93/3 asker yolu bekleyenler

Ben İstanbuldanım sevgilimde aynen evlerimiz o kadar yakın ki 3 yıldır hergün beraberiz aileler biliyor ama henüz söz vs yapmadık neden bilmiyoruz gelince düşünüyoruz ..(sanırım :) )

Tatillerimizi bile beraber yapıyorken bu bizim ilk ayrılığımız :(

Askerim şimdi Lüleburgaz Pamir Kışlasın da yüzbaşı postası .(şükretmeliyim sanırım bunun için )

Ama olsun yine üzülüyor ve özlüyor insan ...

allah kavustursun oncelıkle .. ıns ustasıda guzel bı yere cıkar hayatım .. bizim de öyle aynı evde yaşıyorduk bi anda gidince çok büyük boşluk oluşuyor ama sonuçta bunun geçici olduğunun bilincinde olup üzülsekte sevinsekte yeri geldiğinde atlatıcaz beraber bu zamanı ve sana şu kadarını söyliyim burda böyle kızlarla konuşarak o kadar iyi zaman geçiyor ki anlamıyorsun günün nasıl bittiğini telefon beklemek vs derken . hepimiz asker beklediğimizden birbirimizi anlayabiliyoruz öncelikle bu yüzden her zaman burda bizimle konuşabilirsin istediğin herşeyi :)

allah kavustursun oncelıkle .. ıns ustasıda guzel bı yere cıkar hayatım .. bizim de öyle aynı evde yaşıyorduk bi anda gidince çok büyük boşluk oluşuyor ama sonuçta bunun geçici olduğunun bilincinde olup üzülsekte sevinsekte yeri geldiğinde atlatıcaz beraber bu zamanı ve sana şu kadarını söyliyim burda böyle kızlarla konuşarak o kadar iyi zaman geçiyor ki anlamıyorsun günün nasıl bittiğini telefon beklemek vs derken . hepimiz asker beklediğimizden birbirimizi anlayabiliyoruz öncelikle bu yüzden her zaman burda bizimle konuşabilirsin istediğin herşeyi :)

canım ustada zaten şuan orda .Evet çok bakıyordum böyle kk var mı diye Kanarya arkadasımız beni buldu sağolsun :):) Valla sonradan geldim ama umarım hemen adapte olurum :) Çok sağol çok sıcak karşılandım zaten :)

Ya öncelikle rahat olsunlar istiyorz ztn ama özlem işte mahfediyo insanı ki siz dib dibeymşsnz daha zordur eminimki :ssz:
Nasıl peki görüşebiliyo musunz ?

Aslında biraz nankörlük biraz bencillik belki ama en son pazar günü yanındaydık ailesiyle :D cep telefonunu da içeri soktu sabah mesajlastık dün konustuk vs . ama daha 3 hafta görüşemicez snaırım :(

Gelince olur inşallah hepsi hem de istediğiniz gibi. Bir sokak ötende dahi olsa adı askerlik işte, üzülmen de özlemen de çok ama çok normal. En azından şehirler yakınmış, ziyaretine gidebilirsin belki bu da sizin şansınız olsun :61:
İzmirdenim ben de , sevgilim de aynı şekildeydi fakat şuan Ankara'dayız :ssz:

evet canım 3 haftadır 1 haftası sürprizdi gidiyorum yanına şükürler olsun :):)

canım ustada zaten şuan orda .Evet çok bakıyordum böyle kk var mı diye Kanarya arkadasımız beni buldu sağolsun :):) Valla sonradan geldim ama umarım hemen adapte olurum :) Çok sağol çok sıcak karşılandım zaten :)

hehe caglamız bıtanedıır ıyı olmus buldugu senı aa tabı safagına baktım sımdı de ustadasınnnız ne guzel oh e daha da super o zaman yakınsın falan :9:

Aslında biraz nankörlük biraz bencillik belki ama en son pazar günü yanındaydık ailesiyle :D cep telefonunu da içeri soktu sabah mesajlastık dün konustuk vs . ama daha 3 hafta görüşemicez snaırım :(

evet canım 3 haftadır 1 haftası sürprizdi gidiyorum yanına şükürler olsun :):)

​İmkanları değerlendirmek lazım tabi :)

Ya bnce konusup görüştügüne şükretmelisin hadi uzakta olsaydı bnmki gibi mesela :61:
Bnm sevgilim Bayburtta şuan bn mersindeyim gidip görme gibi bi durumumda yok ve görmedigim 3 ay olck nerdeyse ama işte senide anlıyorm zor yani orda bırakıp geri dönüyosn sonucta :ssz:

​İmkanları değerlendirmek lazım tabi :)

dimiiiii :):)

hehe caglamız bıtanedıır ıyı olmus buldugu senı aa tabı safagına baktım sımdı de ustadasınnnız ne guzel oh e daha da super o zaman yakınsın falan :9:

evet inşallah gerçi ona göre 290larda ama ben 300den sayıyorumm :)

Buarada benimde ismim Esra kızlarrr :)

Şükür be seroş finalleri de yedin biz daha cuma günü yarılamış olucaz :18: ​

Darısı sana olsun valla yedim ama onlar da beni yedi çok çok çok yoruldum yarın son sınavım var hiç içimden çalışmak gelmiyo artııııkk:31:

Seroş öncelikle şafagın dikkatimi cektik yani yazdıklarından ziyade :1: Süper görünüyo sıra bizede gelr inş :18:
Az kaldı sabret biticek ve koca bi tatil seni bekliyo :32:

Ececim hepinize hepinize gelecek bugün 8.ayımız bitti askerlikte artık yolun sonuna geliyoruz buna inanmaya başladım
:46:Ah tatil tatil hemen geçsin geçsin ki sevgilim gelsin artııık:27:

Back
X