93/3 asker yolu bekleyenler

Yok be yavrum daha çok var

Tünaydın herkese ayy haftasonunada geldik umarım çarşısı olanlar sorunsuz ve mutlu bir haftasonu gecirr ve mehtaba dogru yola cıkcak olan Çağla yada burdan yolluyorum

Tünaydın herkese ayy haftasonunada geldik umarım çarşısı olanlar sorunsuz ve mutlu bir haftasonu gecirr ve mehtaba dogru yola cıkcak olan Çağla yada burdan yolluyorum

aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar

Sizleri cooook seviyorum

Merak etme topic bize emanet şafagıda bn attırr mıyım bilemiyorm ama olmadı erken attırırım Şimdiden iyi yolculuklar tatlım kendine dikkat et

Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm

Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlar
sabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükür
ve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum ve son 6 günüm 99 deemek için ve son 15 gün 3 ay için bütün güzellikler önümdee
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim
15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende Allahım ne çok konuştum beee
Sizler nasılsınız canlarııımmn

Çağlaaa gidiyorsuunn
oh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom

Ya bn kötü gecen sınavdan snra amaaaaan bunuda atlattık en azından diyip teselli ediyodm kendimi
Seroş şaka maka azalıyo şafagın ve cok güzel görünüyo yahu
Plakaları saymaya başlada daha eglenceli gecer
Ben iyiyim saglık ocagına gittim geldim iki saat onlarla ugraştm onun dışında bi atraksiyon yok

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…