93/3 asker yolu bekleyenler

hahahha görünüş itibariyle öğrenciler tarafından zebani olarak görünmem imkansız. cüce zebani olurum ama

Geçen bir quiz vardı soruyu bile tartıştık be yavrum biz 3 kişi

aferin
ben bi kere kopya verdim. ben 80 aldım arkadaş 90

İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk, askerlik psikolojisi denen o pislik şey yine yokladı bizi, neden böyle oluyor yaa bitsin artık ben de bunaldım daha ne cok zaman var off Allahım sabır

İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk, askerlik psikolojisi denen o pislik şey yine yokladı bizi, neden böyle oluyor yaa bitsin artık ben de bunaldım daha ne cok zaman var off Allahım sabır

Noldu ki tartıştınız fln mı :26:

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 25 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 114

... ezgisaygin ... 123

... yuppisi ... 132

... Snt55 ... 152

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 212

... KUBB88 ... 212

... zeytinagaci ... 215

... Kanaryam35 ... 231

... KorEc ... 232

... blss ... 232

... mystery123 ... 233

... yunay ... 233

... ARAZIM ... 235

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 313

... tuqbaCadi ... 313

... dilanumut ... 317

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bizim daha bu kadar ciddi ilk ya bakalım hiç adam akıllı da ilgilenmiyomuşlar sözde emanetler diyorum ya
Off yazık ya , mecbur napsın :26:

Geçmiş olsun kuzuuum ıhlamur falan olsa da içse iyi geliiirr ya da ilaç falan alsaydı gerçi içeriye ilaç sokmak da yasak

Öyle valla gündüze geçecek te kış bitsin öle geçiyim diyo bu soğukta nöbet tutmaktansa uykuya direnmek iyidir

Doktorlar doktor değil ki canım orada ne adam akıllı ilgilendikleri varmış ne de verdikleri düzgün bir ilaç. Hastalığı düzelse de ben yanıma yüklenip gidicem valla her türlü ilacı soksun bir şekilde bu böyle olmayacak bir aspirin bile vermiyorlar
En mantıklısını düşünmüş bence de

Evet pek ilgilenmiyolaaarr..İlaçları revirciye veriyolar canım saaati gelince kendi gidip orda içiyo tabi komutanı kontrol edip izin verirse yanına da alabilir bizimde acemide çok öksürüyodu şurup falan almıştı komutan önce almış sonra vermiş yani kaç kere şurup içmek için ordan oraya mı koşturcaakk askeriye işte hep boktan işleeer..

Sahiii senn bu mehtap nerden çıktı birden bireee hiç soramadım daaa

Noldu ki tartıştınız fln mı :26:

Ne oldu canım hayırdır :26:

Tartısmadık aslında ama sanırım bu aralar ne desem yanlıs anlıyor Konusmanın basında hıcbır sey yoktu sadece cok yorulmus dinlen falan diyordum abisinden açtı konuyu 2 hafta önce abisi bana msj atmıştı nasılsın bi ara görüşelim falan diye ben de olur demıstım ama abimiz nişan hazırlıgı yapıyor ve çalışıyor da zamanı yok falan bugun aksam neden abımle gorusmuyorsun ıs yerını de bılıyosun gıtsen görüşsen ne olur dıye kızdı bana dedim adam mesgul işleri var ben neden zamanını alayım dıye haftaya abımle gorusmenı ıstıyorum dedı kestırıp attı. Benim kötü bir niyetim yoktu ki adam mesgul dıye rahatsız etmek ıstemedım olayı buyuttu resmen Bır de abısının nişanı yuzunden iznini erken alacak biraz yani bunu kullandıktan sonra hiç izni kalmayacak biz izni mart nisan gibi kullanmayı dusunuyorduk ama abisinin nişanı oldugu için erken oldu ona da canı sıkılmıs benım de moralım bozuldu tam 6 ayı ızınsız gecırecegız kullandıktan sonra sanırım bunun moral bozuklugunu boyle yansıttı bana offf

Valla canım bana da sürpriz oldu açıkçası, ne ben ne de başkası beklemiyorduk bu mehtabı. Benim mehtabım normalde şubattaydı hatta 60 küsur diye onun şafağını atmıştım yani daha öncesinde

İzmir gelinemeyecek bir yer değil tatlım o kullanamazsa senin gitme gibi bir imkanın yok mu eğer tek sorun buysa ve de sen gidebiliyorsan halledilir bir şey yani
:26:

Süprizler güzeldiiiiir ne güzel git gel
Keşke beyimiz izin verse de bende gidebilseem ama nerdee

Süprizler güzeldiiiiir ne güzel git gel
Keşke beyimiz izin verse de bende gidebilseem ama nerdee

Ben izin almıyorum ya , aslında direk ona da sürpriz yapacaktım ama bazen çarşısında sıkıntı çıkabiliyor, o olmasa yer değiştirmeleri falan gerekiyor , bir de kazan haricinde telefonunu kullanamadığı için iletişime geçebilmemiz sıkıntılı olur. Bu sebeple bu seferlik haber vericem ama daha değil , son haftayı bekliyorum. Aslında gidip biletlerimi falan da aldım ama ne bileyim son ana kadar iptal olabilir endişesi içerisindeyim ben, çok özledi biliyorum ondan erkenden söyleyip de çok heyecan yaptırmak istemiyorum

NE güzel değerlendir işte canııım ben yapamıyom sen yap
d
Çoğu gitti azı kaldı işte az daha sabrederim diyerek avutuyor kendimi

NE güzel değerlendir işte canııım ben yapamıyom sen yap
d
Çoğu gitti azı kaldı işte az daha sabrederim diyerek avutuyor kendimi

Aynen fırsat varken değerlendirmek lazım olmasaydı mecbur bekleyecektim paşa paşa kendinin izne gelişini ki geçenlerde izin kullansam mı acaba 1 ay sonra dedi. Şimdilik sakinleştirdim ama biliyorum ki ben gidemezsem nisan ya da mayısa kadar yanına o da duramaz oralarda. Şimdi beni görünce biraz daha sakinleşmiş olucak, şubatın sonunda bir mehtap daha var zaten sonrası Allah kerim. Fırsat olursa giderim bir daha olmazsa da, mayısta falan kendisinin gelişini beklerim

Son düzenleme:

Şansın var ki gidebliyosun işte canım ama gidemediğin bi yerde olsaydı mecbur dayanıcaktın sende o da olaya hep iyi tarafından bak şükür

İzmir gelinemeyecek bir yer değil tatlım o kullanamazsa senin gitme gibi bir imkanın yok mu eğer tek sorun buysa ve de sen gidebiliyorsan halledilir bir şey yani
:26:

Maalesef keşke öyle bir imkanım olsa ama benim gitme ihtimalim hiç yok aileden dolayı, artık bir şekilde atlatacagız da nasıl olur bilemiyorum canım cok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…