93/3 asker yolu bekleyenler

O kadar çok çalıştın ki seroş yoruldun tabi çok normal bence [/QUOTE]

Çalıştım vallahi yalan değil inşAllah karşılığı da gelir
Sana da bol bol AA lı notlar diliyorum bebeğim

Ececim hepinize hepinize gelecek bugün 8.ayımız bitti askerlikte artık yolun sonuna geliyoruz buna inanmaya başladım[/B]Ah tatil tatil hemen geçsin geçsin ki sevgilim gelsin artııık

Geliyosnz tabikide ya zaman geciyo yavaşta olsa oh plakaları görelim ilk sende hadi bakalm

Geliyosnz tabikide ya zaman geciyo yavaşta olsa oh plakaları görelim ilk sende hadi bakalm

Vallahi ağlayasım geliyo şafağımı görünce ya buna bile nasıl mutlu oluyorum 1 ay kalınca felan beni tutamazsınız heyecandan kalp krizi geçiricem gerçekten şimdi bile düşündüğüm zaman kalbim çok hızlı çarpıyo arkadaşlarım sakinleştirmeye çalışıyo hep

Hahha ya ece yeni gelen arkadasi gordum dedim ece sorar ogrenir herseyi ztn :)ki oyle olmus sormussun:)))

Herkes sorcagına bn sorup üstlenirim bu görevi
Nasılda tanımışsn bni küb tebrik ediyorm

Ben daha o aşamaları düşünemiyorm düşünsemde uzak geldigi için heycan yapamıyorm Sen düşün ama ya hakkın yani görmüyosn bide uzun zamandır ondan daha bi heycanlı olck karşılaşmanız

Ben daha o aşamaları düşünemiyorm düşünsemde uzak geldigi için heycan yapamıyorm Sen düşün ama ya hakkın yani görmüyosn bide uzun zamandır ondan daha bi heycanlı olck karşılaşmanız

Evet ya sorma 26 ocak ta 6 ay olcak tam tamına az kaldı ama sabretmek te zorlaştı bi yandan
Kız diyorum ya ben bayılırım faln heralde her aradığında zaten telfonda konuşurken bile kalbim çok hızlı atıyo

Ya az göreşebildiginz için böyle oluyodur bnce cünkü acemideyken bnde senn gibiydim şuanda mesela tel caldıgında öyleyim ama acemideki gibi degl

Ya az göreşebildiginz için böyle oluyodur bnce cünkü acemideyken bnde senn gibiydim şuanda mesela tel caldıgında öyleyim ama acemideki gibi degl

Muhtemelen canım benim..
Böyle konuşmamak canımı sıkmaya başladı bi yandan da valla acemide böyle değildi şimdi saçma sapan şeylere uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…