- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.921
eşime hediyesini gönderdim
Neye karar vermiştin Handecan sen
Poaça mı yapcaktn hande
yapmadım ya, mutfakta zaten yesin oradan kendi :)
kitap almıştım ya cemal süreya nın onu gönderdim.
Bnm burda bi takicim var surekli ordan aliyorm.ama malesef istanbul disnda dukkani ykk.bndede takı olmaZsa olmaz.
yeaaaaaaaaaaaaa saygın dedi ki gene bi saat aşkım ne aldın ne gonderdın falan tabi ki söylmedim kopya ver dedi takılcak bişey dedim o da ama hayatım normalde buraya kolye bileklik bilmemne sokmuyolar dedi dedim bilmiyom artık gelirse alırsın gelmezse bana geri gelir gelirken getiririm ama gelsin yani gitsin ulaşşsınnnnn
Kizlar emre izinler 14gun oldu dedi.bilginiz varmi?bnm safakta oynama oluyor o zmn
2 gün mazeret iznini saymamştr belki sevgilin :26:
hadi ya bende instagramdada gerce cok hos seyler oluyo onlardanda alıyorum hihihi
Yani 14+2 mazeret iznimi oluyo?
Öyle diye düşünüyorm yada 14+3 olabilr cünkü 17+7 de dagıtım izni 24 ediyo :26:
Kalan 14diyo bana.vallahi kafam karisti ya .mazeret iznini saymiyoms smdi snradan dusucem onu diyo.7gun dagitimda kullandik ztn.onn safagi farkli bnmki farkli.niye bi safak tutturamiyorz snr oldum.en snnda sfak saymiycam kendi kendine saysin inat ya adam.izine giden biri olmus orda 14gun iznin var dmsler..ztn niye mantik aramaya calisiyosam
İyi akşamlar fıstıklaaarr
Bir dönemi daha bitirdik bugüüüün gelsin finaller
Bugün çarşı pazar gezdim tozdum
VE ve veee aşkıma bir hediye aldımm hani şu plaketler varya yılın en tatlı aşkına yazıyo ondan aldım ama göndermicem tabiki napcak bunu orda gelince veriririm
Sonra ikinci güzel haberiiim eve gidiş biletim 10 Ocak da sabah 8,30 da gidiyorum şüküüürr
Bugün iyi haberlerle geldin seroş
İyi yapmşsn arada bi gezip tozmak kafa dagıtmak lazm bide senin finaller başlıyo iyi gelmştır
Hediyeyi aynen geldiginde verrsin
10 ocaktada ailene kavuş hasret gider ohh süper
Şükür bebeğim şükür iyiyim Allah hepimize iyilikler versinŞu hafta sonu da güzel geçer inşAllah Ay evet finalleri bi atlatsaaam
Ver elini 5 hafta tatil
Ayy evet ya şu çarşı izinlerini beklerken inş iyi gecer diye çırpınır olduk resmen
Tatilin süreside mükemmel ötesiymş ohh yan gel yat yap
Of evet askerliği beklemek ayrı dert hafta sonunu beklemek ayrı dert aman neyse bu hafta pazar çarşı daha 1 gün bekleyeceğim
Sorma sorma bir hafta da ben gelmezsem mart başında ancak gelecem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?