93/3 asker yolu bekleyenler

Soyledim kullan bari mazeret iznini dedim.en azindan motive eder o 3gun bizi.hic izn kullanmycam diyo cnku cok net bu knuda.erken terhis işide ne kdr erken hc blmiyorm.onemli olan karakoldan degil ktm den birakilmalari.son gunler belli olck dedigin gbi.olsun son dk surprizide guzel olr.bn daha gun sayarken geliyorm der.Allahim havalimaninda garanti atlycam üstune.bide bn saclarimi boyatcam gelmesine yakin:)

Aynen sürpriz olur çok da güzel olur bence
Şuan ne renk, bir de sen hangi renk düşünüyorsun ?

yaa demek yetenekli çocuk bu konuda
benimki de atışta 1. olup çift çarşı kazanmıştı acemilikte ben de gurur duymuştum

Demekki eşinde atış konusunda oldukca iyi.Acemilikte skn iyi atış yapma diyodum emreye:)dosyasina yazılıyo doguya gnderirler tim de olr nişanci falan olr diye korkuyodum.orda iyi atamayıp rezilmi olayim derdi emrede.ztn hep doguya gtmek istiyodu ve oyle oldu.silahi ve iyi atış yapmasi ck onemli emre icn.oyle gormek isterdim:)ck seviniyo banada grur duymak kalıyo:)

ahh evet bi yemek takımı beğendim 2000 tl civarı.
kıyamıyorum ya o kadar para vermeye, düşüp kırılırsa?????

2015 haziran yada eylul gbi diyoruz.Ama sartlar neyi göstericek bakalim.söz tarihi icnde bnm aklima 11 Ocak 2015geldi,pazar gunune denk geliyor ve bzm 6.senemiz olmuş olacak.

ayy ne güzel ya çok romantik olur kübiiiii
biz de 6. senemizde evlenmeye karar vermiştik

Kübra saçın ne renk?
Ne renk boyatmayı düşünüyorsun?
ben de boyatmak istiyorum.

Haziran ayında kuzenim evlendi Kübicim benim de yaa, kızdı o da az çok onda gördüm zorluğu valla Allah kolaylık versin. Eksik var mı daha , ya da neleri tamamlayabildin öyle sorayım

Ah ah valla zor.emrenin annesi valla gelin annesi gbi ceyiz cikarcak emreye:)çeyiz defterim var aldiklarimi not aliyorum unutmayayim diye:)valla alıyorum alıyorum ama hep eksigim cok anlamis degilim:)her ay maasimi alinca alisveris yapiyorum.genel olarak mutfak kısmındayım suan.nasil saysam az ama cok seyim var:))gunluk yemek takimi ve catal bicak setimi halletim mesela:)bu aralar misafir yemek seti ve tencere setini halletmek var aklimda.bardak,sekerlik,kesme tahtalarim,bicaklarım,tuzluk,kahvalti setim,cesit cesit cay tabaklarim falan brsuru seyim var aslinda.daha cok şirin renkli şeyler almaya calisiyorm.cupcake ürünlerine zaafim var brazcik tuzlu oluyo:)biraz havlum var.pecete halkalarim falan.kahve setim cay fincan setlerim var.sayamadigm bircok seyim var aslinda aama daha bitmedi ck alcak şey var.instagram hesabimda aldigm bazi seyleri paylasiyorum:)maası bekliyorm liste yaptim onlarida alcm:)

Aynen sürpriz olur çok da güzel olur bence
Şuan ne renk, bir de sen hangi renk düşünüyorsun ?

Saçlarım kestane kahve gbi.kendi rengi hic boya yok saçımda suan.diplerime dokunmayı dusunmuyorm.gecen emreye saclarimimi boyatsam degisiklikmi olsa dedim.gelmeme yakin boyat dedi.meger istiyoms.netten brz arastirdm dogal balyaj attircam uclara dogru moda olms bu sene:)yani sacimdan bikac ton acik tonlar gider anca diye dusunuyorm hafif kumrala kacabilir.begendigm modelleri kuafore gstercem bakalim nasill bisi cikacak ortaya.

Ben okurken yoruldum yahu sen bir de bunların çoğunu almışsın ki almaya da devam ediyorsun, helal olsun valla ne diyeyim Cupcake iyidir ya çok sevimli zaten görüntüleri falan insan evlenmeyecekse bile alası geliyor Marka falan arayışlarındasındır demi bir de sen, benim kuzenden biliyorum işte, yemek takımı ve tencere takımı için bildiğin günlerce araştırma yapmıştı o mu , bu mu , şu mu diye ve araştırdıkça da kafası karışmıştı. Sende durumlar nasıl , marka açısından yani :26:

ahh evet bi yemek takımı beğendim 2000 tl civarı.
kıyamıyorum ya o kadar para vermeye, düşüp kırılırsa?????

Dimii bende onu dusunuyorm.emreye mutfaktan uzak dur diyorum ztn:)cok pahaliymis bn blmiyodm ilgi alanimda olmadigi icn.ama smdi hep mutfak bolumlerinde geziniyorm ve cok zevk aliyorm:)yemek takımı ve catal bicak seti oluyor ya yaninda oyle birsey alayim diyorm.bn bernardoda baktim 4.999TL:))

Aynen aynen, ışıltı mı diyorlar ne diyorlar şimdi onlar pek bir moda şu sıra, böyle birkaç ton açık renkler falan

ayy ne güzel ya çok romantik olur kübiiiii
biz de 6. senemizde evlenmeye karar vermiştik

Ya ne guzell darısı basima sıradayim bende:))2015 yazın evlenirsek 6.5yili devirmis olacagiz:)sözümüz onemli bi gunumuze denk gelelebilir diye oyle dusundum.emreye soyledim oda oyle olsun dedi ama bakalim nasl olck:)bi teklifi alayımda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…