- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.801
Okulla birlikte gidiyoruz canım söyleşi tarzı bir program var, akşam saatinde ama o. Ben sabahtan askerimi görecektim işte gezi aktivitesine katılmayıp, sonrasında da akşamki söyleyişiye katılıp gece geri yola çıkacaktık zaten. Şu kadarcık şey bile belirsiz yani
İnşAllah olur canıım ne diyeyim ama sen oraya zaten gideceksen o çıkamazsa askeriyede ziyaret edersin cumartesi günü o kadar canını sıkmaa
Öptüm çok seni ben kaçar ders çalışmaya
İnşAllah olur canıım ne diyeyim ama sen oraya zaten gideceksen o çıkamazsa askeriyede ziyaret edersin cumartesi günü o kadar canını sıkmaa
Öptüm çok seni ben kaçar ders çalışmaya
hadi artık belli olsun ya, ben bile meraktan çatlıycam
işten geldim, duşumu aldım ohhh dinlendim biraz... finallerden fenalık geldi bana.
Huuu huuu kızçeleerr nerelerdesinizzz :26:
Bugün kimse yok ne sıkıcı dimi :18:
Nasılsın hilal iş durumları ne oldu netleştirdin mi yada başladın mı
Valla ya zaten bütün gün evdeyim sizde yoksunuz buralarda
Yok be canım netleştiremedim yarın çıkıp bakıcam keşke çıkmasaydım ya boş boş oturuyorumSen nasılsınn
İnsan çalışmaya alışınca evde boş boş oturmak sıkıcı geliyo dimi
İnş gönlüne göre olur bu sefer buldugun iş
Bende napiyim aynı işte bugün pek konusamadm sevdicegimle nöbetci komutan arama yapan bi tip oldugundan telini cıkarmadı ankesörlüden konustk brzcık
Merhaba kızlar nasılsınız
Şafak 222 ! Bu kadar 2 bir daha yan yana gelmez .. !
Merhaba kızlar nasılsınız
Aminn canım inşallah
Yarın acısını çıkarırsınız inşallah. Hiç sevmedim ben bu arama olayını ya hepinizde var bu sıkıntıBari telefona karısmasalar zaten ayırdılar bizi
Aminn canım inşallah
İyiyizz pembecimm sen nasılsın
İyi diyelim iyi olsun asker bekleyen nasıl olursa işte
Sen nasılsın bakalm
Ya bi kac tane cins komutan illaki çıkıyo işte bunada şükür ya önceden daha kötüydü bn seviniyorm yani eskiye bakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?