- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.541
Gitcegim kuafore guveniyorm ama bakalim nasl bisi cikicak emanet edicem yani artk saclarimi:)emreye gecen saclarimlami oynasam renk degisikligimi yapsam ddm b askerdeyken niye yapiosn geldigmde yap dedi.meger istiyoms degistirmemi:)diplere dokunmadan bir degisiklik yapacagim o yzdn.haziran gbi yapiym diyorm kışın gerek yk.
Snde gelmesine yakin bi degisiklik yaptirabilirsn aslinda:))
birazdan yılbaşı çekilişi yaptığımız arkadaşlarla hediyelerimizi vereceğiz çok heyecanlı
Aşk sevgi başarı ve KAVUŞMA dolu bir yıl diliyorum hepinize kızçeleeeerrr
Şimdien iyi seneleeer
benimki daha yeni gitti ama her seferinde çok rahat olduğunu söylüyo. inşallah hep böyle devam eder.
Birliklerinde arama varmış, Aytaçımın telefonu 2 gün kapalı olucak. Bizim mehtap işi git gide sarpa sarıyor :18:
Ya bilmiyorm belki işe başlayınca yaparm ama korayada daha hiç sormadm ne düşüncek bilmiyorm sen bilrsin der kesin o ama bakalmSırf uzun saç seviyo diye saçımı uzattım yani bakalm boya işine ne dicek
Bencede haziran iyi bi tarih senin için hem emre geldiginde sen kendi saçına alışmş olursun ki değişiklik yapınca insanın kendi görüntüsüne bile alışması zaman alabiliyo
Ay o sen bilirsn lafi beni bitiriyoo:)emrede hic ses etmiyodu ben soyleynce yaptir diye hevesli konustu.bakalim deniycem haziran gbi yaptrcam zaten daha var.insallah begenirim emrede begenir tabi:)begenmezse snirlenirm zaten:)bende uzatiyorum iste saclarimi uzadi ztn ama hazirana kdr dahada uzasin.kırıkları aldırır temizletirm kat kat falan kestirirm bakimli olr:)snde bi ara cıtlatırsın byle bi dusüncen oldugunu bakalim nasl tepki vercek))
Ohh hosgeldinnn valla aydinlattin bizi ben uyuya kalmisim ama gec gordum yazdgini:)emreninde arkadasina 14gun izn vermisler.7yol izni kullandik bz.14gun iznimiz kaldi.+3gunde mazeret iznimiz var o zmn.toplam mazeretle 17gun iznimiz var o zmn .peki birsey soracagim 3gun mazeret iznini kullanmazsa 3gun erken gelis sagliyo dmi ?
Bence begenirsin ya bi abartısı yok gibi görünüyoTabi sevgilininde begenmesi önemli cünkü o begenmeyince kendini kötü hissediyosn ister istemez tahmin edebiliyorm
Aynen bugün unutmazsam bi söyliyim bakiyim ne tepki vercek
Ayy bn bnu suan otobuste okuyorm elimle agzimi kapadim kafami egdim gozlerimin doldugunu goren olmasn diye.naptn snnnnn:/
Valla emre istiyomus diye daha bi heveslenip aklima soktu o yuzdn yaptrcam.begenmzse fırçayı yer:))ya evet biraz renk katicam iste guzel olck diye dusunuyorm o yzdn:))hehe soyle soyle tepkisinide soyle bize:))
Bz izn kullanmadan bitircez de nasl btrcez hic blmiyorm.o yzdn mazeret iznini sokuyorm kafasina:)gidip gorme sansimda yk tek basima.yanimda baskasida olsa izn vermedi ztn.siz kullanin ya ama kullanmasanizda erken gelir tabi:))
Ayy o aramalardan biktim valla.bzdede ust dvreler terhis oldukca arama cikiyo telefon kullanamiyoo.
Aşk sevgi başarı ve KAVUŞMA dolu bir yıl diliyorum hepinize kızçeleeeerrr
Şimdien iyi seneleeer
Ecetoşum biz seninle sırf devre değil zaten aynı zamanda da kader ortağıyız yani bir gülmedi yüzümüzBi rahat yok bizim askerlere yahu
Ecetoşum biz seninle sırf devre değil zaten aynı zamanda da kader ortağıyız yani bir gülmedi yüzümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?