- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.561
O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güüno eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü
iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün
Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın
Ooo çok iyiymiş canım yaa, ben de ne yapayım boş yere okula gitmenin verdiği asabiyet vardı biraz , sonra sevgilimin de iyiden iyiye hastalandığını öğrendim hepten moralim bozuldu aslında ama pollyannacılık yapıyorum
ya valla kıyamam ben ona nobetten gelıyo gıdıyo spora ordan ıctıma gene nobet falan ne bıcım hayat oldu yaaa yazık üff
Pooff bende yarın okula gidiciiiiiim 4 günlük tatilden sonra biraz zor geliyo açıkçası ama sabahki derse gitmicem zaten son hafta
Gemiş olsun eniştemize dee Angara havası çarptı herhaaall
Çoğu gitti azı kaldı canım napalım az daha sabır
Sabır diye diye sabır taşı oldular artık ama yapcak bişey yok
Sanırım canım yaa, yemeklerden değil anladığım kadarıyla başkası hasta mı diyorum yoo diyo sanırım kaptı soğuğu canımın içi, o kadar da dikkat et falan diyorum etmeye de çalışıyo ama
üf valla ya çok boktan
bende ye sev dua et dıye bı fılm var ya kıtabını gordumde okucaktım sonra fılmını ızlıyım demıstım kendı kendıme sımdı karsıma cıktı gene aklıma geldı fılm gecesı valla yapalım yaaaa
Ben sinemada izlemiştim onu, gerçekten güzel filmdi ya sevmiştim
napıyosunuz gençler
Bugüne de şükür kuzum hiç başlamamış olmak vardı bide..
ben de izledim ama sevmedim o filmi ya
offfffff finaller başlıyor bizim bu hafta perşembe.. full görevim var.
üni. okuyanlar lütfen sınavlarda kopya falan çekip gözetmenlerin başına iş açmayın ya........
Hahaha niye perşembe kiiii biizim pzartesi başlıyooo
BEn hiç kopya çekmediiim bugüne kadar kız nasıl bişey acaba
Hahaha niye perşembe kiiii biizim pzartesi başlıyooo
BEn hiç kopya çekmediiim bugüne kadar kız nasıl bişey acaba
Lise de falan çekmiştm canım üni de çekmeidm hiiiç e başında zebani gibi 3 tane gözetmen var nasıl çekeyiim
oha supermıs kopya cekmek zevklıdır ya neden cekmedın eglencesınede olsa dene yanı
yaa bizim okul çok saçma :)
perşembe başlıyor 7 ocak salı günü bitiyor
neden böyle ben de bilmiyorum.
deli gibi görev yazmışlar.cumartesi bile var sınavlar.
Ah ah etmiyolar etmiyolaaar bizim de kaç kere hasta oldu oraya gittiğinden beriiii
Ayy sana geçende dedim ya çok uyuyo diye artık geceleri uyuyamıyomuşlar gözlerim kapanıyo diyo ama mecbur beklyo
ben de izledim ama sevmedim o filmi ya
offfffff finaller başlıyor bizim bu hafta perşembe.. full görevim var.
üni. okuyanlar lütfen sınavlarda kopya falan çekip gözetmenlerin başına iş açmayın ya........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?