- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.201
Darısı sana olsun valla yedim ama onlar da beni yedi çok çok çok yoruldum yarın son sınavım var hiç içimden çalışmak gelmiyo artııııkk
Hoşgeldin canımbende Serap Kırklareliliyim sevgilin de memleketimde askermiş gördüğüme göre Allah kavuştursun bir an önce
Hoşgeldin canım amiinn ben kaçırdım tanışma faslini :) hilal bende :)
Ececim hepinize hepinize gelecek bugün 8.ayımız bitti askerlikte artık yolun sonuna geliyoruz buna inanmaya başladım[/B]Ah tatil tatil hemen geçsin geçsin ki sevgilim gelsin artııık
Hahha ya ece yeni gelen arkadasi gordum dedim ece sorar ogrenir herseyi ztn :)ki oyle olmus sormussun:)))Aaaaa hoşgeldn
Amin canım ya hepimizi inş
Bize kendini anlat bakalm biz brz meraklıyız kimsin askerin nerden fln filan
O kadar çok çalıştın ki seroş yoruldun tabi çok normal bence
Geliyosnz tabikide ya zaman geciyo yavaşta olsa oh plakaları görelim ilk sende hadi bakalm
evet kendiside Silivrili hatta hoşbuldum canım :)
memnun oldum hoşbuldum sende hoşgeldin canımm
dimiiiii :):)
evet inşallah gerçi ona göre 290larda ama ben 300den sayıyorumm :)
Buarada benimde ismim Esra kızlarrr :)
Hahha ya ece yeni gelen arkadasi gordum dedim ece sorar ogrenir herseyi ztn :)ki oyle olmus sormussun:)))
Lüleburgaz rahat yer diyolar kuzenim orda yapmıştı :) acemimi ustami canım :)
Hosgeldin esra:)bende kübra memnun oldum:)
Vallahi ağlayasım geliyo şafağımı görünce ya buna bile nasıl mutlu oluyorum 1 ay kalınca felan beni tutamazsınız heyecandan kalp krizi geçiricem gerçekten şimdi bile düşündüğüm zaman kalbim çok hızlı çarpıyo arkadaşlarım sakinleştirmeye çalışıyo hep
Ben daha o aşamaları düşünemiyorm düşünsemde uzak geldigi için heycan yapamıyormSen düşün ama ya hakkın yani görmüyosn bide uzun zamandır ondan daha bi heycanlı olck karşılaşmanız
Herkes sorcagına bn sorup üstlenirim bu görevi
Nasılda tanımışsn bni küb tebrik ediyorm
Hehe tanimisim evet:))bulamadm ayak slikonu yine ben:)
Evet ya sorma 26 ocak ta 6 ay olcak tam tamına az kaldı ama sabretmek te zorlaştı bi yandan
Kız diyorum ya ben bayılırım faln heralde her aradığında zaten telfonda konuşurken bile kalbim çok hızlı atıyo
kızlarrrr öpüyorum sizi benim mesaimm bitti . görüşürüzzzz
Ya az göreşebildiginz için böyle oluyodur bnce cünkü acemideyken bnde senn gibiydim şuanda mesela tel caldıgında öyleyim ama acemideki gibi degl
kızlarrrr öpüyorum sizi benim mesaimm bitti . görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?