- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.641
Bugünün trip knusu sn beni ndn kiskanmiyosunnn muşş:/Gelene kdr ne konular cikicak acaba Allahimmm
Bugünün trip knusu sn beni ndn kiskanmiyosunnn muşş:/Gelene kdr ne konular cikicak acaba Allahimmm
Off bu erkekleri anlamak ne zor yaaa..
Ben uğraşıyorum arıyoruum bana kızıyo neden arıyosun diye
Ordakiler ona seslenince sinir oluyomuş Allahım ya
bin tane adamın içinde olduğun için olabilir mi sevgilim? deseydinkimden kıskanacağız yahu??
kızlara trıplı dıyorlar kendılerı daha sorunlu valla
boşver sende o arasın sinir oluyorsa kavga ediceğinize arama bebeğim
oho daha sen benı artık sevmıyon sen benı ozlemıyon hahaha ne trıpler cıkcak cok komık oluyorlar ya bebek gıbı
Yok aramıycam artık yahu zaten baana sen arama dio hep ama ben bazen gıcıklık yapıyoruum
Daha da aramam bu sefer cidden gelip dövecek
Aa onlari yapti:)sn bnle soguk knusuyosun ayrilmak istiyosan ayrilabilirsn uzulme bna askerdeyim falan:)onlari gectik siradakileri bekliyorm:))
Dersi varmış
teşekür ederim hayatım oh ne güzel hafta sonu kavuşuyoruz desene valla yapış sevgiline evet gidene kadar zaman geçirirsiniz ne güzel :) hayırlı teskereler şimdiden nereye gidiyordu senin daha yeni mi ustaya gidiyo çoğunun gitti sanki karıştı benim kafa iyice artık
sabaha kaldın galıba o zaman bebegım e hedıye olayına ne karar verdın
ttlm bnmkinin uzundu 45 gün yptı Karsa gtçek bu cuma nasl gecti bu izn anlmdm yaabugnde iş çıkışma almya geldi bni yarndn snra gdyo dye yne ağldm biraz tutamdm kndimi snki acemiye göndrdğim zamn gibi oldm bütn acılr baştan hele cuma günü napcam bilmyrm of of
malesef ki öyle başa dönüyosun.
ama bu defa daha kolay toparlıyorsun..
ttlm bnmkinin uzundu 45 gün yptı Karsa gtçek bu cuma nasl gecti bu izn anlmdm yaabugnde iş çıkışma almya geldi bni yarndn snra gdyo dye yne ağldm biraz tutamdm kndimi snki acemiye göndrdğim zamn gibi oldm bütn acılr baştan hele cuma günü napcam bilmyrm of of
biraz tekrarlanıyor gibi oluyor evet haklısın ama alışmaktan başka çare yok hayatım.. ağlamamak elde değil ama işte genede kendini tutabildiğin kadar tut uzunlar 45 mi odu vay be biz 75 gün acemilik yapmıştık
şimdiden hayırlı teskereler allah iyi komutanlara arkadaşlara denk getrsinde telefon o bu su herseyı kullanın rahat rahat geçirinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?