93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydınnnn bugün cok güzel bi gün yaaa 2014 geliyo huhuuuu
2014 ün anlamı bizde cok büyük tabikide sevdiceklerimizi getircek bize daha ne olsun başka bşy dilemeye gerek var mı ki

Ya bilmiyorm belki işe başlayınca yaparm ama korayada daha hiç sormadm ne düşüncek bilmiyorm sen bilrsin der kesin o ama bakalm Sırf uzun saç seviyo diye saçımı uzattım yani bakalm boya işine ne dicek
Bencede haziran iyi bi tarih senin için hem emre geldiginde sen kendi saçına alışmş olursun ki değişiklik yapınca insanın kendi görüntüsüne bile alışması zaman alabiliyo

Ay o sen bilirsn lafi beni bitiriyoo:)emrede hic ses etmiyodu ben soyleynce yaptir diye hevesli konustu.bakalim deniycem haziran gbi yaptrcam zaten daha var.insallah begenirim emrede begenir tabi:)begenmezse snirlenirm zaten:)bende uzatiyorum iste saclarimi uzadi ztn ama hazirana kdr dahada uzasin.kırıkları aldırır temizletirm kat kat falan kestirirm bakimli olr:)snde bi ara cıtlatırsın byle bi dusüncen oldugunu bakalim nasl tepki vercek))

Bence begenirsin ya bi abartısı yok gibi görünüyo Tabi sevgilininde begenmesi önemli cünkü o begenmeyince kendini kötü hissediyosn ister istemez tahmin edebiliyorm
Aynen bugün unutmazsam bi söyliyim bakiyim ne tepki vercek

Valla canım onu bilmiyorum ama izin kullanmadigi surece ne kadar kullanmadiysa o kadar dusuluyor askerlikten ona gore erken geliyor da mazeret izni de buna dahil mi bilemedim:44: onu bir sorayım askerime merak ettim ben de:44:

Valla emre istiyomus diye daha bi heveslenip aklima soktu o yuzdn yaptrcam.begenmzse fırçayı yer:))ya evet biraz renk katicam iste guzel olck diye dusunuyorm o yzdn:))hehe soyle soyle tepkisinide soyle bize:))

Valla emre istiyomus diye daha bi heveslenip aklima soktu o yuzdn yaptrcam.begenmzse fırçayı yer:))ya evet biraz renk katicam iste guzel olck diye dusunuyorm o yzdn:))hehe soyle soyle tepkisinide soyle bize:))

Aynen kızıcagın biri var sonucta senin sen dedin yaptr diye fln fırcalarsn cocugu artk
Tamam söylerim tepkisini bnde tahmin edemiyorm yani ne dicek acaba :44:

Bz izn kullanmadan bitircez de nasl btrcez hic blmiyorm.o yzdn mazeret iznini sokuyorm kafasina:)gidip gorme sansimda yk tek basima.yanimda baskasida olsa izn vermedi ztn.siz kullanin ya ama kullanmasanizda erken gelir tabi:))

İzinsiz çok zor olucak Kübi ya, benimki de tek başıma gitmemi istemiyor valla bilmiyorum ne yapıcaz, hayır istemiyorum diyip durdu bugün de zaten

Ecetoşum biz seninle sırf devre değil zaten aynı zamanda da kader ortağıyız yani bir gülmedi yüzümüz

Dogru diyosun paralel gidiyorz genelde
Bizim şimdilik bi sıkıntı yok olmasında ztn yeter yani ama ne zamn nolcagıda belli olmuyo işte

Beni hatırlayan olur belki ablalarım benim zatı muhterem eski erkek arkadaşımın (ayrılalım bile demedi) yeni ilişkisi var ve tekirdağdan izne gelmiş dokuz günlüğüne daha dün çıkmaya başlamışlar ama hemen gelmiş (dün gelmiş ) ben özledim dedıdiğimde daha gelemem izne erken diyodu umarsamam sanıyodum ama kızgın gibiyim kırgın gibiyim ne biliyim ya bi garibim işte ...

Ecetoş ve çağlacaan bende kader ortağınızım lütfen beni de unutmayın yaniii askerlik bitti bir rahat edemedi de yüzümüz gülsün

Çağlaaa bak izin vermiyor lar yanlız gitmemize demiştim sana yoksa been şimdiye kadar bin kere gidip gelmiştim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…