93/3 asker yolu bekleyenler

hadı ya aynen bızımde rutbelerden cumhurbaskanından kuscak sayn gormekten bızde de cok oluyo ondan kullanmıyor telefon saygın hergun zaten ılla kı 2 3 kere konusabılıyoruz falan konusma derdımız cok olmuyor oyle e ıyı ya rahatsa gene yanı sevındımmm :)

Yok be ne rahatlması
İlaçları bile daha gelmemis teskereyi aldıktan sonra eve yollıcaklar heralde ilaçları

ohaaaa cıdden mı ben o ılac olayını anlamadım ya cok sınır bozucu ama sıkayet etttıgınde falan daha hızlı gonderıyolarmıs bı cocuk ıc kanama gecırıyodu sureklı cocuga ılac vermısler gondermemısler falan sıkayet etmıslerdı hızlıca gelmıstı saygınlar bı ara ya .. e napıyo gece falan yatıyo ama dımı full oyle sey degıl

Sıkıntıdan dusa mı girilir bebeğm en güzeli uyumak valla hem zamanda geçiyo

kızım sen ne cok uyuyon yaaa bı de gece kalkıyon tekrar yatıyon falan cok guzel kıskanıyorum ben bı kere uyanınca b daha ayy uyumak cok zorlasıyorrr

aynen aynen benimkide diyor kuscam diye . aynen canım sık sık konuşamasakta iyi ve rahat olduğunu bilmek yetiyor.ama anlatmadığı çok şey var eminim yaşadığı sorunları pek anlatmıyor .

aynen aynen benimkide diyor kuscam diye . aynen canım sık sık konuşamasakta iyi ve rahat olduğunu bilmek yetiyor.ama anlatmadığı çok şey var eminim yaşadığı sorunları pek anlatmıyor .

tabı gun ıcınde yasıyorlar bı cok sey saygında oyle yanına gıdınce anlatıyo cogunu telefonda anlatması zaten senıde uzer endıselenme dıye anlatmıyordur :) ama genel olarak ıyı olduklarnı bılmek gercekten rahatlatıcı bazen bızımde cok yogunluktan 1 gun konusamadıgımız oluyo uzuluyorum tabıkıde ama ıyı oldugunu nobettedır onu yapmıstır sunu yapmıstır dıye kendımı avutuyorumm e yoklukta neler yaptın cok ozel degılse anlattt

selamlar arkadaşlar
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..

selamlar arkadaşlar
eşim çok hasta olmuş.
hastaneye götürmüşler sabah 6 da.
konuşamadık bile 1 dk aradı ama sesi de çıkmıyor..

ya geçmiş olsun .. o kadar hastaneye gitmiş neden revirde yatırmıyorlar şuan gribi takmıyo adamlar sinir oluyorum yaa .. b iğne var bacağın ağrısa o iğne , başın ağrısa o iğne allahım ! adam gibi bakmıyolar ki toparlansa bari nasıl normalde hasta olduğunda uzun sürer mi toparlanması evdeyken falan burda biraz daha uzun sürer şimdi dikkat edemiyo ya kendine :26:

ay ezgi güleceğim yoktu yaa iğne hep aynı evet
mübarek iğne her derde deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…