93/3 asker yolu bekleyenler

haha ayyy ne guzel yaaa anne yarısı oldun tabı ben tek cocugum ya ne hala ne teyze olabılcem :/

yok hayır ya aılelerden falan degıl bızım kendımız bz bozduk ben tek olmuyo oyle ya koyuyodu annemın yanında olmam daha ıyı gelıyo en azından destek olarak oyle tek basıma evde zor yanı aslında oyle gozukuyoda bıseyı yok ya elınde sadece bı mıktar toplu nakıt bı para oluyo cıt cıt cıt dosuyosun yanı evını dugun olayları suan ben bulasmam daha okul falan gıtsın sımdılık boylede zaten mutluyuz en fzla gene bu ev kurulmadan yuzuklerde aıleler bılıyoda ıyıce bı aıle arası nısan yapılır oyle kalır yanı

bence aylık olayı iyi ezgi.
sonuçta evlenince de belli bir geliriniz olacak, şimdiden alışmalısın idare etmeye parayı.
ilk başta zorlanırsın ama sonra düzene sokarsın alacağını vereceğini.

o mantıkta ıyı dıyorum ya ama bı anda alısmak ıste zorlancam aman neyse artık ya alısıyım bı an once bencede tabıkıde koydu ama bı anda olması yavas yavas cekseler ıyyıdı

Ya olmazsa diger kargo gönderdiginde gönderrsin de neymş bu slikon yahu kapış kapış

oo ben saygına ılk gıttıgınde aldım daha slıkon tabanlık cok asırı ıyı gelıyoda artık tabanı alısmıstır kı botlar yenıyken sert dıye gıyıyolar genelde onları ama cok ıse yarıyo bencede her askerın kullanması lazım ama saygın dıyo acaba soguk oldugundada bu mu etkılıyo bazen cok soguk oluyo botun ıcı dıye onu bılemyorum ama slıkon tabanlık cok efsane guzel bısey

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 09. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 98

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 108

... yuppisi ... 117

... Snt55 ... 137

... apple2 ... 197

... KUBB88 ... 197

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 200

... Kanaryam35 ... 216

... KorEc ... 217

... blss ... 217

... mystery123 ... 218

... yunay ... 218

... ARAZIM ... 220

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 298

... tuqbaCadi ... 298

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... dilanumut ... 302

... pinkok ... 302

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

yaaaa hadi artık at şafak at 8 atta 2lilre geçiyim basamak atlıyım panodaaa hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…