- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.301
Aynen Ecetoşum peş peşeyiz zaten biz seninle, ben bir de 200 den düşmeye odaklandım şimdi fazlasıyla. 26 Ocak'ta kısmetse 199 diyorum, sen de 27 sinde işte çok şükür kiiii
İzine giden arkadasina 14gun demisler +3 mazeret iznini sayıp soylememisler.biz kalan izin 17diyoduk.emrede o yzden safagini degistirmis.bnm safağım 207 emreninki 210:)izin kullanmycam diyodu ztn.bnde mazeret iznini soyledim.martta kuzeni evlencek bnu bahane et kullan dedim.umutlanmiyorm ama bi ihtimal tabi olrsa surpriz olck.bide dogu diye erken terhis olma durumlari vrmis ama onlari hic blmiyorz nasl olck erken gelcekmi falan
Doguda erken gelme işini bn güliden duymştm bak yine güli dedik gelse herşey çözülcek ama yok işteO hatta düşmştü şafagından erken gelme payını diye hatrlıyorm :26:
Ona daha cok varmş ya bn şimdilk 7 aydan düşme işini düşüniyim en iyisiO bni daha cok motive eder az sonucta
Ama 3 günü mazeret izni olması lazımdı yaa , yani normal izinle birlikte verilmemesi lazımdı :26:
Kübraa darısı başınıza canım, Allah herkese gönlüne göre, gönlünü hoş tutmaya çalışan eşler versin..
Hayat o zaman çok kolay ve güzel oluyor
Ben de eşimin bu kadar çabalamasına çok sevindim ya...
Bende cok aşırı bi kalabalık bekliyordum ama oyle degildi.5dk bile sürmeden sıra geldi.üst bolge dedikleri yer var orda nöbet tutuyo.karakol dısında yani.smdi msj atti dedigin gbi bölük komutani atış talimi yaptirmis.emrenin atıslari acemilikteyken iyiydi komutanlari begeniyodu.burdada tebrik etmis komutan laz oglu aferin cok iyisn fln dms:)ay grur duydum:))
Güli demşken oda bayadır yok görünmüyo topicte napıyo acaba gelsin sorguya çekelim iyice nasılsın eşin nasıl mazeret izni kac gün ..... diye
Yaaaa bu izin işi dallas oldu:)bu izin nedir yani kafam karisti:)emrede orda verilen izine gore knusuyo.cocuga 14gun verdiler dedi.ama handenin esinin arkadasina 17vermisler.anlamadm
Bu isi:))
Amin canım insallahhh.ben bile ck sevindim senin adina:))😘
Bu ayı bunalımsız atlattık yani ay sonu sendromu yaşamadık neyseki
Ay evet gelsin soralim şu izin konusunu bi netleştirelimm rahatliyalimm:)
Bence Hande'nin eşinin arkadaşının dağıtım izni 7 gün değildi, çünkü biz fiks yedi diyoruz ama 5 gün falan kullananlar var diye duymuştum ben ya , hatta bizim topikten birileriydi sanırım
bu sorunun cevabı da güliii
onun eşi 5 gün izinliydi
Alışırsın Kübicim yaa , insan oğlu nelere alışmıyor buna da alışırsın, sabır taşıyız zaten mübarek
Demi yaa fazlasında gözümüz yok birazcık rahatlatsın yeter, mesela siz askerlikten sonra artık bir şeyler düşünüyordunuz öyle değil mi, ilaç gibi gelirdi vallahi size
İkramiye cıkarsa uçak alır emreyi birlikten kacırıp yurtdışına gidersinBenm aklıma ilk bu geldi niyeyse
Türkiye'nin dört bir yanında aynı şeyleri yaşıyoruz ya, bu askerlik nasıl bir şey böyle akıl sır erdiremedim ben valla
Aynen fazlada gozun yok az da olsa tav olurum farketmez:)2tane bilet aldim valla birine birseyler cksin bari:)btn ceyizi dizerim:))evet hayirlisiyla gelsin artk engelde kalmiyo dusunuyoruz 2015dugun diyoruz ama bakalim sartlar neyi gostercek.emre gelene kdr ceyizin cogunlugunu btrmek istiyorum.söz nisan derdi arasnda bide onlarla ugrasmiym diye.cok pahali valla herseyyyyy😁
HayatimiZdan gencligimizn en guzel anından resmen 1sene calındı diyorum ben artik😁
Doguda erken gelme işini bn güliden duymştm bak yine güli dedik gelse herşey çözülcek ama yok işteO hatta düşmştü şafagından erken gelme payını diye hatrlıyorm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?