93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen Ecetoşum peş peşeyiz zaten biz seninle, ben bir de 200 den düşmeye odaklandım şimdi fazlasıyla. 26 Ocak'ta kısmetse 199 diyorum, sen de 27 sinde işte çok şükür kiiii

Ona daha cok varmş ya bn şimdilk 7 aydan düşme işini düşüniyim en iyisi O bni daha cok motive eder az sonucta

Kübi bence şu durumda doğru olan senin şafağın , eğer işte o mart ayında mazeret iznini kullanırsa o zaman Emre askerin şafağı doğru olucak. Hani kullandığı izin kadar şafak fazlalaştırmış olucaksınız. Sizin tarih sonlara doğru netleşecek bence ya dediğin gibi bir hafta falan erken gelme olayını ben de duymuştum yani , inşallah da öyle olur 10 gün falan olur hatta

yaa demek yetenekli çocuk bu konuda
benimki de atışta 1. olup çift çarşı kazanmıştı acemilikte ben de gurur duymuştum

Yaaaa bu izin işi dallas oldu:)bu izin nedir yani kafam karisti:)emrede orda verilen izine gore knusuyo.cocuga 14gun verdiler dedi.ama handenin esinin arkadasina 17vermisler.anlamadm
Bu isi:))

Bence Hande'nin eşinin arkadaşının dağıtım izni 7 gün değildi, çünkü biz fiks yedi diyoruz ama 5 gün falan kullananlar var diye duymuştum ben ya , hatta bizim topikten birileriydi sanırım

Aynen fazlada gozun yok az da olsa tav olurum farketmez:)2tane bilet aldim valla birine birseyler cksin bari:)btn ceyizi dizerim:))evet hayirlisiyla gelsin artk engelde kalmiyo dusunuyoruz 2015dugun diyoruz ama bakalim sartlar neyi gostercek.emre gelene kdr ceyizin cogunlugunu btrmek istiyorum.söz nisan derdi arasnda bide onlarla ugrasmiym diye.cok pahali valla herseyyyyy😁

Haziran ayında kuzenim evlendi Kübicim benim de yaa, kızdı o da az çok onda gördüm zorluğu valla Allah kolaylık versin. Eksik var mı daha , ya da neleri tamamlayabildin öyle sorayım

Doguda erken gelme işini bn güliden duymştm bak yine güli dedik gelse herşey çözülcek ama yok işte O hatta düşmştü şafagından erken gelme payını diye hatrlıyorm :26:

Banada emre soylemisti erken ckıcaz burdan diye.mesela emrenin ust devresi 1ocakta terhis olcakti.3gun once cikmislar birlikten ktm ye gecmisler.ama iste ktm den hemen saliyolarmi orası muamma.bn erken ckısı dusmedim safaktan o son dakika surprizi olsun dedi emre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…