93/3 asker yolu bekleyenler

[COLOR=66]bitiyo da yaklaştıkça insan daha çok sabırsızlandığından ayrıca daha var kızım ben şu 100den düşsün ondan sonra heh dicem bitti diye aa anladım hayatım o zaman çalış valla gelince gözün ondan başka bişey görmüceğinden şimdiden sen hazırlıklarını bitir [/COLOR]

Son düzenleme:

aynen canım öyle olacak bu arada benimkinin usta birliğide Ankaraya çıktı kuzu biliyorsun dimi?

İyi düşün iyi olsun hayatım, korkma sağ salim sorunsuz gelir yanına
Ne yapayım ben de hayatım, okul ev arasında mekik dokuyorum. Bir de mehtaba gün sayıyorum ben de artık
Yarim de hastalığı dışında iyi, düzelemedi 5 gündür. Revire çıkmış bugün tekrar yeni ilaçlar vermişler ya bakalım

İyi akşamlar küübb

kim sevmez ki eve gidiş anlarınııııı
Poff benm klasik okul ev işte temizlik yaptım akşama kadar şimdide yemek yapma derdindeyim sonra da ders çalışcam kısmetse

İyi aksamlar olsunn cnm.Ohhh cok hamarat gordum sni:))kolay gelsin cnmcim.bnde eve geldim ckicam yine bzm evin arka tarafinda alisveris merkezi vr oraya gidip yarn ofis icn yilbasi hediyesi alicam.anam evdede tadilat hala btmedi her yer les gbi.temizlik turuna katilcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…