- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.481
Sevdiriyorum kendimi çoğu insana onlarda cagriyorlar hemenbide gelinlik sektörü guler yuz ve çene istiyor çene bende fazlasiylaaaa var
Evet 2 ay oldu bile ya :)
Sevdiriyorum kendimi çoğu insana onlarda cagriyorlar hemenbide gelinlik sektörü guler yuz ve çene istiyor çene bende fazlasiylaaaa var
kızlar üzgünüm yarın iş var
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr
hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda
Hemde nasıl özledik ya atlayıp gidesim varda işte az daha sabır diyorm kendimeİşe başlayınca süper planlarım var
kızlar üzgünüm yarın iş var
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr
hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda
evet canım bekleriz sıkıntı yokBende senin yerinde olsammm hep gider görürümaman canım sag salim gelsin hepimizinkilerde biz bekleriz sıkıntı yok :)
Ankara diyince bir sinir geliyor o yüzden bana ne yalan söyleyeyim, zamanla daha da iyileşicek diye umuyorum işte ben deBizimkisi yaş konusundan değil de ben fiziksel olarak minyonum yaa, ama bizim de 4 yaş var ya aramızda
O planlara en kısa sürede kavuşacaksın inşallah, ahh şu bizim mehtap da yatmasa keşke çok üzülücem ya öyle böyle değil :2:
iyi geceler
evet canım bekleriz sıkıntı yok
bizimkide fiziksel olarak sinir eder zayfım diye ama kendisi benden daha zayıftır erkekler sinir edicek olsun herşeyi bulur onlar
Ya bnce yatmama durumu yüksek inş Aytaç halledebilr izin işini ne zamn belli olck bide kesinligi :26:
Yaa işte o onbaşı mırın kırın etmiş cumartesiye almak için çarşıyı, bilemiyorum hiç ne yapıcaz. Cuma bir de çavuşa söylücem dedi ama o güne kalmaması lazım ya bu meselenin, bileti açığa çevirmeyi düşünüyorum ben 6 aylık süreçte kullanabilmek için , bugün de yoğundu baya soramadım o sebeple
Aynen ya cumaya kalmamalı
Ya bilet mesele degl acıga alırsın snra gidicegin zaman kullanırsın ama bi netleşse şu çarşı meselesi cok iyi olcktı
Yaa işte o onbaşı mırın kırın etmiş cumartesiye almak için çarşıyı, bilemiyorum hiç ne yapıcaz. Cuma bir de çavuşa söylücem dedi ama o güne kalmaması lazım ya bu meselenin, bileti açığa çevirmeyi düşünüyorum ben 6 aylık süreçte kullanabilmek için , bugün de yoğundu baya soramadım o sebeple
Ayy bir de diyorum Aytaçım bana komutanın yan çizdiğini söyler ben de gider o bileti açığa çeviririm sonra da çıkarırlar mı bir de cumartesi çarşıya, basarım vallahi o askeriyeyi
inşallah bi sorun çıkmaz görebilirsin askerini sizin şafak baya azalmış uzun zamandır görmüyondur özlemişsindir hoş ben daha şimdiden özledim seni düşünemiyorum bile iyi gelir görmek...
Dimi yaaaaAskeriyenin işi bu hiç belli olmaz gercekten Aytaç desin ya kız arkadasım ziyarete gelicek fln diye belki acırda izin verr :26:
İnşallah canım ya o kadar şartladım kendimi okumuşsundur gidiş dönüş biletim de hazır yani , final öncesi bir de, 24 saat geçmeden oradan da geri yola çıkıcam bir de neleri göze alıyorum yani komutanın insafına kaldı işimiz.
72. gün tatlım bugün ustaya gittiğinden beri, 3-5 defa çarşıdayken kamerada gördüm işte o kadar, azı çoğu olmaz ki be tatlım her zaman özleniyor onlar
Manisa'dayken komutan halimize acımıştı da işte normalde 1-2 saat vereceği ziyaretçi iznine akşama kadar ses etmemişti, umarım bunda da azıcık vicdan vardır yani. 7-8 saatlik mesafeden 8 saatliğine geliyorum ben yani insaf birazcık
aynen canım ben daha en son perşembe günü gördüm 1 hafta olmadı ama dün gece ağladım özlediğimdenseninki 2 ayı geçmiş bizimde öyle zamanlarımız gelicek nasıl sabrediccem hiç bilmiyorum allah hepimize sabır versin.
çok heveslendin şimdi ya illa bi sorun çıkar hevesin kursağında kalır. ama öyle olmasın sağsalim git askerini gör dua edicem senin için
aynen canım ben daha en son perşembe günü gördüm 1 hafta olmadı ama dün gece ağladım özlediğimdenseninki 2 ayı geçmiş bizimde öyle zamanlarımız gelicek nasıl sabrediccem hiç bilmiyorum allah hepimize sabır versin.
çok heveslendin şimdi ya illa bi sorun çıkar hevesin kursağında kalır. ama öyle olmasın sağsalim git askerini gör dua edicem senin için
Bazen okdr sacma komutanlar oluyo ki inş öyle biri degldirde insan halinden anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?