- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.861
Etimesgut bebeğim yani artık süpermi değilmi bilmiyoruz ama uzak olduk
Bu ay uzun geldi bana ya
Aynen canım ben gidip görücem, daha izni kullanmıcaz çok erken henüz
Bu ay uzun geldi bana ya
hahaha olsun batı kızım ya pıskolojı olarak bıle ınsan rahatlar hayırlısı olsun bebişşş
Valla çoğu gittti azı kaldıı ha gayrett diyorumayy bak tam 5 ay yazıyo oh ohhh ne güzelll şafak olduuuu seninde bebeğimmmm
Ayı bitirince seneyi de bitirmiş olucaz böyle düşünelim bence
POLİYANA'cılığım tuttu yazın bugünü bir kenara
Ankaraya bende gidecem mecbur artık 2. dönem Muğladan 9 saat İzmirden kaç? seninki neresindeydi kuzu?
Aynen öyle , moraller tavan artıkValla çoğu gittti azı kaldıı ha gayrett diyorum
Cidden he , Seneye yazın demek yok sadece yazın gelicek diyip geçicez
Tatlım firmadan firmaya değişiyo gibi o ya, ben baya bilet araştırıyodum işte kaç haftadır pamukkalede 10 saat yazıyodu kaldı ki Polatlı'dayız biz Ankara'nın girişi, aştiden 1-1,5 saat önce bir mesafe yani. Ama şuan aldığım firmayla aşti 8 saat falan, Polatlı'ya da 7 saatte falan varacak işte
canım ben erken aldım Umuta burdan dönmesi için 45 tlye sende erken al o zaman sağ salim gitte önemli değil kuzum kalacak yerin varmı dönecekmisin aynı gün?bu arada ayın kaçında gidiyorsun bebekim?
Aldım hayatım zaten gidişi de dönüşü de.
Kalacak yerim var da canım bu seferlik kalma imkanım yok, final haftamın başlayacağı hafta sonuna denk geliyor çünkü, gidip görüp geri dönücem. Diğer mehtapta kısmetse kalıcam 2 gün falanHaftaya , cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 da yola çıkıcam işte canım kısmetse
oy kıyamam sana ya inşallah güzel geçer kuzum
bir kaç saat görmek için onca yol ... işte insan yapıyor herşeyi sevmek böyle güzel birşey Allah ayırmasın canım
Kızlar haftasonu alışverişe çıkacağım.
Mont/kaban bakıyorum.
Fikir verir misiniz?
Siyah OLMAYACAK
34 beden her yerde bulamadığımdan bulabileceğim bi marka olacak.
Şişme montlardan da olmayacak..
Kapüşonlu OLMAYACAK
Kısa mı uzun mu karar veremedim.
Tüylü de olabilir biraz.
Kaşe de olabilir.
Eğer beğendiğiniz model varsa bana foto ya da link atsanıza
arkadaşlaar başım büyük sıkıntıda ciddi bir hastalığım varmış. Dualarınızı benden eksik etmeyiin
Eveeeeeet ilk kullanıcı yorumu geldiğine göre ben de alıp götürebilirim o zaman
en uygun fıyatlı ve mangoda fln vardı b de defactoda da var montlar senın aradıgın gıbııı
Kadın Kaban Modelleri | DeFacto
Yaaa o 5-6saat ilac gbi gelir.1saate bile razi olurm valla sarilsam bi baksam yuzune yeter diyorum artkHava değişiminden kaynaklı grip de bizimki grip değildi bu sefer, ya üşütmeden ya yemeklerden ya bilemiyoruz ki sadece revirde muayene olduğundan
Aynen hayatım sürpriz bir şekilde kesinleşti, 5-6 saat kadar görücem ama olsun. 2,5 ay aradan sonra ilaç gibi gelicek ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?