- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.361
İyi ya sığıyo o kadar şey eve bari
Kendinin alması gibisi yok bence de ya, dediğin gibi evden destek en son kaldı ki düşünceli bir çevren varmış zaten daha şimdiden ne kadar güzel
Kararsız günlerim şubat mart gibi diyosun yani sen
Benm evlenmeme daha cok var ama annem cok meraklı bna çeyiz dizmeye ondan hem misafir yemek takımım alındı hemde günlük yemek takımım varonları gectim saklama kaplarına kadar almş annem ya Misafir yemek takımımı biz cok uyguna almştr hisardan içinde herşeyi vardı çatal kaşık takımı tabak tencere cezvesine kadar sanırm Modası gecmez diye düşünüp almştık klasik sade bi takımdı cünkü ama taksitleri 1,5 sene sürmştü Ondan alıp koymak iyi olabiliyo yerine göre
ayy kübi sen napmışsın ya her şeyi almışsın sayılır. bi evlenmesi kalmış
mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah emreyle.
ona sevimli cupcake ler yaparsın
Ne guzel iste.sn ceyiz yapma zamanın geldimi rahat etceksin.bene gecen sene yazın bi heveslenip kucuk kucuk basladim ceyize.snra hızlandırmaya basladim biraz.artk ceyiz yaptigimi bilmeyen yok cevremde.emrenin anneside her bulusmamizda mtlaka aliyor ceyizime birseyler.evet set halinde benimde bir arkadasim aldi uygun fiyata geliyormus oyle.ya bende evlenmeme cok var diyodum ama smdi keske daha oncedenmi baslasaydim anca yapiip para biriktirirmisim diyorm:)daha 2015e var ama anca bitiricem sanirm alcaklarimi.
Benim de belime tekrar yaklaştı saçlarım ama kestirmem lazım tekrar yaa hem çok kırıldılar hem de küstüler valla bana eskisi kadar uzamıyolar
Ciddi misin, yaaaa ben bunu nasıl kaçırdım hoffffff
Işıltıyla gölgelendirme aynı ztn sanırım hani güneş vurmş gibi oluyo dimi senn dediginde :26:
Benm saçlarım koyu kahve sanırm genelde herkes siyah sanıyo ama degl yani acıkVe hiç boyatmadm daha
Yeni gardolap yaptirdik odama en ustlere ceyizleri yerlestirdim.yatak baza altlari falan.suanlik yer kalmadi.yeni alacaklarim icn kardesimin gardolap ustune gececegim gbi gozukuyo:)artik para biriktirmeye basladim.yemek takiminin bir kismini odeyip kalani taksitlendireyim diyorum.evet subat mart diyorm taksitler anca btr sanirm.aradan cıksın artk diye dusundum.kucuk ev aletlerini en sona biraktim onlari kuzenim ben alcam sen sadece begen dedi canima minnet buda bnm:)
Eki Görüntüle 914567
benim kendi saçlarım böyleydi.
ben de gittim boyadım küllü kumrala
sarı yansımalar olduboyamıycam bi daha.
kendi saçlarımdan 1 ton daha açılsın istemiştim sadece
Ya alıcaklar hiç bitmez düşündükce bulursun ztnBen daha el atmadım çeyiz işine hiç annem ilgileniyo ama el atıcak olsam bnde daha bi ton şey alırım yani ki bizim çamaşır odasında bi dolap var kocaman orası full bnm çeyizlerle dolu anne sen ne yaptın ya diyorm gördükce ki daha dedemin evindede var bizim eve tam sıgmadıgı için
Ee kırıkları aldır uçtan biraz ki saglikli uzasinlar.bn kat kat kestirmeyi cok severim mesela havalı duruyo:)saclarim ince telli oldugu icn cok gbi gorunuyo iyi oluyo:))
Yaa bende sonuna dgru yetistim yksa daha once yaZardm
Ya alıcaklar hiç bitmez düşündükce bulursun ztnBen daha el atmadım çeyiz işine hiç annem ilgileniyo ama el atıcak olsam bnde daha bi ton şey alırım yani ki bizim çamaşır odasında bi dolap var kocaman orası full bnm çeyizlerle dolu anne sen ne yaptın ya diyorm gördükce ki daha dedemin evindede var bizim eve tam sıgmadıgı için
Sac rengi hakkinda msj atan bi arkadas olms biri bizi gozetliyorrrr:))
Aldırıcam aldırıcam da şu belirsiz olan mehtabın geçmesini bekliyorum, Aytaçım istemiyo da kestirmemi
Himm o zmn uclarından temizletebilirsin boy kısmına pek girme istemiyosa sevgilin:)
Ehehe ne günlere kaldık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?