93/3 asker yolu bekleyenler

Ztn bi cogundan bnm haberim yok Heves ediyo alıyo annem napiyim almada diyemiyorm alsın koysn işte annem mutfak eştalarına bayılıyo cünkü kendisinin fazlasıyla oldugu için artk bna alıyo

Ohhh ne guzel iste guzel saglam ceyiz cikacak snden:)birde kendinin ceyize basladigini dusunnn ohooo ck fzla olr:))

Son düzenleme:
Gitcegim kuafore guveniyorm ama bakalim nasl bisi cikicak emanet edicem yani artk saclarimi:)emreye gecen saclarimlami oynasam renk degisikligimi yapsam ddm b askerdeyken niye yapiosn geldigmde yap dedi.meger istiyoms degistirmemi:)diplere dokunmadan bir degisiklik yapacagim o yzdn.haziran gbi yapiym diyorm kışın gerek yk.
Snde gelmesine yakin bi degisiklik yaptirabilirsn aslinda:))

döndüklerinde de böyle uyuycaklar di mi ilk zamanlar :)
oradaki alışkanlıkları devam eder bence bi süre

Hehe evet bencede.emre dagitim iznine geldimi erkenden uykusu geliyodu sabahta erken kalkiyodu.yat yat yat jandarma,kalk kalk kalk jandarma lafindan fenalik gelmisti bi ara ama smdi ozledm onu bile demesini:)

Aaaa yok artik.ay cok iyi yapmissin agzina saglik.cikip gitmeklede iyi yapmissin.manyak o heralde yani sorunlari falan var.aaa sasirdim ruh hastasiymis o ya

Herkese iyi seneler kızlar!!! 2014 te size bol sabır diliyorum! ve askerlerinizi versin Allah sizlere
Hayırlı teskereler hepinizee

Ayy bn bnu suan otobuste okuyorm elimle agzimi kapadim kafami egdim gozlerimin doldugunu goren olmasn diye.naptn snnnnn:/

Son düzenleme:

Bz izn kullanmadan bitircez de nasl btrcez hic blmiyorm.o yzdn mazeret iznini sokuyorm kafasina:)gidip gorme sansimda yk tek basima.yanimda baskasida olsa izn vermedi ztn.siz kullanin ya ama kullanmasanizda erken gelir tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…