- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.961
15 dakika mı neden o kadar az kuzusağol canım darısı hepinizin başına diyim :)
sanada kolay gelsin aynen canım nasıl ders hevesim kaçıyor geleceğini düşünüp daha gazlıyorum
Iyi aksamlar kızlarrrr dun aksam giremedim bi neler olmus anlamadım okuyorum da konusulanlari :44: sonunda hafta sonuna kavusuyoruz yarınherkes guzel haberler vermis benim de guzel haberlerim varr sevdicegime bugun hediye aldım cok mutlu oldum bir de bu hafta cift carsimiz varmis iyice sevindirik oldum sizlerden naber keyifler nasıl
blss evet çağla ve ezgi kısa bi süreliğine yok malesef.
eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırırdi mi ecee?
ben yarın da çalışıyorum ya mecburen
geçen haftalarda kar tatili olmuştu 1 gün, o yüzden finaller cumartesiye sarktı.
Bütün gün degldir hrhlde dimi Hande ya :26:
Saol canım teşekkür ederm
Ya haftasonu bnm kursum var eve gelene kadar 3.15 oluyo korayda 3.30 da fln cıkması gerekiyo ondan öyle kısıtlı bi zamanımız oluyo ama olsn görüyorz sonucta
eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırırdi mi ecee?
evet malesef bütüüüüün gün
sınav programını da ben hazırladığım için hepsinde görevliyim
Hediye alınca ayrı bi mutlu oluyo insan yaNe aldın peki bide ne zamn verceksin
Bu hafta bizimde çift çarşımız var ama bna bi yararı yokHaftasonudur inş sizinde çarşılar bu sefer
bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:
"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.
Kız da şöyle cevap vermiş:
- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.
(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii
Aynen tatlım çok sevindim hediye alınca pakete bakıp bakıp duruyorumGömlek aldım içine de bir tane uzun kollu body aldım Sizin de çift çarsı varmıs kuzum evet okudum ama olsun yine de gorceksin kısa da olsa ya sorma benımki hafta ıcı cıkamadı gecen hafta carsıya gecen haftayı carsısız gecırdık asker acıgı varmıs yuklemısler benım akserıme her seyı carsısız kaldı oyle olunca da bu hafta komutanı cıkamadı dıye cıft carsı vermıs cumartesı pazar inş güzel geçer bakalım
ne tuhaf ınsanlar var hay allahım ne dıye eskı konuları acıp rahatsızlık verıyorlar mıllete anlamıyorum.Kısa surede dösünler çağlamızla ezgimiz. Bu gece de şafakları Ececiğimiz attırır artık
ahahaha güldüm yaaa
yaa dilan ben hem güldüm tutamadım kendimi, hem de üzüldüm, bu kız nasıl türkçe öğretmeni olucak yaaa
ya blss seninki farklı bi konumda yapıyo sonuçta askerliğini. normal uzun dönem gibi olmadığından görevleri, çarşısı falan da başka galiba.
ama olsun ya bak çift çarşı mis gibi olmuş
Evet canım benim askerim santralci en basta ezberleri falan tam olmadıgından panonun basına gecememıstı sımdı ezberlerını tamamlamıs sınavı gecmıs tamamen santralın basına gectı ve gececı oldu gunduz uyuyup gece telefon basında olacak rahatladı şimdi ama gecen hafta çarşısız çok kötüydü çok bunaldı çift çarşı ilaç gibi gelecek ikimize de inşallah güzel geçer
inşallah blss'ciğim. biliyosun çarşılarda çok beklenti içine giriyoruz, bütün gün bizimle konuşacak sanıyoruz ama onların da işleri oluyor, sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.. :)
Hoşgeldinnn
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?