- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.941
Bizim bu hafta çift çarşı varmş ama bn sadce cumartesi 15dk cık görebilcem napalım bunada şükür
Sen okula başladıgında şafagın baya bi güzel olck desene
Mazeret iznini normal izin kullancagı zamn vermiyolar ztn canım hani acil bşy oldu ölüm nişan düğün gibi bi sebeple yada saglık sorunu ondan veriyolar diye biliyorm ondan normal izin 14 gün.
Şükür bebeğim şükür iyiyim Allah hepimize iyilikler versinŞu hafta sonu da güzel geçer inşAllah Ay evet finalleri bi atlatsaaam
Ver elini 5 hafta tatil
Aaa çift çarşı ne güzel bizim acemide öyleydiii olsun ına da şükür be canım en azından onun açısından iyi bişey göremesende çıkıp hava alıyo kafasını dağıtıyo
Evet evet gelince 60 günümüz kalmış olcak inşAllah
Evet bnde onun için seviniyorm ztn komutanının evine fln gidip pc sini yapckmş işleri fln varmş anca iki günde halleder
Ohhh geldiginde plakalar diyosn yani ne güzel yaa
Himm anladm smdi cnm.Onun safagi 3gun ileride bnmki geride:).daha oynamam safakla fenalik geldi.o zmn izin mazeretsiz 21gun toplam.
İyi akşamlar fıstıklaaarr
Bir dönemi daha bitirdik bugüüüün gelsin finaller
Bugün çarşı pazar gezdim tozdum
VE ve veee aşkıma bir hediye aldımm hani şu plaketler varya yılın en tatlı aşkına yazıyo ondan aldım ama göndermicem tabiki napcak bunu orda gelince veriririm
Sonra ikinci güzel haberiiim eve gidiş biletim 10 Ocak da sabah 8,30 da gidiyorum şüküüürr
Selammmm kızlaaarrr
herkes iyidir umarım?
ders arasında bir bakayım dedim girincede çıkasım gelmiyor
Bomba gibiyiz
Sen nasılsın yogunsundur kesin sevdicegin gelcek diye erken çalışmaya başlamştn dimi
Himm anladm smdi cnm.Onun safagi 3gun ileride bnmki geride:).daha oynamam safakla fenalik geldi.o zmn izin mazeretsiz 21gun toplam.
oh oh maşalllahh
aynen bebeğim deli gibi ders çalışıyorum bu arada Mehtabada 00dan sonra son 5 gün Allah nasip ederseeeee
sende ne var ne yook
Kolay gelsin canım iyi çalışki sevgilin gelince rahat edersnMehtapta baya azalmş hadi gözün aydın
Bende azcık yogunum buaralar proje yapıyorum haftasonuda çarşımız var 15dk sevdicegimi görcem onun dışında bi aksilik yok
ne bitmek bilmez projeymiş ececim ya
valla okulu bitirmek dert, bitirdikten sonrası da dert.
benim de daha 2 tane rapor teslim etmem lazım..
Kolay gelsin canım iyi çalışki sevgilin gelince rahat edersnMehtapta baya azalmş hadi gözün aydın
Bende azcık yogunum buaralar proje yapıyorum haftasonuda çarşımız var 15dk sevdicegimi görcem onun dışında bi aksilik yok
Iyi aksamlar kızlarrrr dun aksam giremedim bi neler olmus anlamadım okuyorum da konusulanlari :44: sonunda hafta sonuna kavusuyoruz yarınherkes guzel haberler vermis benim de guzel haberlerim varr sevdicegime bugun hediye aldım cok mutlu oldum bir de bu hafta cift carsimiz varmis iyice sevindirik oldum sizlerden naber keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?