- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.821
şafağını şuanda çok kıskandımbende bi 200leri göreydim iyidi :26:
aynen iyi diyelim iyi olsun
Eheheh, ilk kıskanan sensin herhalde. Gayet adam öldürmüş gibi şafak var hala bizde yaa
bizimki seri katil zatenvalla canım benim şafağın yanında seninki mükemmel duruyo ondan kıskanmışımdır
Aminn canım inşallah
Yarın acısını çıkarırsınız inşallah. Hiç sevmedim ben bu arama olayını ya hepinizde var bu sıkıntıBari telefona karısmasalar zaten ayırdılar bizi
İyiyizz pembecimm sen nasılsın
Maşallahh Çağlaa bitiriyosunuzz beee 200lerde gidiyor
Darısı 1 leri görmeye olsun Çağla yaBu şafaga gelebilmek için neler çektik
Göbeğimiz çatladı ecetoşum hala da devam ediyor
Daha da baska yerlerimizde çatlicak bu şafak bitene kadar
Gelceksiniz gelceksiniz sizin de az kaldı
Tünaydın herkese ayy haftasonunada geldik umarım çarşısı olanlar sorunsuz ve mutlu bir haftasonu gecirr ve mehtaba dogru yola cıkcak olan Çağla yada burdanyolluyorum
aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar
Sizleri cooook seviyorum
Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlarsabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükürve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum ve son 6 günüm 99 deemek için ve son 15 gün 3 ay için bütün güzellikler önümdee
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende Allahım ne çok konuştum beee
Sizler nasılsınız canlarııımmn
Çağlaaa gidiyorsuunnoh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?