- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.181
hoşgeldinn canımm amin hepimiziiii :)
Merhabalar hoş geldin, hepimizi inşallah
Aaaaa hoşgeldn
Amin canım ya hepimizi inş
Bize kendini anlat bakalm biz brz meraklıyız kimsin askerin nerden fln filan
Ben İstanbuldanım sevgilimde aynen evlerimiz o kadar yakın ki 3 yıldır hergün beraberiz aileler biliyor ama henüz söz vs yapmadık neden bilmiyoruz gelince düşünüyoruz ..(sanırım :) )
Tatillerimizi bile beraber yapıyorken bu bizim ilk ayrılığımız
Askerim şimdi Lüleburgaz Pamir Kışlasın da yüzbaşı postası .(şükretmeliyim sanırım bunun için )
Ama olsun yine üzülüyor ve özlüyor insan ...
allah kavustursun oncelıkle .. ıns ustasıda guzel bı yere cıkar hayatım .. bizim de öyle aynı evde yaşıyorduk bi anda gidince çok büyük boşluk oluşuyor ama sonuçta bunun geçici olduğunun bilincinde olup üzülsekte sevinsekte yeri geldiğinde atlatıcaz beraber bu zamanı ve sana şu kadarını söyliyim burda böyle kızlarla konuşarak o kadar iyi zaman geçiyor ki anlamıyorsun günün nasıl bittiğini telefon beklemek vs derken . hepimiz asker beklediğimizden birbirimizi anlayabiliyoruz öncelikle bu yüzden her zaman burda bizimle konuşabilirsin istediğin herşeyi :)
Ya öncelikle rahat olsunlar istiyorz ztn ama özlem işte mahfediyo insanı ki siz dib dibeymşsnz daha zordur eminimki
Nasıl peki görüşebiliyo musunz ?
Gelince olur inşallah hepsi hem de istediğiniz gibi. Bir sokak ötende dahi olsa adı askerlik işte, üzülmen de özlemen de çok ama çok normal. En azından şehirler yakınmış, ziyaretine gidebilirsin belki bu da sizin şansınız olsun
İzmirdenim ben de , sevgilim de aynı şekildeydi fakat şuan Ankara'dayız
canım ustada zaten şuan orda .Evet çok bakıyordum böyle kk var mı diye Kanarya arkadasımız beni buldu sağolsun :):) Valla sonradan geldim ama umarım hemen adapte olurum :) Çok sağol çok sıcak karşılandım zaten :)
Aslında biraz nankörlük biraz bencillik belki ama en son pazar günü yanındaydık ailesiylecep telefonunu da içeri soktu sabah mesajlastık dün konustuk vs . ama daha 3 hafta görüşemicez snaırım
evet canım 3 haftadır 1 haftası sürprizdi gidiyorum yanına şükürler olsun :):)
hehe caglamız bıtanedıır ıyı olmus buldugu senı aa tabı safagına baktım sımdı de ustadasınnnız ne guzel oh e daha da super o zaman yakınsın falan
Aslında biraz nankörlük biraz bencillik belki ama en son pazar günü yanındaydık ailesiylecep telefonunu da içeri soktu sabah mesajlastık dün konustuk vs . ama daha 3 hafta görüşemicez snaırım
​İmkanları değerlendirmek lazım tabi :)
hehe caglamız bıtanedıır ıyı olmus buldugu senı aa tabı safagına baktım sımdı de ustadasınnnız ne guzel oh e daha da super o zaman yakınsın falan
dimiiiii :):)
evet inşallah gerçi ona göre 290larda ama ben 300den sayıyorumm :)
Buarada benimde ismim Esra kızlarrr :)
dimiiiii :):)
evet inşallah gerçi ona göre 290larda ama ben 300den sayıyorumm :)
Selam kızlar nasılsınızzz
Merhabaalarrrrr :)
Allah hepinizin sevdiklerinii sizlerr kavuştursunn :)
memnun olduk canımmm :) olsun osun bı anda safak dusmek daha ıyıdır
Yazıldı sanırım önceden ama bir de ben söyleyeyim , Çağla ben de memnun oldum
Bende Ece memnun oldm hoşgeldn tekrardan aramıza
Selam canım, iyi diyelim iyi olsun sen
Iyiyim hayatım 3 haftadır evde pinekliyorum
Şükür be seroş finalleri de yedin biz daha cuma günü yarılamış olucaz :18: ​
Seroş öncelikle şafagın dikkatimi cektik yani yazdıklarından ziyadeSüper görünüyo sıra bizede gelr inş :18:
Az kaldı sabret biticek ve koca bi tatil seni bekliyo
dimi sanırım
bende memnun oldum canım
hoşbuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?