93/3 asker yolu bekleyenler

Bizim bu hafta çift çarşı varmş ama bn sadce cumartesi 15dk cık görebilcem napalım bunada şükür
Sen okula başladıgında şafagın baya bi güzel olck desene

Aaa çift çarşı ne güzel bizim acemide öyleydiii olsun ına da şükür be canım en azından onun açısından iyi bişey göremesende çıkıp hava alıyo kafasını dağıtıyo

Evet evet gelince 60 günümüz kalmış olcak inşAllah

Mazeret iznini normal izin kullancagı zamn vermiyolar ztn canım hani acil bşy oldu ölüm nişan düğün gibi bi sebeple yada saglık sorunu ondan veriyolar diye biliyorm ondan normal izin 14 gün.

Himm anladm smdi cnm.Onun safagi 3gun ileride bnmki geride:).daha oynamam safakla fenalik geldi.o zmn izin mazeretsiz 21gun toplam.

Evet bnde onun için seviniyorm ztn komutanının evine fln gidip pc sini yapckmş işleri fln varmş anca iki günde halleder
Ohhh geldiginde plakalar diyosn yani ne güzel yaa

Evet bnde onun için seviniyorm ztn komutanının evine fln gidip pc sini yapckmş işleri fln varmş anca iki günde halleder
Ohhh geldiginde plakalar diyosn yani ne güzel yaa

ooo ne güzel işmiş öyleee

Eveett plakaları bile ilerlemiş olcaz kısmetse vallahi şimdiden heyecanlıyımmm gelişine

[video=youtube;Yl_fdCeoV0A]http://www.youtube.com/watch?v=Yl_fdCeoV0A[/video]

iyi akşamlar canımmmmmm :) sen hangi okuldaydın?

Himm anladm smdi cnm.Onun safagi 3gun ileride bnmki geride:).daha oynamam safakla fenalik geldi.o zmn izin mazeretsiz 21gun toplam.

yaa kübi ben de anlamadım bu şafak işini. kafama göre sayıyorum, sonlara doğru belli olur zaten di mi?
hem senin geriden gitmen iyi bence, eğer onunki doğruysa 3 gün birden atacak ohhh

oh oh maşalllahh
aynen bebeğim deli gibi ders çalışıyorum bu arada Mehtabada 00dan sonra son 5 gün Allah nasip ederseeeee
sende ne var ne yook

Kolay gelsin canım iyi çalışki sevgilin gelince rahat edersn Mehtapta baya azalmş hadi gözün aydın
Bende azcık yogunum buaralar proje yapıyorum haftasonuda çarşımız var 15dk sevdicegimi görcem onun dışında bi aksilik yok

ne bitmek bilmez projeymiş ececim ya
valla okulu bitirmek dert, bitirdikten sonrası da dert.

benim de daha 2 tane rapor teslim etmem lazım..

Iyi aksamlar kızlarrrr dun aksam giremedim bi neler olmus anlamadım okuyorum da konusulanlari :44: sonunda hafta sonuna kavusuyoruz yarın herkes guzel haberler vermis benim de guzel haberlerim varr sevdicegime bugun hediye aldım cok mutlu oldum bir de bu hafta cift carsimiz varmis iyice sevindirik oldum sizlerden naber keyifler nasıl

ne bitmek bilmez projeymiş ececim ya
valla okulu bitirmek dert, bitirdikten sonrası da dert.

benim de daha 2 tane rapor teslim etmem lazım..

Bnm asıl bundan snra başlicak çilem Bu proje ne ki grup halinde yapıyorz iş bölümü yaptık yani.Bide baştan snra kendimiz bi proje teslim edicez sonunda
Ömrümüzü yediler sınavdı projeydi rapordu amaaaaan

15 dakika mı neden o kadar az kuzu sağol canım darısı hepinizin başına diyim :)
sanada kolay gelsin aynen canım nasıl ders hevesim kaçıyor geleceğini düşünüp daha gazlıyorum

Hediye alınca ayrı bi mutlu oluyo insan ya Ne aldın peki bide ne zamn verceksin
Bu hafta bizimde çift çarşımız var ama bna bi yararı yok Haftasonudur inş sizinde çarşılar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…