- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.221
günaydın demek istemiyorum ben geç geldim birazcık kızlar nasılsınız bakalımm nerelerdeinizzzz yaa kimsecikler yok artık 2 li rakamlara düşmek istiyorummm yaa geçmedi günler
az kalmış kızz hadi darısı başımıza inşallah
ooo yaşıyor musunuz siz yahuuu napıyorsun bakıyım sen bırak şafağı azı çoğu nerelrdesin kızım neden gimiyon yazmıyon sen hiiç !!
arada sırada yazdım ama sen hiçbişi yazmadın banason 45 gündür çok yoğun güzel günler yaşadım canım buraya pek giremedim.Ama ben artıkın buralardayım...
aa oyle mı oh ne kadar guzel hayatım hep yasa sen oyle guzel gunlerr amaa bızede ugra ben denk gelemedım ya bı kac kere okudum ama hep ben sonradan katılınca falan gordum yanı :) ıyı yaptın don artık aramıza zaten ozlettın
döndüm tatlım döndüm artıkın sizinle beraber şafak saymaya devamHepimiz sevdiklerimizle beraber güzel günler yaşarız inşallah. Eee sizde ne var ne yok askerin nasıl
Selammlarrrrr
oyun kralı olmussun hazallll bu ne oyunlara bak hahahah
merhabaaa
güzel yanındaydım hafta sonu geldim işte bende öyle napalım şafak attırmacalar o da bu ara saldı baya uyuyo ediyo kendne çok nöbet yazmyor rahatta ama nisan başında denetleme varmış biz sonunda teskere alcaz ondan nisan denetlemelerinde sıkılaştırıp spora başlıcaklar diye ağlıyor o da işte senn ki ne yapıyor bakalım
Merhaba canııımm.
Ooo şafak baya düsmüs nerlerdesinn senn nasılsıın
iyiyim canım sen nasılsın. şükür düşürdük ama daha size ulaşamadık. Gerçi biz size yaklaştıkça sizde kaçacaksınız :) aman kaçın KAç maşallah
Biz gidicezz sonra sıra size gelcek canıımmİyiyim bendee şu 18 gününde bitmesini bekliyorum günler geçtikçe dahada bunaltıyo valla bitse bi
Ahahaha selmna hıncımı oyunlardan çıkartıyorum ezgii
İnşallah canım inşallah sizi takip ediyoruz. Haklısın bazen günler geçmiyoor ama şöle geriye baktığımda geçmiş günler ve bundan sonrasıda geçecek allahın izniyle sağ salim inşallah.
hahhaah beendee arada yapıyorummmmmmmmm ee napıyoo selman suan rahatladımııı bacak olayındaan sonraa
İnsallahhh canımcım. Tabi ki geçiyo 2014 e geldik sıra kışı bitirmektee
1 nisanı görseydik gerisi hayırlısıyla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?