93/3 asker yolu bekleyenler

Benim de başka şansım yok be canım kimi alıp da gideyim yanıma, ailesi olunca rahat olunmuyo zaten o kadar gidicem bari değsin istiyorum

Hatırladım seni, nasıl bir karakter nasıl bir vicdan o öyle ya :26:

Benim de başka şansım yok be canım kimi alıp da gideyim yanıma, ailesi olunca rahat olunmuyo zaten o kadar gidicem bari değsin istiyorum

Ya ailesiyle haklısııın ama tek gitmemizi istemiyolar işte bilmediğimiz bir yer aslında sennki daha yakın ama aklı sende kalır illa ki az daha dayan zaten izin kullanacaktı diye hatırlıyoruuum:44:

Hatırladım seni, nasıl bir karakter nasıl bir vicdan o öyle ya :26:
valla bence onda vicdan falan yok dün gece huzursuzdum normalde en fazla 12 ye kadar otururum dün iki buçuktan sonra uyumuşum ben onu nasıl sevdim diye kendime kızıyorum onun kadar karaktersiz birini ben de mi karaktersizim diye

Son düzenleme:
Ya ailesiyle haklısııın ama tek gitmemizi istemiyolar işte bilmediğimiz bir yer aslında sennki daha yakın ama aklı sende kalır illa ki az daha dayan zaten izin kullanacaktı diye hatırlıyoruuum:44:

Planımızda izin mayıs canım, bütün mehtap planlarım falan birbirine girdi zaten şuan her şey belirsizz

valla bence onda vicdan falan yok dün gece huzursuzdum normalde en fazla 12 ye kadar otururum dün iki buçuktan sonra uyumuşum

Bence yol yakınken nasıl biri oldugunu bilmen iyi oldu böyle düşün.Ya daha snra öğrenseydin yazık degl mi sana.Seni hak etmeyeni sen hiç sallama.Kızman bile ona deger verdigini gösterr boşver allah onu bildigi gibi yapsn.Birinin ahını aldı artk dahada mutlu olur mu bilmiyorm

Umarım mutlu falan olamaz

Kendimi suçluyorum ben karaktersiz miyim ki onu sevdim

Gönül bu otada konar ... ada diye bi laf var senle alakası yok nerden biliceksin ki sevince insanın gözü kör oluyo kendini boşuna suçlama

Son düzenleme:

power seni hatırlıyorum tabiki.
düşünsene sen bunu 12 ay bekleyip de bunları yaşasaydın????
bırak hiç düşünme bile.
karaktersize bak, artık mutlu olamaz senden aldığı bu ah ile.

kızlar bana gelen hediyeleri birazdan paylaşıcam.
ama bugün kötü bişey oldu.

bizim okuldan bir hoca, istanbul alibeyköy de otogaarda iniyo otobüsten.
bavullarını almak için beklerken yan perona hızlı giren otobüsün altında kalıp ölüyor :2:

Valla canım onu bilmiyorum ama izin kullanmadigi surece ne kadar kullanmadiysa o kadar dusuluyor askerlikten ona gore erken geliyor da mazeret izni de buna dahil mi bilemedim:44: onu bir sorayım askerime merak ettim ben de:44:

Evet benimde merak ettiğim mazeret iznini kullanmazsa erken gelecekmi:)senin askerin daha iyi bilir.Öğrenince bizide aydınlatırmisin:)

İzinsiz çok zor olucak Kübi ya, benimki de tek başıma gitmemi istemiyor valla bilmiyorum ne yapıcaz, hayır istemiyorum diyip durdu bugün de zaten

Evet zor olacak tabi olmazmi.?!ama sabretmekten baska yolu yok.istemiyorsa zorlama canim snra tatsizlik oluyo ztn.emrede izin kullanmiycam istemiyorm dedi zamanla alistim bu fikire

Evet yaa sanırım 92-4 lerin terhisi sebebiyle arama olacak, bize de ilk defa denk geliyor daha

Emrelerde bu ikinci oldu.ilk gttignde terhis olanlardan telefonlari ispiyonlayanlar olmstu.hala listenin basinda emre komutan yakalayamadi:)hatta kogusta emrenin yatagini kapiya yakin yapmisti ilk girdigmde senin basini yakicam demis:))brz mnyak:))

Aaaa ay yazık ya vallahi.Allah ölümün bile hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…