93/3 asker yolu bekleyenler

Off bu erkekleri anlamak ne zor yaaa..

Ben uğraşıyorum arıyoruum bana kızıyo neden arıyosun diye

Ordakiler ona seslenince sinir oluyomuş Allahım ya

Off bu erkekleri anlamak ne zor yaaa..

Ben uğraşıyorum arıyoruum bana kızıyo neden arıyosun diye

Ordakiler ona seslenince sinir oluyomuş Allahım ya

kızlara trıplı dıyorlar kendılerı daha sorunlu valla
boşver sende o arasın sinir oluyorsa kavga ediceğinize arama bebeğim

Aa onlari yapti:)sn bnle soguk knusuyosun ayrilmak istiyosan ayrilabilirsn uzulme bna askerdeyim falan:)onlari gectik siradakileri bekliyorm:))

oha baya abarmıssınız sız ayrılmak ıstıyosan falan D: hemen ayrılmalara baglamıs bad trıpler yok bızım genel onlar hep oluyo oyle dedıklerım baskada olmaz ya klasık bı de sey var sen artık bana guc verıp motıve etmıyorsun falan modu ıste bazen yapamıyorum dıye sey yapıyolar ya destek oluyosun ama eskıden daha coktu olayı oluyo o da aynı aslında da soyleyebılceklerın sınırlı ve aynı olunca tabı onlara sen motıve etmıyorsun gıbı gelıyo

ttlm bnmkinin uzundu 45 gün yptı Karsa gtçek bu cuma nasl gecti bu izn anlmdm yaa bugnde iş çıkışma almya geldi bni yarndn snra gdyo dye yne ağldm biraz tutamdm kndimi snki acemiye göndrdğim zamn gibi oldm bütn acılr baştan hele cuma günü napcam bilmyrm of of

malesef ki öyle başa dönüyosun.
ama bu defa daha kolay toparlıyorsun..

malesef ki öyle başa dönüyosun.
ama bu defa daha kolay toparlıyorsun..

öylemi diyosun cnm telefnunda alck yanına bide sınır zpt sürücsü olrk gtck dha rht olrm dedi blmyrm artk ne kdr rht olcksa arasa hergn sesini duysm blki dha iyi olr ankra berbttı yaa

biraz tekrarlanıyor gibi oluyor evet haklısın ama alışmaktan başka çare yok hayatım.. ağlamamak elde değil ama işte genede kendini tutabildiğin kadar tut uzunlar 45 mi odu vay be biz 75 gün acemilik yapmıştık

şimdiden hayırlı teskereler allah iyi komutanlara arkadaşlara denk getrsinde telefon o bu su herseyı kullanın rahat rahat geçirinn

Son düzenleme:

sgl bbgm ya evt bzde bsta 75 dediler ama 12 aya düştü ya acemilği 45 yapmşlar oyzdn. amin inşallh cnm Rabbim hepsni iyi insnlrla karşlstrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…