- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.281
Kızlarrrr yılbasında ne alemdesiiniz bakalıım
Yaklaştık olduuuk sevdiceklerimize bu yılıda bitiriyoruz :)
İnşallah yeni yılda herşey daha güzel olucak
Offf çok karıştı gerçekten bu mevzular, dediğin gibi Güli gelince ona bir soralım bakalım :26:
Güli demşken oda bayadır yok görünmüyo topicte napıyo acaba gelsin sorguya çekelim iyice nasılsın eşin nasıl mazeret izni kac gün ..... diye
Aynen yaa bayadır yok dediğin gibi , umarım ders yoğunluğundan falandır
Evet kötü bşy olmasında allah korusun
Eee yaniiiii hele bi gelsinlerde bir oh çekelim artık sanki askerlik yarn bitiyormus gibi mutlyum şuan nedense
Bu ayı bunalımsız atlattık yani ay sonu sendromu yaşamadık neyseki
nimet ablanın o sırasına mı girdin ya??
çok aşırı kalabalık diye gösteriyolardı tvde.
inşallah en az şöyle güzel bi düğün yapacak kadar çıkar
emre nerede nöbet tutuyor normalde?
atış talimi falan mı var acaba_?:44:
Nimet abladan olmasa da ben de aldım ya dediğin gibi ucundan kıyısından bize de bir şey çıksın
Ekstrem bir durum belli ki Kübi, sıkma sen canını bence birazdan sana yazacak
Gelişme var bence bizdeeeeeee
Sans yuzumuze gulse birazcikta olsa:)fazlasini istemiyorm:)hihiii evet yzdi atış talimi yaptrmis boluk komutani.daha once olmamisti o yzdn mrklandim smdi bunada alisirm artk:)
Aynen aynen kuzum benim avuntum da o açıkçası ne yalan söyleyeyim, bir de şu geldi aklıma. Ağustos'ta , sevdiceğim ilk askere giderken de ben şu 2013 ün bir an evvel bitmesi gerektiğini düşünerek şafağın kaç olacağına falan bakmıştım. Tabi o zamanlar 460 demiştik bir haylice fazlaydı şafak ama yine de mutlu olmuştum. Sonra bir anda gitti ama mutluluğum, ohoo dedim daha yılbaşına 4,5 ay var, nasıl geçecek ki
Ama denilen doğruymuş gerçekten, geriye bakınca geçtiği anlaşılıyormuş. Geçti be zor geçti ama geçti yani ...
Sans yuzumuze gulse birazcikta olsa:)fazlasini istemiyorm:)hihiii evet yzdi atış talimi yaptrmis boluk komutani.daha once olmamisti o yzdn mrklandim smdi bunada alisirm artk:)
Dimiiii.Bnde 460dan baslamistim.ustaya gttignde ne kdr kaliyo yilbasina geldigimzde ne kdr kaliyo diye kafamda hesap yapardim.gercekten geciyo iste bi sekilde zaman.smdide kış btsn diye bekliyorm.
Evet şaşırdm bnde ama iyi bnce kendimizi yıprat yıprat nereye kadar
Aynen canım azıcık da gülelim yahuuuu
Yok canım etkilemez olur mu hiç, hatta en garanti etkileyenlerden biri o yani. Genel olarak kullanılan bir izin değil, baksana izin isteyen askere bile 14 gün demişler direk. Ekstrem durumlar için geçerli ya genelde de insanlar düğün dernek işleri için zaten o 14 günlük izinlerini denk getiriyorlar. Genel olarak hep 3 gün önce geliyor diye gördüm ben askerleri çevremde
Şu 7 ay yazısıda bi gitse ztn ohh be bunuda atlattık dicemSenin 14 bnmde 15 günümüz kaldı ztn
ben bu izin işini çözemedim.
bugün pastayı getiren asker çocuk da, ben 17 gün izin aldım dedi.
ayın 14 ünde geri gidicem dedi.
dağıtımda 7 + 17 = 24 ettiğine göre kesin düşmüş 24 güne izinler.
İzine giden arkadasina 14gun demisler +3 mazeret iznini sayıp soylememisler.biz kalan izin 17diyoduk.emrede o yzden safagini degistirmis.bnm safağım 207 emreninki 210:)izin kullanmycam diyodu ztn.bnde mazeret iznini soyledim.martta kuzeni evlencek bnu bahane et kullan dedim.umutlanmiyorm ama bi ihtimal tabi olrsa surpriz olck.bide dogu diye erken terhis olma durumlari vrmis ama onlari hic blmiyorz nasl olck erken gelcekmi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?