- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.321
Kübi bence şu durumda doğru olan senin şafağın , eğer işte o mart ayında mazeret iznini kullanırsa o zaman Emre askerin şafağı doğru olucak. Hani kullandığı izin kadar şafak fazlalaştırmış olucaksınız. Sizin tarih sonlara doğru netleşecek bence ya dediğin gibi bir hafta falan erken gelme olayını ben de duymuştum yani , inşallah da öyle olur 10 gün falan olur hatta
Soyledim kullan bari mazeret iznini dedim.en azindan motive eder o 3gun bizi.hic izn kullanmycam diyo cnku cok net bu knuda.erken terhis işide ne kdr erken hc blmiyorm.onemli olan karakoldan degil ktm den birakilmalari.son gunler belli olck dedigin gbi.olsun son dk surprizide guzel olr.bn daha gun sayarken geliyorm der.Allahim havalimaninda garanti atlycam üstune.bide bn saclarimi boyatcam gelmesine yakin:)
yaa demek yetenekli çocuk bu konuda
benimki de atışta 1. olup çift çarşı kazanmıştı acemilikte ben de gurur duymuştum
siz ne zaman evlilik düşünüyosunuz kısmetse?
Aynen fazlada gozun yok az da olsa tav olurum farketmez:)2tane bilet aldim valla birine birseyler cksin bari:)btn ceyizi dizerim:))evet hayirlisiyla gelsin artk engelde kalmiyo dusunuyoruz 2015dugun diyoruz ama bakalim sartlar neyi gostercek.emre gelene kdr ceyizin cogunlugunu btrmek istiyorum.söz nisan derdi arasnda bide onlarla ugrasmiym diye.cok pahali valla herseyyyyy😁
İnşallah netleşir yaa daha da karışmasın da baksana herkesin kafası çorba oldu
bu sorunun cevabı da güliii
onun eşi 5 gün izinliydi
2015 haziran yada eylul gbi diyoruz.Ama sartlar neyi göstericek bakalim.söz tarihi icnde bnm aklima 11 Ocak 2015geldi,pazar gunune denk geliyor ve bzm 6.senemiz olmuş olacak.
Hehe valla oyle oldu ya.artk safak degistirmek istemiyorm.emreye sen degistir ddm.bn byle birakicam safagimi:)
ahh evet bi yemek takımı beğendim 2000 tl civarı.
kıyamıyorum ya o kadar para vermeye, düşüp kırılırsa?????
Soyledim kullan bari mazeret iznini dedim.en azindan motive eder o 3gun bizi.hic izn kullanmycam diyo cnku cok net bu knuda.erken terhis işide ne kdr erken hc blmiyorm.onemli olan karakoldan degil ktm den birakilmalari.son gunler belli olck dedigin gbi.olsun son dk surprizide guzel olr.bn daha gun sayarken geliyorm der.Allahim havalimaninda garanti atlycam üstune.bide bn saclarimi boyatcam gelmesine yakin:)
Kıyamadığı için çeyizine aldığı yemek takımını kullanmayan biliyorum ben yaa , seninki de o hesap olmuş Handecan
2000 liralık şeyi ben de kullanamam ya alsam
eşime de kullandırmam
gerçi ben ondan daha sakarım
Kullanmıcağın şeyi bence almıcan yaa, sonra boş yere kalabalık oluyor evde. Bence hiç gerek yok
Haziran ayında kuzenim evlendi Kübicim benim de yaa, kızdı o da az çok onda gördüm zorluğu valla Allah kolaylık versin. Eksik var mı daha , ya da neleri tamamlayabildin öyle sorayım
Aynen sürpriz olur çok da güzel olur bence
Şuan ne renk, bir de sen hangi renk düşünüyorsun ?
Ah ah valla zor.emrenin annesi valla gelin annesi gbi ceyiz cikarcak emreye:)çeyiz defterim var aldiklarimi not aliyorum unutmayayim diye:)valla alıyorum alıyorum ama hep eksigim cok anlamis degilim:)her ay maasimi alinca alisveris yapiyorum.genel olarak mutfak kısmındayım suan.nasil saysam az ama cok seyim var:))gunluk yemek takimi ve catal bicak setimi halletim mesela:)bu aralar misafir yemek seti ve tencere setini halletmek var aklimda.bardak,sekerlik,kesme tahtalarim,bicaklarım,tuzluk,kahvalti setim,cesit cesit cay tabaklarim falan brsuru seyim var aslinda.daha cok şirin renkli şeyler almaya calisiyorm.cupcake ürünlerine zaafim var brazcik tuzlu oluyo:)biraz havlum var.pecete halkalarim falan.kahve setim cay fincan setlerim var.sayamadigm bircok seyim var aslinda aama daha bitmedi ck alcak şey var.instagram hesabimda aldigm bazi seyleri paylasiyorum:)maası bekliyorm liste yaptim onlarida alcm:)
ahh evet bi yemek takımı beğendim 2000 tl civarı.
kıyamıyorum ya o kadar para vermeye, düşüp kırılırsa?????
Saçlarım kestane kahve gbi.kendi rengi hic boya yok saçımda suan.diplerime dokunmayı dusunmuyorm.gecen emreye saclarimimi boyatsam degisiklikmi olsa dedim.gelmeme yakin boyat dedi.meger istiyoms.netten brz arastirdm dogal balyaj attircam uclara dogru moda olms bu sene:)yani sacimdan bikac ton acik tonlar gider anca diye dusunuyorm hafif kumrala kacabilir.begendigm modelleri kuafore gstercem bakalim nasill bisi cikacak ortaya.
ayy ne güzel ya çok romantik olur kübiiiii
biz de 6. senemizde evlenmeye karar vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?