- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.821
Napıyosun canım nerelerdesin
İyiii akşamlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Yine heycanlıyım ya of uzadıkça uzuyo sinir oldum !
iyi akşamlaar ne uzuyor kızzz? :)
sağlık olsun kuzum gördüm gördüm hediyeni çok güzelll
ben yeni yıl hediyemi Allah nasip ederse yeni yıldan 2 gün sonra eline verecematkısı bitti ve özel birşey aldım espirili
bebekim ben finallere çalışıyorumm Umut burda olacak ya haftaya cuma benimde sınavlarım olacak onunla iken ders çalışma gereği duymayayım tekrar yapayım sadece diye sıkı çalışıyorum o yüzden hiç giremiyorum derslerimde ağır birazcık ondan.
Ezgi bitiriyorsunuz valla az kaldıı benimkine bak görmek bile istemiyorum ama geçti işte geldiğinde nerdeyse 2 ay olacak kalacak 10 ayı:18:
[video=youtube;n14rklJm6Ww]http://www.youtube.com/watch?v=n14rklJm6Ww[/video]
Eehehehe topikimize canlılık gelsinn
Aynen aynen, en güzelini yapıyon boş ver
Erkek arkadaşımın hastene ile işleri varda oraya gidicek erteleyip duruyorlar o yani tatlım
İyiii akşamlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Yine heycanlıyım ya of uzadıkça uzuyo sinir oldum !
[COLOR=66]bitiyo da yaklaştıkça insan daha çok sabırsızlandığından ayrıca daha var kızım ben şu 100den düşsün ondan sonra heh dicem bitti diyeaa anladım hayatım o zaman çalış valla gelince gözün ondan başka bişey görmüceğinden şimdiden sen hazırlıklarını bitir [/COLOR]
ooama sözde çok önem veriyorlar askerlerin sağlığına neden uzuyor ki
Yok be ne önem vericekler bacağım ağrıyo deyip duruyo ama hala hastaneye gidicek yok şuydu yok buydu diye . Yarın sabah tekrar gitcek bakalım inaşallah bu defa olur :26:
inşallah canım ya sıkma canını sen çok geçmiş olsun
yaaa gene ne oldu ne dediler
kuzuu iktisat okuyoruz malum dersler biliyorsun:44:
finaller 2sinde başlıyor ders çalşıyorum :18:birde Umut'un gelmesine gün sayıyorum ama korkuyorum Çağla yine birşey olurda gelemezse yıkılırım Allah korusunnnn
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor yarin nasıl?
Ankaraaaaaaa:44: ah ah a benide etkiliyor artıkk
Haluk Levente bayılırıımmm
İyi akşamlar küübb
kim sevmez ki eve gidiş anlarınıııııPoff benm klasik okul ev işte temizlik yaptım akşama kadar şimdide yemek yapma derdindeyim sonra da ders çalışcam kısmetse
arkadaşlaar başım büyük sıkıntıda ciddi bir hastalığım varmış. Dualarınızı benden eksik etmeyiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?