93/3 asker yolu bekleyenler

Kübra saçın ne renk?
Ne renk boyatmayı düşünüyorsun?
ben de boyatmak istiyorum.

Face ten ekleyebilirmiyiz birbirimizi:)yüzümüzü gorelim:)saclarim kestane kahve gibi.diplerime boya surdürmycem.netten arastirdim dogal kahve saca balyaj modelleri diye:)uclara dgru aralara hafif kumral karamel gbi.senin saclarin ne renk?belki begendigim renkler sanada olabilir

Bir ara yapacaktim nerden nasil yapildiginida bulmustm:)snra yaparim dedim unuttum.ben genelde telefondan yada tabletten griyorm yapamiyorm brdan.en yakin zamanda yapacagim bende bir pano:)

Üst tarafta forum ayarları var oranın üzerine gelip profil ayarlarım diyorsun, aşağıya doğru inince görürsün zaten pano kısmını

Madde madde aldiklarimi yaziyorm:)evin heryerinden yakinda ceyiz cikacak:)ya ben kendi maasımla yapmaya calisiyorm.evden sonlara dogru destek alacagim nasil olsa:)kendim halletmeye calisiyorm.ama hediyede cok geliyor ceyizime valla.begendigimi gidip alip surpriz yapiyo ailem cevremdekiler falan.bn bu ara tupper ın sermamik tencerelerine bakiyorm.emrenin kuseni almis gosterdi begendim.ama fiyatini daha kadini arayip ogrenmedim.kesn ck pahalidir.tabi yemek takimlarina bakiyorum belli markalarin.ama daha cok ayrintili arastirmadimm.subat mart gbi yemek takimini hallemek istiyorum taksitler anca btr heralde:)

Balyajdan yana deglmdir bn cünkü saçı cok yıpratıyo diye biliyorm bn gölgelendirme önerirm hem hoş duruyo bn bi cesaret ettirsem yaptrcam ama bakalm ne zamn

İyi ya sığıyo o kadar şey eve bari
Kendinin alması gibisi yok bence de ya, dediğin gibi evden destek en son kaldı ki düşünceli bir çevren varmış zaten daha şimdiden ne kadar güzel
Kararsız günlerim şubat mart gibi diyosun yani sen

Aynen aynen, ışıltı mı diyorlar ne diyorlar şimdi onlar pek bir moda şu sıra, böyle birkaç ton açık renkler falan

Aynen ışıltı iste oyle yaptirayim diyorm:)saclarim belimdeydi bi ara omuzlarda küt modası var diye degisiklik olsun dedim kestirdim.smdi uzatiyorum tekrardan:)hazirana kdr uzasin boyatcam:)

Benm evlenmeme daha cok var ama annem cok meraklı bna çeyiz dizmeye ondan hem misafir yemek takımım alındı hemde günlük yemek takımım var onları gectim saklama kaplarına kadar almş annem ya Misafir yemek takımımı biz cok uyguna almştr hisardan içinde herşeyi vardı çatal kaşık takımı tabak tencere cezvesine kadar sanırm Modası gecmez diye düşünüp almştık klasik sade bi takımdı cünkü ama taksitleri 1,5 sene sürmştü Ondan alıp koymak iyi olabiliyo yerine göre

ayy kübi sen napmışsın ya her şeyi almışsın sayılır. bi evlenmesi kalmış
mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah emreyle.
ona sevimli cupcake ler yaparsın

Aynen ışıltı iste oyle yaptirayim diyorm:)saclarim belimdeydi bi ara omuzlarda küt modası var diye degisiklik olsun dedim kestirdim.smdi uzatiyorum tekrardan:)hazirana kdr uzasin boyatcam:)

Benim de belime tekrar yaklaştı saçlarım ama kestirmem lazım tekrar yaa hem çok kırıldılar hem de küstüler valla bana eskisi kadar uzamıyolar

o zaman bi görelim birbirimizi :)

Balyajdan yana deglmdir bn cünkü saçı cok yıpratıyo diye biliyorm bn gölgelendirme önerirm hem hoş duruyo bn bi cesaret ettirsem yaptrcam ama bakalm ne zamn

Işıltı verdireyim diyorm pek anlamam boya islerinden.Gölgelendirme aklimda blnsun onuda soylerim kuafore:).Annemin senelerdir gittigi kuafor var begendigim renkleri gostericem bakalim ne diycek.snn ne renk saclarn?

Işıltı verdireyim diyorm pek anlamam boya islerinden.Gölgelendirme aklimda blnsun onuda soylerim kuafore:).Annemin senelerdir gittigi kuafor var begendigim renkleri gostericem bakalim ne diycek.snn ne renk saclarn?

Işıltıyla gölgelendirme aynı ztn sanırım hani güneş vurmş gibi oluyo dimi senn dediginde :26:
Benm saçlarım koyu kahve sanırm genelde herkes siyah sanıyo ama degl yani acık Ve hiç boyatmadm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…