- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.521
Ztn bi cogundan bnm haberim yokHeves ediyo alıyo annem napiyim almada diyemiyorm alsın koysn işte annem mutfak eştalarına bayılıyo cünkü kendisinin fazlasıyla oldugu için artk bna alıyo
Gitcegim kuafore guveniyorm ama bakalim nasl bisi cikicak emanet edicem yani artk saclarimi:)emreye gecen saclarimlami oynasam renk degisikligimi yapsam ddm b askerdeyken niye yapiosn geldigmde yap dedi.meger istiyoms degistirmemi:)diplere dokunmadan bir degisiklik yapacagim o yzdn.haziran gbi yapiym diyorm kışın gerek yk.Bende aynı senin gibi değişiklik düşünüyorm ama snra yok ya diyorm bi bulaşırsam sonu gelmez
Arada gaza geliyorm snra duruluyorm bakalım nolck sonumAma ışıltı favorim yani güzel duruyo gercekten hemde dogal gibi eger iyi bi kuaför yaparsa tabi
döndüklerinde de böyle uyuycaklar di mi ilk zamanlar :)
oradaki alışkanlıkları devam eder bence bi süre
adım pembe askerim hakkari şemdinlide sizinkiler nerde? :26:
Ayrldım zaten başıma neler geldiiii
Ah canlarrr sormayın bi is yerine basladm 2 gun oldu adam manyaakkk. Baktim 40 yaşındaki elemanına gerizekalı falan diyo ben sustumm kadın ağzını açıp bişey demiyor bana demek düşmez ama bu sefer bana satasti hemde görüşmede öyle biri değildi kendisi zaten teklif etti işi bana. Yok neden oyle duruyomusum duruş seklimde ayaktayim duvara yaslandm bilekligimi takıyorum.. pardon? Dedim neden oyle duruyosun diyorum dedii. Canim istiyo da hayirdir istediğim gibi dururum dedim senin maasini ben veriyorum dedii şok oldum ya daha 2 gun oldu başlayalı aldim cantami montumu suan burda soyleyemeyecegim bişey dedim senin parana..... senn kendini ne saniosun bide sana satış yapip para kazandiricam gerizekalı dedim ciktim geldm evime
birazdan yılbaşı çekilişi yaptığımız arkadaşlarla hediyelerimizi vereceğiz çok heyecanlı
Hosgeldinnn ne guzel bi ismin var oyle:))adim kubra askerim tuncelide jandarma karakolunda.
[h=5]
En çok bana sarılışını özlüyorum onun.
Sarıldı mı sımsıkı sarılırdı hiç unutmuyorum.
Hayır ! Eksik söyledim ;
O bana sadece sarılmıyordu ;
Her sarılışında bir yaramın üstünü örtüyordu ...[/h]
Aynen öyle Kübicim yaa, hatta bana kalsa o hiç izin kullanmasın dicem ama bu durumda da benim sık sık gitmem gerekiyor yani, hem ben gidemicem hem çocuğa mı gelme dicem , biraz saçma olur bu durum :26: Doğuda olsak izin işini o da düşünmezdi sanıyorum ama malum Ankara'dayız işte biz
Birliklerinde arama varmış, Aytaçımın telefonu 2 gün kapalı olucak. Bizim mehtap işi git gide sarpa sarıyor :18:
Herkese iyi seneler kızlar!!! 2014 te size bol sabır diliyorum! ve askerlerinizi versin Allah sizlere
Hayırlı teskereler hepinizee
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim :) tanıştığıma memnun oldum. seninkide biraz doğuda olmuş nasıl yeri rahat mı ?
Hem dogu hem jandarma karakolurahat skntisi yok cok sukur.telefonda kullanabiliyor.snnki nasl rahati falan?
Cnm cok saoll sanada iyi yillar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?