorum bazen kendime ama napim elimde olmuyo bazı şeyler

O da düşünmeden beni kırdığında sonrasında haklı olduğumu biliyo ama yine de burnunun dikine gidiyo ben en azından hatamı anlamışım

Aynen benim öyle çok değil tek tük diyebiliriz
Erkekler hatalı olduğunu anlasa bile özür dilemek zor geldiği için anlamamazlıktan geliyorlar bence çoğu kez

Aynen benim öyle çok değil tek tük diyebiliriz
Erkekler hatalı olduğunu anlasa bile özür dilemek zor geldiği için anlamamazlıktan geliyorlar bence çoğu kez

Bende artık dikkat edicem inşAllahHe beni de gıcık eden o özür dileme özürlü tamam sende haklısın yapmamam gerkiyo ama ne biliyim işte cümle bu

Arazım nerelerdesin sen yaa, çok açtın arayı bu sefer
Standart canım beklemedeyiz hala , sen neler yapıyorsun ?

canım hiç sorma şu 1 ayımın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Öncelikle teyze oldum :) ilk teyze oluşum onun mutluluğıu vardı. sonra babam ameliyat oldu onun telaşı pek nete giremedim.

aaa aşk olsun kız demek beni, unutacaksınız :2:

Çok yooğun bir ay yaşadım. Çok tatlı bişey oldu bi yiğenim oldu bende teyze oldum

Aaaa gözünüz aydın canım ya allah annesini babasını başından eksik etmesin
Gecmş olsun babanın nesi var umarım iyidir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…