- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.401
Şükür be seroş, hadi darısı başıma inşallah
Hunisiz olmuyo çağlacım yaŞu son 130 gün paso böyle gezcem heralde
Esra 20 Hp Müşteri Temsilcisi yarısmaya İstanbuldan katılıyorum erkek arkadasım 25 yasında Lüleburgazda askerlik yapıyor :):) onun yolunu gözlemekteyim :)
Ben 216 gün kala başladım sonum iyi değil
Aynıı yaştaymışıızz
Ozaman yarısmada basarılar diliyorum canım
Bizimkiler bi gelsin sonra biz sizi toparlarız
Şükür canımcım şükür bir hafta sonra sende kurtulacaksın ama süper bi rahatlık yarında bi gidiyim ooh değmeyin keyfimeSen napıyosun bakalım nasılsınn
Aman inşallah yaa daha üç sınavda bunaldım benoo memlekete dönüş de hemenmiş çok güzeeel
Ne yapayım ben de ödev yazıyorum işte, lisedeyiz sanki hala daha el yazısı ödev istiyor hocalar
Poff geçen hafta bende daralmıştım ama Allahtan çabucak geçip bitti
Heralde kıızz duramam daha fazla hemen gidiyorum Memlekete değil ama önce İstanbul sonra memleket
Ay o ne be cidden ilkokul gibi el yazısı bizim Allahtan hep pc den kabul ediyolar
Gezicem diyosun yani hee İstanbul falanhazırladığım üçüncü ödev canım bu üçünü de oturdum yazdım yani teker teker. Bir de matematik yani , işlem yapıyorum pilot kalemle , komedi vaziyetteyim şuanda
Evet önce İstanbulu fethedeceğim sonra eve gideceğim kayınvalideciğim anneme beni soruyormuş özledi heralde
Vayy çalışkan kızımız ya aferin Çağlacan karşılığını alırsın inşAllah
Ehehe özlemiştir yaa
Sadece ödev yapıyorum zaten onu bari yapayım demi
He özlemiş beni de arayıp duruyo ne zaman geliceksin diye oğlunun yerine beni görmek istiyo herhaal
Evet ders çalışmıyosun seni döveceğim vallahi
Napıyım seroş ya çok sıkılıyorum odaklanamıyorum hiç bişeye
6 ay gitti 6 ayim kaldi
Bitecek ins yarinin yarisi oldum
Bende benlik kalmadi ama
Zamanin,iyi hizli gecmesi dilegiyle herkese hayirli gunler kizlar
Yeni katilanlarda var aramiza herhalde onlarda hosgeldi
Ben de çok sıkılıyorum ya patlıcak gibi oluyorum bazen ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum yoksa daha vahimSende kendi kendini motive et mutluyum mutluyum de içinden
Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta
Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta
İşte şu sıra ben o daha vahim dediğin kısımdayım. Bıraksalar beni boş boş tavana bakıp günlerimi geçirebilirim yani o derece hiç bir şey yapasım gelmiyorBu mehtap benim dengemi bozdu sanırım
Kızlarım kızlarııımm bir dönem bitti şükür son sınavım her ne kadar iyi olmasa da bu da bitti
Napıyosunuz nasılsınız bakalıııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?