- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.841
İyi diyelim iyi olsun Kübiii, tek dersim vardı bugün keyfime diyecek yoktu
Senden naber, şükür çıkabilmişsin işten
Kızlar evde pilatese başlıyorummmmmmmmmmmm
Ohhh ne guzell iyi tek derse gtmissn bn tek ders oldumu tatil ilan ederdim:)))ay evet 5dedinmi kacarim bn normalde isten bu ara isler yogun gidiyo anca cikiyorm.iyi nolsun ayni safak saymaca.hediye almaya gtcem smdi yilbasi icn ofiste cekilis yapicaz yarn.hediye alma kismini seviyorm:))
foto baskısı olan heryer yapar canımcımm tesekkurler
İyi düşün iyi olsun hayatım, korkma sağ salim sorunsuz gelir yanına
Ne yapayım ben de hayatım, okul ev arasında mekik dokuyorum. Bir de mehtaba gün sayıyorum ben de artık
Yarim de hastalığı dışında iyi, düzelemedi 5 gündür. Revire çıkmış bugün tekrar yeni ilaçlar vermişler ya bakalım
Emre yolladigim slikon ayak isiticisini bgn kullanmis ck iyi diyo isine yaramis.fazladan alip yollycam ocak kargosunda
inşallahh bebeğim inşallah :18:
kuzum Umut gittiğinden beri hasta hep üşütüyor grip oluyor
o hadi kesinleştimi senin mehtap
geçmiş olsun canımm.
Hava değişiminden kaynaklı grip de bizimki grip değildi bu sefer, ya üşütmeden ya yemeklerden ya bilemiyoruz ki sadece revirde muayene olduğundan
Aynen hayatım sürpriz bir şekilde kesinleşti, 5-6 saat kadar görücem ama olsun. 2,5 ay aradan sonra ilaç gibi gelicek ikimize de
aynen canım öyle olacak bu arada benimkinin usta birliğide Ankaraya çıktı kuzu biliyorsun dimi?
[video=youtube;n14rklJm6Ww]http://www.youtube.com/watch?v=n14rklJm6Ww[/video]
Eehehehe topikimize canlılık gelsinn
Kızlar evde pilatese başlıyorummmmmmmmmmmm
Ya bugünde benzinlikle işler varmış yarın gidilcek demis komutan sabah gitcekler ay bu kadar ertelemenin sonunda hallolsa bari ya
aaa bılmıyordum e supermıs neresıne cıktı
arkadaşlaar başım büyük sıkıntıda ciddi bir hastalığım varmış. Dualarınızı benden eksik etmeyiin
Eveeeeeet ilk kullanıcı yorumu geldiğine göre ben de alıp götürebilirim o zaman
neden öyle olacak gidip aynı gün döneceksin yani izini yokmuevet öyle iyi oluyorda hiç doyamıyorsun tabi bunada şükürr
Offff haala 5 aydayım ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?