93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar üzgünüm yarın iş var
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr

hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda

iyi geceler
Bende senin yerinde olsammm hep gider görürüm aman canım sag salim gelsin hepimizinkilerde biz bekleriz sıkıntı yok :)
evet canım bekleriz sıkıntı yok

bizimkide fiziksel olarak sinir eder zayfım diye ama kendisi benden daha zayıftır erkekler sinir edicek olsun herşeyi bulur onlar

O planlara en kısa sürede kavuşacaksın inşallah, ahh şu bizim mehtap da yatmasa keşke çok üzülücem ya öyle böyle değil :2:

Ya bnce yatmama durumu yüksek inş Aytaç halledebilr izin işini ne zamn belli olck bide kesinligi :26:

iyi geceler

evet canım bekleriz sıkıntı yok

bizimkide fiziksel olarak sinir eder zayfım diye ama kendisi benden daha zayıftır erkekler sinir edicek olsun herşeyi bulur onlar

Aynen aynen illa uğraşacak bir şey bulurlar çok yetenekliler o konuda maşallah

Son düzenleme:
Ya bnce yatmama durumu yüksek inş Aytaç halledebilr izin işini ne zamn belli olck bide kesinligi :26:

Yaa işte o onbaşı mırın kırın etmiş cumartesiye almak için çarşıyı, bilemiyorum hiç ne yapıcaz. Cuma bir de çavuşa söylücem dedi ama o güne kalmaması lazım ya bu meselenin, bileti açığa çevirmeyi düşünüyorum ben 6 aylık süreçte kullanabilmek için , bugün de yoğundu baya soramadım o sebeple

Aynen ya cumaya kalmamalı
Ya bilet mesele degl acıga alırsın snra gidicegin zaman kullanırsın ama bi netleşse şu çarşı meselesi cok iyi olcktı

Aynen ya cumaya kalmamalı
Ya bilet mesele degl acıga alırsın snra gidicegin zaman kullanırsın ama bi netleşse şu çarşı meselesi cok iyi olcktı

Ayy bir de diyorum Aytaçım bana komutanın yan çizdiğini söyler ben de gider o bileti açığa çeviririm sonra da çıkarırlar mı bir de cumartesi çarşıya, basarım vallahi o askeriyeyi

inşallah bi sorun çıkmaz görebilirsin askerini sizin şafak baya azalmış uzun zamandır görmüyondur özlemişsindir hoş ben daha şimdiden özledim seni düşünemiyorum bile iyi gelir görmek...

Ayy bir de diyorum Aytaçım bana komutanın yan çizdiğini söyler ben de gider o bileti açığa çeviririm sonra da çıkarırlar mı bir de cumartesi çarşıya, basarım vallahi o askeriyeyi

Dimi yaaaa Askeriyenin işi bu hiç belli olmaz gercekten Aytaç desin ya kız arkadasım ziyarete gelicek fln diye belki acırda izin verr :26:

inşallah bi sorun çıkmaz görebilirsin askerini sizin şafak baya azalmış uzun zamandır görmüyondur özlemişsindir hoş ben daha şimdiden özledim seni düşünemiyorum bile iyi gelir görmek...

İnşallah canım ya o kadar şartladım kendimi okumuşsundur gidiş dönüş biletim de hazır yani , final öncesi bir de, 24 saat geçmeden oradan da geri yola çıkıcam bir de neleri göze alıyorum yani komutanın insafına kaldı işimiz.
72. gün tatlım bugün ustaya gittiğinden beri, 3-5 defa çarşıdayken kamerada gördüm işte o kadar, azı çoğu olmaz ki be tatlım her zaman özleniyor onlar

Dimi yaaaa Askeriyenin işi bu hiç belli olmaz gercekten Aytaç desin ya kız arkadasım ziyarete gelicek fln diye belki acırda izin verr :26:

Manisa'dayken komutan halimize acımıştı da işte normalde 1-2 saat vereceği ziyaretçi iznine akşama kadar ses etmemişti, umarım bunda da azıcık vicdan vardır yani. 7-8 saatlik mesafeden 8 saatliğine geliyorum ben yani insaf birazcık

aynen canım ben daha en son perşembe günü gördüm 1 hafta olmadı ama dün gece ağladım özlediğimden seninki 2 ayı geçmiş bizimde öyle zamanlarımız gelicek nasıl sabrediccem hiç bilmiyorum allah hepimize sabır versin.
çok heveslendin şimdi ya illa bi sorun çıkar hevesin kursağında kalır. ama öyle olmasın sağsalim git askerini gör dua edicem senin için

Bazen okdr sacma komutanlar oluyo ki inş öyle biri degldirde insan halinden anlar

O kadar yeni mi ya sizinkilerin ustaya gidişi, ben daha çok oluyor sanıyordum :26: Allah dağına göre kar veriyor canım normalde insan dayanamaz da işte askerlik oldu mu dayanıyorsun, buradayken 2 gün buluşamasak birbirimizi yerdik özlemekten, şimdi 72 gün diyorum kaldı ki bizim topikte 5-6 aydır görmeyen arkadaşlar da var Aynen hayatım her şeyimi ayarladım ya şimdi bir aksilik çıkmasa olmazdı zaten, umarım yaa ben de çok istiyorum gidebilmeyi, sağ ol canım benim

O kadar yeni mi ya sizinkilerin ustaya gidişi, ben daha çok oluyor sanıyordum :26: Allah dağına göre kar veriyor canım normalde insan dayanamaz da işte askerlik oldu mu dayanıyorsun, buradayken 2 gün buluşamasak birbirimizi yerdik özlemekten, şimdi 72 gün diyorum kaldı ki bizim topikte 5-6 aydır görmeyen arkadaşlar da var Aynen hayatım her şeyimi ayarladım ya şimdi bir aksilik çıkmasa olmazdı zaten, umarım yaa ben de çok istiyorum gidebilmeyi, sağ ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…