- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.681
Kızlar is degisikligi yapmak zorundayım patronlarımı çookk seviyorumm ama mecburumm
Hosbuldummm :)
Kızlar is degisikligi yapmak zorundayım patronlarımı çookk seviyorumm ama mecburumm
Hosbuldummm :)
Sona ermekte gün yine seninle
Akşamlar böyledir hep sessiz...
[video=youtube;WRkjcY14z90]http://www.youtube.com/watch?v=WRkjcY14z90[/video]
niçin? yani işinden mi memnun değilsin?
iyi patron zor bulunan bişey aslında..
Aman şükür
Eee napıyosun bakalım Ezgim nasılsın dün geceden beri
neden ki mutlu memnunsan maddi olarak falan mı yeterli değiller ?
Yüreğimizi dağladın be Handecaaan
Ezgicimm hem maddi hemde sigorta
Ezgicimm hem maddi hemde sigorta
napiyim kanarya kuşum baksana sözlere...
maddi açıdan bilemem de, sigortasız çalışmayı kabul etme kesinlikle.
sonra ileride emeklilik için gün sayısı çok önemli ve her sigortasız çalıştığın gün boşa geçiyor
kızım sıgortasız mı calısıyosun bunca zamandır yapma yanı oyle bısey sıgorta tabıkıde onemlı bısey..
iş başka dostluk başka görüşürsünüz gene ama kalkıp yapmaları lazım senin emekliliğin vs söz konusu yani
seroş seninki niye böyle telefon düşmanı ya? :26:
kızım dumanla mı haberleşceksiniz :44:
araman normal değil mi?
e oyle yap o zaman tab daha ıyı ben yıyecek sokamıyorum dıye gonderemıyorum sız gonderın barı bızım almıyolar hıcbısey ya amaaan
Ayyy o cezalandirma huyu bnmkindede varr.bonus kazandin der bana yani cezayi kaptim demek:))
dün gece arkadaşın geldi işte antalyadan onunlaydık sabah saygın aradı 9 da onla konuştuk baya öğlen kitaplarım geldi kargodan kitlendim sabahtan beri onları okuyorum bi yandanda evi süsledik ayrıca buralardayım akşam gene saygın aradı konuştuk falan öyle yani şimdi film izlemeyi düşünüyorum ye sev dua et ' i bebeğim sen neler yaptın bakalım tüm günnnn
İlk girdiğimde zamanla yapıcam demişti 7.5 ay oldu dedim bugün de işlerim iyi değil yapmam diyo ağlıyor gözümün önünde... Hani bu kadar üzüldüysen yap da cikmiyim dimi ? Benimde geleceğim önemli o yuzden hafta basi diğer ise başlamayı düşünüyorum
İlk girdiğimde zamanla yapıcam demişti 7.5 ay oldu dedim bugün de işlerim iyi değil yapmam diyo ağlıyor gözümün önünde... Hani bu kadar üzüldüysen yap da cikmiyim dimi ? Benimde geleceğim önemli o yuzden hafta basi diğer ise başlamayı düşünüyorum
napiyim kanarya kuşum baksana sözlere...
Ne yapayım canım sabahtan okuldaydım işte. Sonra Aytaçlar'a geçtim oradan, ailesini gördüm misafirleri varmış onlara pasta börek çörek çay servisi falan yaptık çok komediydi yaa gören birbirini dürtüyo kim bu kim bu diye
Sonra da görümceciğimi aldım , onunla çıktık yalıdaydık ottoman falan sen bilirsin, geç geldim yani baya
Bilmiyorum Hande ya cidden telefon düşmanı deli oluyo ara deyince çok zor geliyo inanılmaz zor yani neyse çok kızdırdım onu bu akşaaamm küplere bindi iyice
Evet ya hem yesin hem sevinsin eve gidiim öle yollarım işte tatlım düşününce mantklı geldi
Ay çocuk gibiler yahuu valla sinir ediyoor beniiiiiiiii
başka iş ayarladıysan ve şartları daha iyiyse tabiki değiştirirsin işini.
hem söylemişsin en baştan, onlar 7 aydır yapmamış
bence seni kaybetmişler.
o kadar kaybetmek ıstemeyıp deger verıyorsa sana gelecegın ıcınde yapardı yanı aynen oyle canım bosver ne gerek var hem sıg hem ucret daha ıyıyse gec dırek dusunme bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?