- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.661
Valla ne zamana kaldım bilmiyorum aramaz o şimdi beni istemediği şeyi yaptm diye cezalandırırAnnem yılbaşı şart değil dedi eve gelince hazırlar gönderirsin falan dedi öle karar verdim
Valla ne zamana kaldım bilmiyorum aramaz o şimdi beni istemediği şeyi yaptm diye cezalandırırAnnem yılbaşı şart değil dedi eve gelince hazırlar gönderirsin falan dedi öle karar verdim
selam hilalcim
Naber canım nasılsın :)
ohabaya abarmıssınız sız ayrılmak ıstıyosan falan D: hemen ayrılmalara baglamıs bad trıpler yok bızım genel onlar hep oluyo oyle dedıklerım baskada olmaz ya klasık bı de sey var sen artık bana guc verıp motıve etmıyorsun falan modu ıste bazen yapamıyorum dıye sey yapıyolar ya destek oluyosun ama eskıden daha coktu olayı oluyo o da aynı aslında da soyleyebılceklerın sınırlı ve aynı olunca tabı onlara sen motıve etmıyorsun gıbı gelıyo
iyi valla ya hilal, sen nasılsın?
saatlerim tutmuyor benim genelde erken yatıyorum iş olduğundan, bu gece biraz takılayım da sizleri göreyim dedim.
eşim uyudu az önce
Emre oyle bi knusurki bzn supheye dusuyorm gercekten sgkmu davraniyorm oylemi hissettiriyorm diye kendimden suphe ediyorm:)emre ck tripcidir ama asla kabul etmez trip attigini.haha daha motive etmiyosun demeye baslamadi:)herseyi bkliyorm artk
İyi değilim ben ya kafam cokk karışık :/
İyi değilim ben ya kafam cokk karışık :/
İyi Akşamlar kızlar
İyi geceler kızlaaaaar
iyi geceler sonunda gelebildinnnnn
Hayırdır canım?
ne kurcalıyor kafanı? :44:
Noldukiii hilal:/
selaaam hoşgeldiiin
Hoş buldum canıııım, sen de hoş geldin
Aynen yahu bugün çok ihmal ettim buraları
aynennn neyse artık geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?