93/3 asker yolu bekleyenler

Havalarda insanın şevkini kacırıyo güli ya
Ama kendine yapmam lazm çalışmam lazm diye içinden gecir bence her gün şöyle 2 saat çalışmayı becerebilrsen ztn diger günler alışırsın içindende istek gelir diye düşünüyorum.Seni şuan kafanı dagıtan havanı degiştiren şu haftasonu dersleri var ztn bi tek.Bence sende onu sıkı sıkıya tutmalısın diye düşünüyorm :26:

Herkese selaaamm bir sınavı daha aştım da geldim yarında iki tane sonra nihayet hafta sonu
Napıyosunuz bakalım kızlaaar herkesin keyfi yerinde miiii

güli ben de aynı durumdayım
ödevlerim var ama yapacak gücüm yok
napıcaz bizzzzzzz ???????
Bilmiyorm benimki kisitli sartlardan ruh,halim bozuldu ben tembellestim canim ama bu durum beni cok yoruyo uzerimizden atmaliyiz bu hali en kisa zamnda.

Sen dediklerinde cok haklisin canm helede okul konusunda onu kaybedersem baska cikis yolum yok gibi ama iste elimi attigim herseyden soguyor yapmas inan yatarim aksama kadar yatakta oylece acaba ruhsal depresyona felanmi girdim.

Herkese selaaamm bir sınavı daha aştım da geldim yarında iki tane sonra nihayet hafta sonu
Napıyosunuz bakalım kızlaaar herkesin keyfi yerinde miiii

Oh bi tanesini atlatmşsn yarında 2 tanesi gidicek haftasonuna girişin güzel olcak
Bide sevdicegini görrsen daha ne istersin ki

Oh bi tanesini atlatmşsn yarında 2 tanesi gidicek haftasonuna girişin güzel olcak
Bide sevdicegini görrsen daha ne istersin ki

Ay evet önümüzdeki hafta da 4 tane sınavım var onları da atlatırsam ver elini tatil
Sandalyede oturmaktan belim ağrıyo zaten
:2:
Ay sen ne güzel şeyler sölüyosun öyle seni öprim kiiii

m helede okul konusunda onu kaybedersem baska cikis yolum yok gibi ama iste elimi attigim herseyden soguyor yapmas inan yatarim aksama kadar yatakta oylece acaba ruhsal depresyona felanmi girdim.

Yok canım ya depresyon fln diyipte kendini ona indeksleme bence kalk brz dolaş evin içinde snra otur dersin başına sıkıldıkca kalk yine dolaş ama çalışcagın yer bitmeden tamamen kalkma bnce.Önce kendini şartlaman lazm bnm çalışmam gerek yapmam gerek diye bna göre :26:

Selam kızlarrrr.Bugunude bitirdik eve dönüş anı basladiii:))nasilsiniz keyifler nasil ne var ne yok:)

Son düzenleme:
Yarın öğlen gibi belli olacak yatmazsa gece yola çıkıcam işte ben. Komutanın uyuzluğu canım ya hiç sorma, inat etti yazmadı bir çarşı iznini cumartesi gününe

Sen evdekilerden nasıl aldın izini kıızz

Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur
o komutanlar hep uyuz yahuuu bizimde çarşı var cumartesi ama çıkabilecek mi o bir muamma ya da 1 saat o da belki

Sen evdekilerden nasıl aldın izini kıızz

Hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur
o komutanlar hep uyuz yahuuu bizimde çarşı var cumartesi ama çıkabilecek mi o bir muamma ya da 1 saat o da belki

Okulla birlikte gidiyoruz canım söyleşi tarzı bir program var, akşam saatinde ama o. Ben sabahtan askerimi görecektim işte gezi aktivitesine katılmayıp, sonrasında da akşamki söyleyişiye katılıp gece geri yola çıkacaktık zaten. Şu kadarcık şey bile belirsiz yani

hadi artık belli olsun ya, ben bile meraktan çatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…