93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen bu ay kasvetliii ayyy
Bi 5 aydan düşcem artk 12 olunca ona sevniyorum nefret ettim 5 rakamından

düştün düştünde bende yarın geceyi iple çekiyorum ayyy 3 e düşsün 4 kusucam artık bende bebeğimmm bitiyoo kızııım 460 larımızı biliyom hhahaha

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 27 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 112

... ezgisaygin ... 121

... yuppisi ... 130

... Snt55 ... 150

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 210

... KUBB88 ... 210

... zeytinagaci ... 213

... Kanaryam35 ... 229

... KorEc ... 230

... blss ... 230

... mystery123 ... 231

... yunay ... 231

... ARAZIM ... 233

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 311

... tuqbaCadi ... 311

... dilanumut ... 315

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Bugünlükte benden olsun KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Biraz geç oldu dostlar ama herkese ( gece yokluğumuzu fırsat bilip ziyarette bulunan arkadaşlara da ) iyi geceler dilemekteyim. Allah akıl fikir, biraz da hazım gücü versin inşallah hepinize. Biz buradan söyleriz taaa nerelerden çıkar sesi

Mehtaaaaaaaaaaaaap 8 !

bu kadar boş boş durcaklarına biraz bişey yapıp o sözcük dağarcıklarını geliştirseler ya keşke saçma sapan kelimeler falan ahahhaa türkçe kilit ya hahahah gece gece güldüm çok gene iyi geceler bebeğimmm aytaçlı rüyalaaaar

Cahil cühela insan dolu kuzum kk, herkesi bizim topiğe girip çıkan arkadaşlarımız kadar bilgili görmek buradakilere hakaret olur Boş ver ablası eğlensinler kendi çaplarında diyorum ve artık yatıyorum, boş gezenin boş kalfası insanlar olmadığımız için yapacak işlerimiz var bizim Sağ ol kuzucum sana da ss li rüyalar

ay ss yerim onu ben hadi öptüm bende kitabımı bitirip yatıyorum bebişşş

puhahahah girmiş bu saatte okuyo topiği ya çok komiksin canım bunuda oku

Kim okuyormuş kız..

çok komik ya kalkmışlar böyle yazmışlar bizim kızlar öyle profillerde gezerken onların konuştuğu yere girmiş falan ay gelip bakıyorlar bakar bakar giderler falan diyede sonra gelip burda bakmış bakmış gitmiş yazık
iyi ki kk var bebeğim yoksa nasıl eğlenipte bu şafakları attırcaktık bilemiyorum

günaydın çağlaa

gecenin anlam ve önemine istinaden
[video=youtube;kQL4db-OM2o]http://www.youtube.com/watch?v=kQL4db-OM2o[/video]

Haftanın son gününde herkeslere tünaydınnnnn
Bi haftayı daha bitirmek üzereyiz kızlar Pazar günlerini özellikle daha cok seviyorm bi hafta daha bitti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…