93/3 asker yolu bekleyenler

Hahhaa geldikten bi sure snrada bizi yanlarndan ayirmama knusundada byle dusunurlermi acaba:))emrede askere snn icn geldim evlenmek icn geldim diyo:)benimsemis evlenme fikrini artk:))

Benim aklımdan da tam o geçiyordu Ezgi ya bu kadar olur
bende ye sev dua et dıye bı fılm var ya kıtabını gordumde okucaktım sonra fılmını ızlıyım demıstım kendı kendıme sımdı karsıma cıktı gene aklıma geldı fılm gecesı valla yapalım yaaaa

Sen çok izliyorsun yavrum zaten, iyi bari hepsi birbirine girmiyo

ay evet ya dızımag kapandı vala cok uzuluyorum bu yuzden cogunun nerde kaldıgımı bulmaya calısıyorum hala orda kayıtlıydı hepsı ne guzel neden kapattılar anlamadım da nesi batıyodu yanı :26:

Herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaarr

Nasılsınızz napıyosıuunuz bakalıımm

ay seroos bugun 1 kere konustuk saygınla yaa o da annesı falanda vardı yanımda onlada knustu ettı derken askım konusuruz sonra dedım ben falan annesıyle ısımız vardı kaldı oyle yazık keske kapatmasaydımda konussaydım ulamasadım sımdıde gece egıtımlerı varmıs falan sen napıyosunnn hosgeldın

O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güüno eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü

İyi akşamlar serooooş
Takılmaca işte ne yapalım, sen neler yapıyosun yoktun tüm gün

iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün

Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın

ayy antalyadan arkadaşım bugün geliyor birazdan bizde olcakmış evi süslücez yılbaşı için ...

Ooo çok iyiymiş canım yaa, ben de ne yapayım boş yere okula gitmenin verdiği asabiyet vardı biraz , sonra sevgilimin de iyiden iyiye hastalandığını öğrendim hepten moralim bozuldu aslında ama pollyannacılık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…